Een boodschap van algemeen belang, doch best alleen maar lezen als je tegen confrontatie kan!

Stop met vechten en durf aanwezig te zijn in het NU…

Enig idee hoeveel tijd een mens verdoet aan vechten tegen de realiteit?
Niet willen voelen wat je fysiek voelt, verdringen of verdoven wat je voelt, vechten tegen gedachten, dingen bestempelen als fout en ze proberen fixen,… Lijstjes, regels, wetten die belangrijker zijn geworden dan doen wat het meest liefdevol voelt. Uit de realiteit wegvluchten in gedachten naar nog grotere nachtmerries dan degene die je tracht te ontlopen… Jezelf en elkaar overtuigen dat het leven zwaar is en hoort te zijn, dat dromen iets is voor kinderen en dat je sterk en perfect voordoen je plekje in de hemel zal helpen verdienen. Zo ver over je fysieke, emotionele en mentale grenzen gaan tot depressie of burn-out voor de deur staan. Steeds dezelfde drama’s , trauma’s herhalen omdat de blinde vlek te groot is en het hoofd zegt dat de oplossing buiten je ligt…

De grootste illusie allertijden…

Wat was dit lang de enige realiteit die ik kende…
Hoezeer ik me nog herinner hoe verbijsterd ik was als kind om te merken dat de volwassen wereld deze bullshit slikte als waar…ook ik ben verdwaald en ben in die zelfde bullshit gaan geloven… tot mijn kinderen me een shot onder mijn gat kwamen geven en me weer hielpen ontwaken uit die droom… Nu weet ik ondertussen;

Jij bent geen pionnetje in een schaakspel dat machteloos moet wachten om verplaatst te worden!

Je bent de schaakspeler, een deel van het bord en het pionnetje in 1 en dezelfde persoon!

Durf je eigen leiding nemen

Je hebt niet alleen de macht en kracht, het is zelfs je geboorterecht en zelfs je missie om je volledige verantwoordelijkheid weer te leren oppakken en je eigen lijf te bewonen! Om je hogere zelf te laten indalen, om vanuit die bewuste aanwezigheid in het NU je leven vorm te geven. Leren herkennen waar je jezelf boycot, waar je je afscheidt van jezelf of de ander, …

Een kat een kat durven noemen en weer echt durven erkennen dat er NU is wat er is!
En daarmee verder gaan!
Je leven vorm geven zoals je diep vanbinnen voelt dat het geleefd wil worden!

Jij bent je eigen leider

Als je voor een gesloten deur staat heeft het echt geen zin om je er boos op te maken, er op te gaan kloppen, erover te klagen of er rellen om te schoppen…
Het is zo veel eenvoudiger om op zoek te gaan naar de sleutel, een andere deur of zelfs een ander huis…
Wat het beste bij jou past wordt onvermijdelijk ingefluisterd door je hogere zelf…
Je moet het alleen maar willen/kunnen horen, zien en opmerken… En om dat te kunnen is het belangrijk dat je thuis bent… aanwezig bent in je lichaam… bewust durven observeren wat er daar allemaal leeft en van daaruit te gaan handelen… Dat is waar doorleefde spiritualiteit en bewust leven om draait. Daar ligt je bevrijding die je zo verlangt te ervaren… Je zocht al die tijd gewoon op de verkeerde plek…

Buiten valt niets te rapen… t is hier vanbinnen dat het te doen is!!!

Ben jij er klaar voor?
Om voor eens en altijd, de bewuste keuze te maken en te kiezen voor een leven hier en NU en zo je eigen leider te zijn?

Ik gun het je zo!

Liefs

Jana

Ben je vastberaden om je kans te grijpen en te gaan voor een bewust leven vanuit rust?

Deze jaartraining is er de ideale ondersteuning, inspiratie en voeding voor! Ik deel er met jou met heel veel liefde de tools, inzichten, ervaring die mij mijn vrijheid weer deden ervaren zodat jij er je eigen succesverhaal van kan en mag maken!

T is tijd om op te staan…