Workshop:

Maak affirmaties die je écht op het lijf geschreven zijn

Tot en met 30 april is de opname van de workshop nog beschikbaar voor jou aan onderstaande voorwaarden!

Wil jij graag efficiënter en minder geforceerd gebruik maken van affirmaties die je echt dienen?

In deze workshop gaan we er praktisch mee aan de slag om te ontdekken aan welke affirmaties jij op DIT moment nood hebt om met meer gemak je eigen leven bewust vorm te geven als mede-creator van het universum.

We gaan kijken naar je doelen, de onderliggende verlangens en energie die je wenst te ervaren, maar ook naar de onderhuidse belemmerende factoren, onderdrukte angsten en tegenwerkende mechanismes die je nog in jezelf in stand houdt onbewust.

Op het einde van de workshop heb je een aantal affirmaties in je bezit waar je NU onmiddellijk mee aan de slag kan. De werkwijze om deze affirmaties vorm te geven helpt je om van hieruit er zelf nog bewuster mee aan de slag te gaan.

EXTRA service:

Als extra cadeau krijg je bij inschrijving voor de workshop ook een maand lang gratis toegang tot de ledengroep “zielsdiep menszijn”, dat geeft je de gelegenheid om enerzijds daar nog een extra maand lang ondergedompeld te worden in de inspirerende en voedende sfeer die daar heerst. En anderzijds kan je met veel gemak nog verder oefenen met de nieuw aangeleerde skills zodat je het nog meer voor jezelf kan verankeren.

Wil jij deze unieke kans grijpen, nu slechts voor 45 euro?

 

Waarom deze workshop?

De laatste jaren hoor je steeds meer over positive mindset, wet van aantrekking, affirmeren,…

Een jaar of 20 geleden voelde ik me nog een vreemde eend in de bijt als ik hier mijn weg in zocht en werden deze dingen onmiddellijk afgeschilderd als zweverig, fantasie, hocus-pocus of gewoon heel erg vreemd.

Ondertussen zijn er voor deze dingen al heel wat wetenschappelijke verklaringen gevonden en werden er al tal van studies gedaan ivm de kracht van gedachten en energie in het algemeen.
Er zijn talrijke prachtige boeken en zelfs documentaires of films verschenen waar je hierin wordt ondergedompeld.

Tot een paar jaar geleden bleef ik echter wel steeds het gevoel hebben dat “er iets miste” voor mij.

Affirmeren is een radar van een complex systeem

Louter affirmeren met woorden die een ander voor je heeft bedacht bereikt vaak maar gedeeltelijk en heel erg tijdelijk het doel. Er ontbreken voor mij aan een aantal belangrijke aspecten aan.
Zelfs affirmaties die je voor jezelf “bedenkt” vanuit je oppervlakkige verlangens zullen vaak hun doel missen als je je niet bewust bent van je onderliggende behoeften, waar je echt naar verlangt, de starthouding waarmee je eraan begint, je onbewuste boycotmechanismes,…

De woorden en gedachten op zich zijn maar een deel van het verhaal, de emotionele lading die eronder zit, de verwachtingen, het geloof en de overtuigingen die het sterkst vertegenwoordigd zijn zullen de werking van je affirmaties heel sterk gaan beïnvloeden. Dit kan in beide richtingen werken!

Daarbij komen ook nog eens de signalen die je “onbewust” uitzendt vanuit diep opgeslagen energie in jouw celgeheugen. Energie die vaak gebaseerd is op oude ervaringen die angst, pijn, onverwerkte trauma’s van jou in dit leven of vorige, of vanuit je familielijn.

Affirmeren als onderdeel van zelfzorg en zelfregulatie

Je bewust worden van deze onbewuste invloeden en vanuit de energie die er NU is je eigen unieke affirmaties opmaken die je energiesysteem ook ECHT ondersteunen in ontvankelijk zijn voor wat je zo verlangt, gaat een heel andere impact hebben.

Door je bewust te worden van waar jij je eigen energie saboteert en zo geen volledige match kan zijn voor wat je wenst aan te trekken kan je er ook echt op leren inspelen. 
Je kan jezelf perfect leren ondersteunen op deze manier op die plekken waar je nog moeilijk kan openstaan voor de verandering en zo jezelf een zachtere en makkelijkere groei gunnen.

Eentje die echt op maat is gemaakt voor je.