Hoe zou het zijn als je zou WETEN dat je er technisch gezien nooit alleen voor kán staan?

Soms kunnen de omstandigheden in het leven je de indruk geven om afgesneden te zijn van de ander, van het leven, de aarde en het universum…

Op momenten van wanhoop hebben we geleerd om ons te richten op krachten, dingen, situaties, mensen buiten ons om dat voor ons op te lossen, om ons antwoorden te geven, om ons veiligheid te scheppen, om ons kracht en vertrouwen te geven.

Hoe teleurstellend kan het telkens weer zijn als die omgeving je afwijst of niet beschikbaar is op het moment dat jij het nodig hebt.

Dit is de ideale manier om afhankelijk, weerloos en overgeleverd te worden aan de ander, het leven,…
Om de verbinding maar niet te verliezen met die ander worden er dagelijks compromissen gesloten waarbij je jezelf kwijtraakt.

Die verbinding, veiligheid, kracht, energie en vertrouwen zijn echter gewoon je geboorterecht, ze zijn NU op dit moment voor jou beschikbaar als je daar voor wil kiezen.

Je lichaam is ontworpen als krachtig geleidings- en zend/ontvangstsysteem waarmee jij op elke seconde van je leven verbinding kan hebben met alle krachten die voor jou beschikbaar zijn.

In je lichaam, vanuit de aarde, vanuit het universum, vanuit de uitwisseling en weerspiegeling met elkaar.

Je bent alleen de gebruiksaanwijzing ergens kwijtgeraakt,waarschijnlijk als heel klein kindje al.

Je systeem is gehackt en heeft een aantal virussen en bugs opgelopen door de jaren heen .
Je bent je belangrijkste telefoonnummers en gps coördinaten kwijtgeraakt en doolt nu soms wat op goed geluk rond.

Soms succesvol, soms teleurstellend, overtuigd dat je er alleen voor staat, dat een ander je moet komen redden. Of het gewoon niet te redden valt…

Er zijn duizende manieren om jezelf weer te resetten, herinneren hoe je gesofisticeerde apparatuur efficiënt te gebruiken.

De makkelijkste is LIEFDE…

ze toelaten van jezelf, je omgeving. LIEFDE voelen voor de dingen die je doet.

LIEFDE wijst je de weg naar huis, naar jezelf, naar je diepste verbinding met de essentie van wie je bent.

Geen liefde met regeltjes, afhankelijkheden, liefde die je zou horen te “verdienen”.
Gewoon pure liefde: voor muziek, schoonheid, natuur, alles waar je hart van gaat zingen…

LIEFDE in de vorm van vergeving, mildheid, compassie en begrip, voor jezelf en voor die spiegelende ander.

Door liefde toe te laten en te ontvangen ga je helemaal open staan en komt er alleen nog meer van dat in je leven, meer om te ontvangen, meer om te delen…

Het is je geboorterecht en je shortcut naar verbinding…

En ja… LIEFDE voluit laten stromen, waardoor die universele kracht je ook zal raken op de wonden die je nog in je draagt, kan met momenten als pijnlijk worden ervaren. Door dan van binnenuit mildheid, acceptatie en liefde te blijven voelen wordt die druk minder, de pijn zachter en kan de wonde vanuit zachtheid genezen…

Het is je geboorterecht om HEEL te zijn, het is je geboorterecht om vanuit verbinding het allermooiste te ontvangen en het te laten overvloeien naar de anderen om je heen.

Liefde is je weg naar huis…

Liefs

Jana

Wil je graag je eigen reset ontvangen om vanaf nu open en vrij de liefde en kracht te kunnen laten stromen en te leven vanuit verbinding?

 

Wil je lieverop een laagdrempelige manier een proces van blijvende spirituele groei aangaan als lid van de prachtige groep “zielsdiep-menszijn”?