Dwars door de emotie heen 2.0

Niets zo verrijkend en natuurlijk als onze gevoelens.

Tegelijkertijd zorgen de emotionele stormen en hun gevolgen vaak voor heel wat stress en onrust in een mensenleven. ’t Is te zeggen, zolang we niet leerden om op een liefdevolle, bewuste manier deze emoties te reguleren.

Het onderdrukken, negeren, afwijzen van bepaalde emoties en gevoelens, zorgt vaak voor heel veel onnodige pijn. Maakt de worstelingen vaak nog zoveel groter en doet de beladen energie soms zo hoog oplopen dat de emotionele uitingen eerder uitbarstingen worden. Waar men zich vaak voor gaat schamen en nog meer gaat proberen om de emoties onder controle te houden.

Dit betekent echter meer van het zelfde, nog meer stress, nog meer spanning, nog meer uitbarstingen naar binnen of buiten, nog meer pijn en lijden.

Weer mogen ontdekken dat gevoelens louter een signaalfunctie hebben in je leven en dat emoties voor krachtige energie-uitzuivering kan leiden, kan het leven opeens zo een andere wending geven.

Ik ontwikkelde een aantal jaren geleden deze online cursus, die ik nu pas in een compleet nieuw jasje stak voor jou. Met heel wat leuke extra’s , tips en tools kan ook jij je relatie met jezelf en je gevoelswereld een liefdevolle upgrade geven. Om van daaruit ook je relaties met anderen en de wereld om je heen vanuit zoveel meer diepgang, rust, harmonie en verbinding te kunnen ervaren.

In deze praktische cursus ” Dwars door de emotie heen” ontdek je alles over hoe je:

– tot nu toe met je emoties omging en waarom en vooral ook hoe het ook anders kan

– niet langer hoeft te vechten tegen en met je emoties

– leer je weer ECHT naar jezelf luisteren en ontdekken waar JIJ behoefte aan hebt

– je raakt niet langer verstrikt in oneindige negatieve spiralen en bodemloze emotionele ladingen

– je ervaart aan den lijve hoe je vanuit rust je emoties kan observeren en er de juiste informatie uit haalt

– je VOELT jezelf letterlijk meer aarden en tot rust komen in jezelf

– je ontdekt je eigen unieke manier om je emoties te ontladen zonder er jezelf of anderen mee te schaden

– je herstelt je relatie met één van de belangrijkste aspecten van je mens-zijn: je gevoelens

– je ontdekt hoe je op deze manier niet langer dingen, situaties, mensen uit de weg hoeft te gaan om je diepe gemoedsrust te ervaren

– je leert op een volwassen manier dealen met de situaties zoals ze zich aandienen

– je geeft jezelf de RUIMTE om te zijn wie je bent

– onrechtstreeks geef je jezelf op deze manier een “healing” van oude wonden, die tot op de dag van vandaag jouw leven nog beïnvloeden

Bovendien heb je na 5 dagen je eigen eenvoudige tools, tips, stappenplan in handen waarmee je voor de rest van je leven deze nieuwe levensstijl kan omarmen.

Aan de hand van mijn eigen ervaringen als mens én therapeut heb ik voor jou een korte efficiënte cursus samengesteld, die je gewoon van thuis uit op je eigen tempo kan volgen!

Ik deel er met veel liefde met jou wat ik zelf leerde over gevoelens, mijn eigen zoektocht hierin en de handige tools, tips, methodieken die ik op mijn eigen zoektocht tegenkwam en bundelde alles tot een handig werktuig voor jou.

Er zijn een aantal belangrijke aspecten in het hanteren van emoties die allemaal even belangrijk en essentieel zijn om vanuit veiligheid hiermee aan de slag te kunnen gaan.
Je veilig voelen om vanuit zachtheid met deze vaak lang weggestopte emoties om te gaan is cruciaal om ook maar iets echt in beweging te zetten.

In deze cursus vind je een unieke combinatie terug van bewustwording, ontspanning en diep-transformerende handelingen. Met als kers op de taart zoveel zachtheid en eenvoud!

Praktisch:

Je kan deze cursus volgen op je eigen cursuspagina op de website, waar je na inschrijven een inlog voor ontvangt.

Daar opent zich 5 dagen lang elke dag een lesje en je kan op je eigen tempo genieten van de leuke opdrachten, tips, oefeningen, geluidsbestanden en filmpjes!

Je ontvangt er ook een handig werkboek bij waarmee je ook na afronding van de cursus nog veel plezier kan hebben.

Ik kijk er alvast naar uit om dit moois met je te mogen delen!!!

liefs

Jana