Dwars door de emotie heen

online cursus

online cursus

Emoties hanteren ook jij kan het leren!

In deze praktische minicursus ” Dwars door de emotie heen” ontdek je alles over hoe je:

– tot nu toe met je emoties omging en waarom en vooral ook hoe het ook anders kan

– niet langer hoeft te vechten tegen en met je emoties

– leer je weer ECHT naar jezelf luisteren en ontdekken waar JIJ behoefte aan hebt

– je raakt niet langer verstrikt in oneindige negatieve spiralen en bodemloze emotionele ladingen

– je ervaart aan den lijve hoe je vanuit rust je emoties kan observeren en er de juiste informatie uit haalt

– je VOELT jezelf letterlijk meer aarden en tot rust komen in jezelf

– je ontdekt je eigen unieke manier om je emoties te ontladen zonder er jezelf of anderen mee te schaden

– je herstelt je relatie met één van de belangrijkste aspecten van je mens-zijn: je gevoelens

– je ontdekt hoe je op deze manier niet langer dingen, situaties, mensen uit de weg hoeft te gaan om je diepe gemoedsrust te ervaren

– je leert op een volwassen manier dealen met de situaties zoals ze zich aandienen

– je geeft jezelf de RUIMTE om te zijn wie je bent

– onrechtstreeks geef je jezelf op deze manier een “healing” van oude wonden, die tot op de dag van vandaag jouw leven nog beïnvloeden

Bovendien heb je na 5 dagen je eigen eenvoudige tools, tips, stappenplan in handen waarmee je voor de rest van je leven deze nieuwe levensstijl kan omarmen.

Wanneer weet je of deze cursus echt iets voor jou is? Doe hier de test:

  • Heb jij ook al jaren een dubbele relatie met gevoelens?
  • Voel je aan de ene kant soms meer dan je zou willen en heb je anderzijds de neiging om je steeds harder en sterker op te stellen? 
  • Tracht je de emoties te onderdrukken of verbergen voor de omgeving en misschien zelfs voor jezelf?
  • Of ben jij eerder het type dat zo overspoeld wordt door deze emoties dat het uitmondt in onbedaarlijke huilbuien, woede-uitbarstingen,… om na afloop diep verdrietig, kapot, met schaamte en schuldgevoel in een hoekje te kruipen?
  • Heb jij geleerd om je verstand boven je gevoel te plaatsen en maak je steeds opnieuw die keuzes waar je achteraf spijt van hebt?
  • Voel je je schuldig als je emoties uit op een manier die je niet aangenaam vindt voor jezelf en je omgeving?
  • Betrap je jezelf ook wel eens op overtuigingen als ” huilen is zwakte tonen”, “een echte man of vrouw hoort zichzelf te kunnen beheersen”, “mijn gevoelens zijn zo heftig dat ik er best niet naar kan kijken of luisteren, ik weet niet of ik ze nog wel kan stoppen eens ze loskomen”
  • Of ben je iemand die eerder “last” heeft van de gevoelens van anderen?

Herken je jezelf in een aantal van bovenstaande situaties? Dan mag je er zeker van zijn dat deze minicursus je op het lijf geschreven is!

Aan de hand van mijn eigen ervaringen als mens én therapeut heb ik voor jou een korte efficiënte cursus samengesteld, die je gewoon van thuis uit op je eigen tempo kan volgen!

Ik deel er met veel liefde met jou wat ik zelf leerde over gevoelens, mijn eigen zoektocht hierin en de handige tools, tips, methodieken die ik op mijn eigen zoektocht tegenkwam en bundelde alles tot een handig werktuig voor jou.

Er zijn een aantal belangrijke aspecten in het hanteren van emoties die allemaal even belangrijk en essentieel zijn om vanuit veiligheid hiermee aan de slag te kunnen gaan.
Je veilig voelen om vanuit zachtheid met deze vaak lang weggestopte emoties om te gaan is cruciaal om ook maar iets echt in beweging te zetten.

In deze cursus vind je een unieke combinatie terug van bewustwording, ontspanning en diep-transformerende handelingen. Met als kers op de taart zoveel zachtheid en eenvoud!

Praktisch:

Je kan deze cursus volgen op je eigen cursuspagina op de website, waar je na inschrijven een inlog voor ontvangt.

Daar opent zich 5 dagen lang elke dag een lesje en je kan op je eigen tempo genieten van de leuke opdrachten, tips, oefeningen, geluidsbestanden en filmpjes!

Als bonus is er nog een afsluitend filmpje waar alles nog eens extra helder wordt voor jou.

Je ontvangt er ook een handig werkboek bij waarmee je ook na afronding van de cursus nog veel plezier kan hebben.

Ik kijk er alvast naar uit om dit moois met je te mogen delen!!!

liefs

Jana

De cursus was een aanzet voor mij om nog dieper liggende behoeften te ontdekken.
Een ontdekkingsreis waar ik al mee bezig was en nog ben en steeds meer herinneringen komen naar boven waar ik nu een behoefte op kan plakken.
Thanks
Anoniem

Ik heb toch ook wat emoties leren kennen, duidelijk kwam naar boven dat ik te weinig grenzen stel naar familie en vrienden waardoor ik me als HSP dus vaker onrustig voel. Jana, deze ontspanningsoefeningen zijn dan meer dan welkom. Dank je wel hiervoor en fijn als ik de oefeningen nog vaker kan overdoen.

A.M.

Ik heb toch wel wat fijner, preciezer emoties leren herkennen, enkele aangetroffen die ik voordien had onderschat . Heb ook wat ontspannende technieken (her)ontdekt. En niet in het minst: eens (enkele keren) goed geweend.

L.V.

Voor mij werkten de meditaties zo helend, vooral als er heftige emoties naar boven komen. Dus het is zo fijn om deze meditaties ook nog achteraf terug te kunnen doen.

N.P.