Een filmpje vanuit een energie die je misschien niet gewoon bent van mij. 

De liefde was zeer zeker heel sterk voelbaar toen ik opnam wat er hier gezegd wil worden. Tegelijkertijd was er een bepaalde kracht die ik zelf nog niet helemaal gewoon ben om te laten zien 😉 Een kracht die er op natuurlijke wijze was voor mijn derde levensjaar, een kracht die ik heel erg lang onderdrukt heb, er zelfs bang voor was en me er met momenten zelfs voor schaamde of schuldig over voelde. 

De laatste jaren werd ze in besloten kringen of vanuit schrijven al wel vaker zichtbaar. Ook in 1 op 1 sessies met anderen, of in mijn cursussen, maar nog nooit zo open en publiek als nu hier.

Soms is het gewoon hoog tijd om te gaan staan voor wie je bent en waar je in gelooft. Gewoon omdat je net als een ander bestaansrecht hebt en het belangrijk is om het geschenk van je leven te eren en je talenten te benutten.

Ik ben er zeker van dat het voor velen herkenbaar zal zijn wat ik hier vertel…

Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Heel veel liefs

Jana

Wil jij ook graag bewuster omgaan met de energieën in je leven en er ook weer echt mee leren samenwerken?

Wil jij net als ik op een bewuste ontspannen manier steeds meer kiezen voor een nieuwe start, jezelf ECHT gaan accepteren als wie je bent en zelfs met trots je eigen unieke gave omarmen?

Woensdag 24 maart 2021 start een 7 weekse energiereeks samen met mijn levenspartner Koen Snyers, wil je daar graag proeven van een extra diepe connectie met de bron van energie die er ook voor jou continu beschikbaar is?

 

Ben je op zoek naar een intensievere persoonlijke ondersteuning?

Kijk zeker even tussen het aanbod op mijn website, daar zit vast wel iets tussen dat je roept!

Wil je graag even met mij overlopen wat voor jou het beste is? Je kan me bereiken via info@janaschoefs.be