Cadeautip

Cadeautip

Geef eens wat rust cadeau!

(Innerlijke) rust is vaak één van de grootste verlangens die we als mens hebben en die voor velen soms zo moeilijk te bereiken lijkt.

Zou het dan geen heel bijzonder kerstcadeau zijn als jij je geliefden een portie rust, een herontdekkingsreis naar de eigen rustknop in zichzelf, zou kunnen schenken?

Koop voor de feestdagen een cadeaubon en schenk de mensen waar je van houdt het kostbaarste goed in deze tijd.

De bon is in te ruilen voor een product uit het volledige online zelfhulpaanbod, individuele sessies, groepslessen live of online.

Bovendien krijg je bij het aankopen van een cadeaubon voor een ander ook een mooie verrassing voor jezelf er bovenop!

Bij een bon ter waarde van minder dan 40€ ontvang je een gratis online yogales voor jezelf en de persoon voor wie het geschenkje is.

Bij een bon ter waarde van meer dan 40€ kan je kiezen voor één van onderstaande producten als GRATIS geschenk voor jezelf en een gratis online yogales voor de persoon voor wie het geschenkje is.

Heb je je keuze gemaakt?
Geef ze me even door bij je bestelling van de cadeaubon(nen) en ik breng het voor je in orde!

meer info aanvragen of bestellen kan eenvoudig via mail naar info@janaschoefs.be

 

Van angst naar liefde

Driedelig meditatieset
– Wil je graag jezelf optimaal ondersteunen om vanuit veiligheid en vertrouwen in je leven te staan?
– Ben je er klaar voor om je rugzakje op te ruimen en ballast te transformeren in kostbare wijsheid, kennis, ervaring?
– Wil je graag samenwerken met je hogere zelf, dat deel van jou dat beter dan wie dan ook kan vertellen wat jij nodig hebt en wat je volgende stap in je leven kan zijn?
– Wil je terug als krachtige creator de leiding over jouw leven in handen nemen?
 
Deze drie meditaties geven je alvast prachtige, krachtige tools om in schoonheid af te sluiten wat niet meer bij je past.
 
Doordat je zo vaak je wil de meditatie kan toepassen geeft het je de mogelijkheid om patronen die soms onbewust in je aanwezig zijn en best wel diepgeworteld kunnen zijn, steeds meer te ontkrachten, transformeren en vervangen door nieuwe helpende patronen!
 

Liefdevol contact maken met jezelf

5-delige zelfhulpset voor zelfzorg en zelfhealing

Wil jij leren herontdekken hoe je ECHT zoveel meer impact kan hebben op je eigen geluk, welzijn, leven, dan je nu misschien nog denkt?

Ik heb een gloedNIEUW aanbod voor jou ontwikkeld, een zelfhulpset van 5 podcasts waarin ik je liefdevol bij de hand neem tijdens jouw reis naar binnen.

Zou het niet heerlijk zijn om weer zo dicht bij jezelf te staan dat je vanuit steeds meer rust de leiding over jouw leven kan opnemen?

Het kan!

lees HIER meer

Voelen hoe doe ik dat

Deze audioreeks neemt je in 20 dagen mee in een steeds meer ontluikende wereld van VOELEN.

Hoewel voelen een basisfunctie is van het menszijn, lijkt het in de praktijk soms voor de nodige verwarring en moeilijkheden te zorgen.

Voelen vraagt immers een compleet andere vaardigheid dan denken, analyseren, problemen oplossen, vergelijken,…
Voelen is niet iets dat mentaal gebeurt.

Voelen is de kortste weg om contact te leggen met jezelf en van daaruit je eigen unieke kompas te leren gebruiken, om te leven op een manier zoals het echt bij je past.

Niet meer bedenken of analyseren wat het beste is, maar aan de hand van het observeren van talrijke signalen in en om je heen een route uitstippelen die op maat gemaakt is en je op het lijf geschreven is!

 

lees HIER meer

Dwars door de emotie heen

De online mini-cursus die je dé tools aanreikt om vanaf NU anders met je emoties om te gaan en ze op een rustige volwassen manier te hanteren en transformeren. Energie van opgekropte emoties die weer in beweging komt en bevrijd wordt zal je een energieker, sterker en meer ontspannen gevoel geven. Je kan het overlevingsmechanisme weer even laten vallen en je in alle veiligheid overgeven aan de hoogtes en laagtes van het leven!

lees HIER meer

4 GRATIS Online relaxatieyoga-lessen

Het ervaren van diepe rust brengt je weer in contact met de bron van energie die door je heen stroomt.

 Een portie zelfzorg van formaat ❤🙏

Wil je graag vanuit je eigen bubbel een ontspannende yogales meepikken?

Op dinsdagavond om 19.30u kan je deelnemen aan de online yogales via zoom.

Je krijgt achteraf de les ook thuisgestuurd zodat je ze nog eens kan herhalen! Kan je dus een keertje niet aanwezig zijn, kan je met gemak de opname bekijken.

lees HIER meer over de relaxatieyoga online

meer info aanvragen of bestellen kan eenvoudig via mail naar info@janaschoefs.be