De hemel op aarde leven

Deze zachte meditatie helpt je met zoveel meer gemak weer bewustworden van je eigen capaciteit om te “aarden”. Je kan als het ware op deze manier weer makkelijker opmerken hoe aarding voor jou voelt en wat het voor jou betekent.

Als je helemaal in de ratrace zit en nauwelijks tijd neemt om even echt in te pluggen en te voelen wat er in je leeft, loop je het risico om door de spanningen, onrust, onheilspellende gedachten en heftige emoties geleefd te worden.

Bovendien is de kans heel groot dat je gewoon in overlevingsmodus door het leven raast en al vechtend, vluchtend, volgend of verlamd het leven aan je voorbij laat gaan.

Misschien ben je net als zovele anderen wel stiekem gaan verlangen naar een beter leven, een betere liefdevollere wereld die beter aansloot bij wie jij wil zijn.

Misschien vind je het moeilijk om je eigen plekje op te eisen in een wereld die niet de jouwe lijkt.

Wat weinigen zich nog herinneren is dat je als mens een lichaam hebt meegekregen dat er perfect op gebouwd is om spanningen af te voeren en transformeren, en om voedende energie op te nemen waar en wanneer je ook maar wil.

Doordat we in onze cultuur zo vervreemd zijn geraakt van ons gevoel en lichaam lijken deze dingen eerder hocuspocus te zijn, terwijl er niets aardser is dan dat.

Wil jij graag je eigen capaciteit van aarden en verbinden met jouw hoogste potentieel weer opfrissen? Zodat ook jij je eigen hemel hier op aarde kan leven?

Deze meditatie is er een heerlijke eerste stap voor.

Na aanschaf blijf je toegang hebben tot je cursuspagina, zodat je de meditatie zo vaak kan herhalen als je wenst!

Om iedereen de kans te geven om zich deze eenvoudige een ongelooflijk krachtige werking van het eigen lichaam weer te herinneren geef ik deze meditatie nu volledig GRATIS weg!

Ken je mensen die hier ook baat bij hebben, verspreid de boodschap zou ik zeggen!