Ben jij klaar om vrede te sluiten met je verleden? En met jezelf precies zoals je bent?
Je innerlijke kind is daar een liefdevolle doch krachtige sleutel in!

Hoe hard je ook rent, je kan je onderbewuste niet ontvluchten

Loop jij regelmatig vast in bepaalde situaties in je leven? Merk je op dat ze zich keer op keer herhalen in een andere vorm, andere plek, andere medespelers, maar wel een gelijkaardig patroon dat je maar niet lijkt te kunnen doorbreken?
Steeds opnieuw die afwijzing ervaren, het niet slagen in je plannen hoe hard je ook probeert, verlammen in angst, over je eigen grenzen blijven gaan, telkens wanneer je eindelijk het geluk gevonden lijkt te hebben komen er spelbrekers op de proppen… noem maar op.
Het lijkt wel een oude codering, die niet te kraken lijkt te zijn en steeds opnieuw het zelfde plaatje doet afdraaien.

Je innerlijke kind als sleutel tot zelfbevrijding

Een krachtige sleutel tot verandering ligt bij je innerlijke kind, dat deel van jou dat je al je hele leven in je draagt. Een deel dat heel veel te vertellen heeft en geleerd heeft om te zwijgen en vaak gestopt is met groeien. Het blijft echter aanwezig in alles wat je denkt, voelt en doet of net niet doet…

Ook jij kan je sleutel activeren

Wil je ontdekken hoe je de relatie met je innerlijk kind kan verbeteren om een nog rijkere, gelukkigere volwassene te zijn, die milder en liefdevoller met zichzelf en de omgeving om kan gaan?
Je innerlijke kind kan je weer in contact
brengen met verborgen talenten en verlangens, het kan je de nodige speelsheid, nieuwsgierigheid en spontaniteit brengen die je misschien al zolang mist in je leven.
In relatie tot je innerlijke kind kan je zo veel makkelijker in het reine komen met onverwerkte issues uit je verleden.

Waarom je innerlijke kind zo krachtig is


De meeste problemen die je als volwassene ervaart vinden immers hun oorsprong in al dan niet bewuste ervaringen uit je kindertijd.
Ervaringen waar je toen nog niet tegen opgewassen was, maar die je nu als volwassene vanuit een heel ander licht kan leren zien.
Je bent perfect in staat om de “groei” die op sommige gebieden stagneerde zachtjes weer terug op gang te brengen.

Bewustzijn als superkracht

 

Door BEWUSTZIJN te brengen in je eigen overlevingsmechanismes, angsten, belemmerende overtuigingen, verwachtings- en gedragspatronen kan je stap voor stap de leiding over je eigen leven weer in eigen handen nemen.
Het innerlijke kind erkennen en er vanuit zachtheid mee samenwerken is één van de eenvoudigste, liefdevolste en efficiëntste manieren om te groeien in bewustzijn.
Mijn NIEUWSTE cursus: ” Omarm het kind in jezelf” is vanuit mijn persoonlijke ervaringen en ervaringen als coach, therapeut, energetisch werker vorm gegeven en helpt je om eindelijk licht te laten schijnen op die plekken die zo graag zichtbaar willen zijn.

Wat brengt het jou?

Je mag je verwachten aan verhelderende inzichten, speelse en leuke opdrachten, ontwapenende momenten, zachtheid en heel veel liefde… de context waarin een kind het liefste leert.
Heb je interesse en wens je graag wat meer info?
Stuur me even een persoonlijk bericht op info@janaschoefs.be of klik op deze link .
Profiteer nu van de lanceringsaanbieding en geef jezelf een liefdevollere relatie met jezelf en je leven cadeau!