Boodschap van het LEVEN

Lieve ziel, wat hou ik van jou en van die diepe, pure, rauwe kern in jezelf en in al de anderen!

Het is dat punt dat jullie verbindt met elkaar, met jullie unieke visie en missie hier op aarde, met de aarde en het hele universum!

Als jullie communiceren met elkaar vanop dit diepste niveau van jullie essentie gebeuren er wonderen… Jullie mogen die diepste gevoelens helemaal toelaten, ze uiten en ze zo bevrijden.

Goed en slecht gaan hand in hand, ze zijn beiden een deel van dezelfde medaille. Je minder mooie kantjes zijn gevangen, verborgen onvolwassen deeltjes die je meedraagt in je ziel en die wachten om te mogen transformeren, om ECHT begrepen te worden.

Je mag je bevrijden van wat er op je weegt en zo het donker zachtjes verlichten.

Daarom zit het daar weet je, daarom draag je het allemaal mee in je celgeheugen, het ligt er klaar om gezien en bevrijd te worden. Je mag jezelf vergeven wat je vindt dat je verkeerd hebt gedaan, je mag jezelf vergeven dat je niet alles kan weten en nog niet helemaal volgens je eigen waarheid kan leven.

Leer de dingen weer zien zoals ze bedoeld zijn, leer de signalen weer lezen zonder oordeel, louter als richtingaanwijzer. Herinner je dat de dingen die je tonen dat je nog niet helemaal volgens je essentie leeft je aanmoedigen om dit steeds een beetje meer te gaan doen en dat de dingen die je tonen dat je in je natuurlijke stroming zit je komen aanmoedigen om hier mee verder te gaan.

Niet meer of niet minder…

Je hoeft jezelf niet oneindig te gaan straffen voor je fouten, zij vormen de belangrijkste basis van je groei en je mag jezelf erom eren dat je ze kan herkennen en er anders mee om leert gaan!

Je mag je schaduw belichten en zo jezelf en de anderen bevrijden van alle ketens, maskers, rolletjes.

Authentiek en vanuit essentie jezelf ontplooien en zichtbaar maken en van daaruit LEVEN.

Raken en geraakt worden.

Elke ziel die er voor kiest om weer op te staan vanuit de donkere diepten die hij in zich draagt, zal gaan stralen en een rimpeleffect hebben op zijn hele omgeving!

De hemel op aarde

Als aarde-engelen, lichtwezens, elkaar ondersteunen en stimuleren om steeds meer te gaan stralen.

Vergeving van oude wonden, karma en beperkingen, complete bevrijding die leidt naar echt LEVEN!!!

Leven vanuit pure vreugde, echtheid en eenvoud.

Leven vanuit je essentie en van daaruit een hogere waarheid neerzetten hier op aarde.

Dat, mijn lieve kind, is wat je komt leren hier op deze prachtige blauwe planeet en wat het mooiste, kostbare geschenk is dat je aan jezelf, je omgeving en je nageslacht kan bieden!!!