Dwars door de emotie heen

Dwars door de emotie heen

online cursus

Emoties hanteren ook jij kan het leren!

Ik schrijf me in en betaal 49 euro

ONLINE- MINICURSUS MET MAXI-GEVOLGEN

…waarin je kennis mag maken met een diep-transformerende manier om je eigen emoties te leren gebruiken als een snelweg naar innerlijke rust en vrede.

Heb jij ook al jaren zo een dubbele relatie met gevoelens?

Voel je aan de ene kant soms meer dan je zou willen en heb je anderzijds de neiging om je steeds harder en sterker op te stellen? Tracht je de emoties te onderdrukken of verbergen voor de omgeving en misschien zelfs voor jezelf?

Of ben jij eerder het type dat zo overspoeld wordt door deze emoties dat het uitmondt in onbedaarlijke huilbuien, woede-uitbarstingen,… om na afloop diep verdrietig, kapot, met schaamte en schuldgevoel in een hoekje te kruipen…

Heb jij geleerd om vadertje ratio hoger te achten dan moedertje gevoel?

Voel je je schuldig als je emoties uit op een manier die je niet aangenaam vindt voor jezelf en je omgeving?

Betrap je jezelf ook wel eens op overtuigingen als ” huilen is zwakte tonen”, “een echte man of vrouw hoort zichzelf te kunnen beheersen”, “mijn gevoelens zijn zo heftig dat ik er best niet naar kan kijken of luisteren, ik weet niet of ik ze nog wel kan stoppen eens ze loskomen”

Of ben je iemand die eerder “last” heeft van de gevoelens van anderen?

Dan is deze minicursus je op het lijf geschreven!

 

 

Aan de hand van mijn eigen ervaringen als mens én therapeut heb ik voor jou een korte efficiënte cursus samengesteld, die je gewoon van thuis uit op je eigen tempo kan doen! Ik deel er met jou wat ik zelf leerde over gevoelens, mijn eigen zoektocht hierin en de handige tools, tips, methodieken die ik op mijn eigen zoektocht tegenkwam en bundelde in een handig werktuig voor jou.

Jarenlang zelf ploeteren en zoeken, vallen en opstaan, empirisch onderzoek naar de werking van mijn eigen emotionele stormen en die van mijn klanten en omgeving, talrijke boeken, een mix van alle waardevolle tools die ik zelf oppikte tijdens het specialiseren binnen mijn werkdomein en een hele grote portie intuïtie en lagen doorleefde wijsheid heb ik nu als basis mogen nemen voor deze cursus.

Ik leerde dat er een aantal belangrijke aspecten zijn in het hanteren van emoties die allemaal even belangrijk en essentieel zijn om vanuit veiligheid hiermee aan de slag te kunnen gaan.
Je veilig voelen om vanuit zachtheid met deze vaak lang weggestopte emoties om te gaan is cruciaal om ook maar iets echt in beweging te zetten.

Een combinatie van bewustwording, ontspanning, en diep-transformerende handelingen. En vooral zoveel zachtheid en eenvoud!!!

Je leert stap voor stap je eigen relatie met je emoties onder de loep nemen, ontdekt je eigen ideale manier van emoties ontladen, je ontdekt hoe jij je eigen emotionele kompas en je intuïtie die er mee samenhangt weer duidelijker leert begrijpen en als kers op de taart mag je kennis maken met een diep transformerende manier om je emoties te hanteren en tegelijkertijd oude ballast los te laten en transformeren zodat je weer oog in oog staat met je volle potentieel!

Je kan deze cursus volgen op je eigen cursuspagina op deze website, waar je 5 dagen lang elke dag een lesje kan openen en kan genieten van de leuke opdrachten, tips, oefeningen, geluidsbestanden en filmpjes!

Je ontvangt na inschrijving ook je eigen link naar de besloten facebookpagina, waar je ook makkelijk je vragen en uitwerkingen kan posten en zo ook extra ondersteuning kan ervaren!

Ik kijk er alvast naar uit om je daar te mogen ontmoeten!!!

liefs

Jana