Bewustzijnstraject

Bewustwording van je eigenheid, van je grenzen, van je gevoelens, van je gedachten, van je gedrag,…, het is een levensproces.

Hoe bewuster je in je leven staat, hoe vrijer je eigen keuzes kan maken. Overlevingsmechanismes en stress nemen minder een loopje met je en je kan je eigen energie en humeur zelf bewust leren reguleren. Het overleven gaat dan heel natuurlijk over in een ” bewust leven”.

Dit traject is zacht transformatief en is sterk toegespitst op het anders leren omgaan met je eigen schaduwkanten en die dingen die je onbewust met je meedraagt en je leven kleuren. Oude overtuigingen, onderdrukte angsten of andere emoties, oordelen, dingen waar je je over schaamt of schuldig over voelt, dingen die je jezelf en of anderen nog steeds kwalijk neemt,… ze kunnen allemaal impact hebben op hoe jij je leven ervaart. Door er weer met zachtheid en liefde naar te leren kijken kan je die oude wonden ( trauma’s) weer op een liefdevolle manier helpen  oplossen, integreren of transformeren.

Je leert via dit traject weer op een liefdevolle manier omgaan met jezelf en vergeving, zelfliefde en met meer vertrouwen in het leven staan zijn hier zeker een belangrijk onderdeel in. Ook het energetische stuk komt hier uitgebreid aan bod.

Wat zit er in het traject van 3 maanden?

– Online cursus ” Het pad van bewustzijn” 
– + hulplijn via mail
– + 3 maanden lidmaatschap van de online leeromgeving “zielsdiep menszijn”
– + 1 individuele sessie  van 1,5 u

Bijdrage:  425 € ( btw incl)

 

Wil je graag meer weten over de inhoud van de online cursus en wat deze mocht betekenen voor anderen? Check dan zeker even onderstaande link!

De bewustwordingssessies zijn in combinatie met de online cursus Het pad van bewustzijn .