Energetische klankhealing

Unieke vorm van healing, waarbij energetische healing vanop afstand gecombineerd wordt met de krachtige trillingen van klanken.

Deze vorm van healing werkt enorm diep ontspannend in op lichaam en geest en zal tevens ook dieper doordringen in het celgeheugen van je lichaam, om enerzijds oude trauma’s en blokkades makkelijker te laten transformeren en anderzijds latente vermogens in jou wakker te maken!

BEN JE HET OOK ZO BEU OM GELEEFD TE WORDEN EN JEZELF VOORBIJ TE HOLLEN?

Zou je graag eventjes uit die mallemolen kunnen stappen en genieten van een portie diepe ontspanning en rust?
Wil je graag (nog) eens ervaren hoe t is om je veilig, geborgen, gedragen en geaard te voelen en zo je batterijtjes weer zachtjes op te kunnen laden?
Wil je genieten van de stilte in je hoofd die overblijft als de piekergedachten en de negatieve gedachtespiralen stilgevallen zijn?
Of wil je eerder op zachte manier het contact met je innerlijke stem of intuïtie herontdekken?
Hou je van energetische healingsessies die je je eigen heelheid weer laten herinneren en ben je klaar voor dat tikkeltje meer?

Dat kan allemaal in één!

HOE WERKT HET?

Je reserveert je op maat gemaakte klanksessie en geeft me je naam door.
Ik tune in op jouw energie en maak een geluidsopname voor jou met de exacte energie die jij nu nodig hebt in je leven om de volgende stappen in je leven te kunnen zetten.
Nadien kan je via mail je ervaringen delen en nog verdere feedback vragen, indien nodig.

Je krijgt de geluidsopname thuis toegestuurd en kan hem zo vaak je wil beluisteren waar en wanneer je maar wil. Dit is trouwens de ideale manier om jezelf dat beetje ondersteuning te bieden om ook in je eigen bubbel de rust te leren ervaren, waar je zo naar verlangt.

Het enige wat jij ervoor hoeft te doen is heerlijk ontspannen liggen en ontvangen, jezelf de toestemming geven om helemaal open te staan voor en geraakt te worden door de “helende” klanken, die je kan beluisteren op het geluidsbestand dat je van me ontvangt.

De codering van de klanken dringt diep door tot de herinneringen van je celgeheugen en helpt daar slapende energie en wijsheid ontwaken.
De trilling helpt spanningen loskomen en maakt ruimte om je “unieke” boodschap tot diep in je ziel te ontvangen!
Je wordt letterlijk even terug ingeplugd in de bron waaruit jij ontstaan bent.

Vermits energie niet gebonden is aan tijd en ruimte, leent dit zich perfect om vanop je eigen favoriete plek je ervaring te ondergaan, keer op keer opnieuw.

De energie zal elke keer andere reacties opwekken in je lichaam en andere informatie doen inklikken op celniveau, het is dus perfect mogelijk om met de zelfde opname tal van nieuwe ervaringen op te doen.

Dat maakt dit concept zo uniek, waar je anders maar 1 ervaring op verplaatsing zou hebben, kan je nu zo vaak je wil genieten van je boodschap en er telkens weer nieuwe aspecten van ontdekken.

Je zal zelf aanvoelen wanneer je lichaam behoefte heeft aan een nieuwe impuls.  Het is een unieke manier van communicatie met je hogere bewustzijn en gidsen, die via geluidstrillingen de informatie doorgeven.

Wil jij graag zo een 1 op 1 sessie boeken met je hogere zelf en kennis maken met deze unieke manier van healing met een muzikaal tintje?

Dat kan!

Prijs voor een sessie van 30 min : 50 euro

info@janaschoefs.be
of 0474/61.33.81

 

 

Door de energetische klanktransmissie heeft Jana mij naar een andere dimensie weten te brengen. Mijn ervaring: een zalig gevoel van onvoorwaardelijke liefde, licht, rust en puurheid… Het voelde voor mij aan als thuiskomen, thuis in mijn essentie… Wat was het heerlijk om daar te ‘zijn’! De klanken die door Jana stroomden klonken als de taal die gesproken wordt in de film ‘Avatar’. Ik noem het ‘lichttaal’. Het voelde ook aan alsof ik helemaal werd opgenomen in het licht… Het was een fantastische ervaring! Dankjewel voor het mooie cadeau Jana!

Tom

De energetisch klankhealing van Jana bracht me ongelooflijk veel rust, niet alleen rust over mij maar ook in me, in het diepste van mijn zijn. Het bracht me naar een wereld van ZIJN. Een wereld waar er geen tijd noch behoeften zijn, enkel innerlijke rust en een speciale soort vrijheid.
Ik voelde me net een monnik mediterend op een berg, afgezonderd van alles en toch verbonden met alles. Zo mooi om dit gevoel te ervaren, zo heerlijk om dit ZIJN te beleven en helemaal weg en verbonden te zijn zonder bewust te zijn van ruimte en tijd, om dan weer helemaal opgeladen zachtjes op aarde te ‘landen’ zonder weggeweest te zijn. Dankbaar voor deze bijzondere ervaring 

N.H.

Toen ik in mei 2019 een afspraak had met Jana mbt emotie-begeleiding, wist ik op voorhand niet via welke wijze we rond mijn emoties zouden gaan werken. Ik mocht plaatsnemen in een zetel. Jana stelde me al snel gerust en startte de sessie met een visualisatie-oefening waarbij ademhaling ook heel centraal stond. Haar zachte en rustige uitstraling en stem namen me al snel mee door de donkere stukken van mijn gevoelswereld. Ik herinner me dat telkens wanneer er bij mij inwendige weerstand opdook , zo van “oh hier wil ik niet naar toe of oh dit is te pijnlijk om te voelen” en ik voelde dat ik terug wilde, ze dit op één of andere manier haarfijn aanvoelde en op dat ogenblik het initiatief nam om zelf bijzondere klanken te uiten. Het waren deze uitzonderlijke vibrerende klanken die me telkens weer over de drempel hebben geholpen om een stap verder te gaan in het doorvoelen en beleven van mijn emoties. Ze namen op één of andere manier voor mij de angst en de weerstand weg. Op een bepaald ogenblik werd het zelfs zo intens dat ik het gevoel had, dat ik letterlijk van heel oude pijnen en emoties ben bevallen, ze vielen letterlijk uit mijn lichaam de grond in. Ik weet dat ik me na de sessie ontzettend ‘verlicht’ en dankbaar voelde. Ons tijdsbesef was na de sessie ook weg – alsof we veel langer onderweg geweest waren dan de tijd die feitelijk verstreken was. Ik ben Jana dankbaar voor deze uitzonderlijke ervaring.

Ilse S.

Tongeren

De klanksessies zijn steeds een herbronning, een moment van inzicht en thuiskomen, soms een troost en een moment van opruiming.
anoniem

De klanksessie heeft zo een hoge vibratie en zette me neer in een andere wereld. Ik kon vandaar de dingen op een afstand naar waarde schatten. De klanken geven een kennis door die reeds heel lang weggestoken leek te zijn. Ik kan het niet vatten met mijn brein. Ik zag beelden, vormen, kleuren en trillingen, waar ik mee leek te versmelten.
anoniem

info@janaschoefs.be
of 0474/61.33.81