Ik gun je dat:
–  je je mag herinneren dat ook jij een leven kan leiden dat zoveel luchtiger, plezieriger, vrediger, liefdevoller, passender is dan jij denkt.
– de verlamming door angst voor het nieuwe overstegen wordt
– je weer kan zien dat je zoveel meer in je marge hebt dan je bent gaan geloven.
– je meer mildheid mag ervaren voor de oude trauma’s ( bewust of onbewust), die maakten dat jij bent gaan geloven dat het onveilig of zelfs onmogelijk is om te zijn wie je bent.
–  je mag ERVAREN hoe het voelt als de rem er even af is. Dat je weer even ECHT mag ervaren hoe het voelt om veilig te zijn, in jezelf.
– Hoe het is om je weer verbonden te voelen met iets dat zoveel groter is dan louter je menselijke zijn, met al haar beperkingen en pijnen.
– Zodat je je weer letterlijk aan den lijve kan herinneren dat dit echt een optie is.
Ook voor jou!
Het vastlopen ervaar je immers ALLEEN als je losgekoppeld bent van die onuitputtelijke bron van liefde en licht.
Waar je in een vingerknip weer toegang hebt om die energieën, die gevoelens, die inzichten, die kracht te ervaren die je nodig hebt om de stappen nu ook echt te kunnen zetten op een manier die veilig voelt voor jou.
Soms zie je zelf even niet meer dat dit echt een optie is, soms zit je al te lang en te fel verstrikt in oude overtuigingen over hoe je gelooft dat het is, dat er geen ruimte meer lijkt te zijn voor hoe het zou kunnen zijn.
Het is net op dat level dat energiewerk je van dienst kan zijn.
Doordat er voor en samen met jou een veld wordt opengehouden dat veilig genoeg voelt om je er in onder te dompelen. En er tegelijkertijd op liefdevolle manier een verzachting mag optreden van de gestagneerde energie in jouw lichaam, kan er opeens op een manier, die je zelf misschien echt nog nooit ervaren hebt, omdat je ze niet meer kende, weer dat HEEL zijn ervaren worden.
Het wel ingeplugd zijn in die bron.
De diepe rust, vertrouwen, veiligheid, liefde door eke cel van je lijf voelen gaan en zo jezelf letterlijk en figuurlijk een opkuis/ oplaad moment te gunnen tot op celniveau.
Als je op dergelijk moment in je cellen zou kunnen kijken zou je gewoon kunnen zien hoe vastzittende energie weer heel zachtjes wordt losgetrild, zoals met een laser en weer in beweging komt.
De stroom komt weer op gang.
Jouw stekker steekt in , je hele zijn kan weer herinneren hoe dat voelt.
Zodat het vanaf daar weer WEL een herinnerde optie wordt om je hier steeds meer, vaker en dieper in onder te dompelen.
❤ Nu is er een UNIEKE kans voor jou ❤
Mijn partner en ik gaan samen onze krachten bundelen om tijdens de lentreeks energiesessies jullie de krachtigste ondersteuning te kunnen bieden die we jullie kunnen bieden.
– 7 weken lang kan jij op woensdagavond een halfuur in deze energie vertoeven, zodat je ze in grotere mate met je mee kan dragen door de week heen
– 7 weken lang een intense connectie ervaren, die je ondersteunt om zachtjes los te laten wat er los mag komen.
– 7 weken lang de herinnering activeren in jou, hoe je deze energie ook zelf weer bewust kan toelaten
– 7 weken lang je hele wezen letterlijk en figuurlijk weer tot rust en op adem voelen komen
– 7 weken lang intens ondergedompeld worden in een veld van liefde en licht
– 7 weken lang een veilige bedding ervaren om je oude overtuigingen, angsten, verwachtingspatronen steeds meer te lossen en te voelen hoe er ruimte komt voor het nieuwe
– 7 weken lang delen we met jou onze herinnering, die zo krachtig werd opgedreven sinds het moment dat we elkaar bijna twee jaar geleden weer ontmoetten in dit leven.
Het liefdevolle veld dat gewoon ontstaat als wij onze energieën en krachten bundelen is al zo helend gebleken voor onszelf, onze nabije omgeving en voor diegenen die we al energetisch mochten ondersteunen.
Het is dus een unieke kans om hier nu ook jouw voordeel uit te kunnen slaan!
24 maart is de eerste sessie, je vindt er alles over via de link onderaan.
Heb je nog vragen of wil je graag inschrijven geef me even een seintje!
Gun jezelf deze unieke kans en activeer je eigen vermogen om samen te werken met dat deel van jou, dat zoveel groter is dan je nu vermoeden kan!
Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Ben je klaar om je te herinneren? Ben je bereid om te ontvangen? www.janaschoefs.com'