Exclusieve online cursus 

Laat je angsten vrij

Vanaf 31 mei doorloop ik samen met jou op de ledenpagina ” Ontspannen en bewust leven” deze exclusieve cursus.

De angst leren gebruiken om weer dichter bij jezelf te komen.
Aan de hand van opdrachten, informatieve livestreams, vraag en antwoordsessies, meditaties, … steeds meer de angel uit de angst halen en weer bewuster de verbinding aangaan met je lichaam, gevoelens, gedachten, omgeving, verlangens,… en de veiligheid weer voor jezelf te creëren.

Waarom zou je kijken naar je eigen relatie met je angsten? Want in t eerste opzicht lijkt daar natuurlijk niet zoveel aan 😉

Het antwoord is heel eenvoudig:
door je bewust te worden van je angsten, de angst-mechanismes beter te leren begrijpen, te ontdekken wat jouw triggers zijn en vooral wat je eraan kan doen om anders met die angsten om te gaan, geef je jezelf het stuur van je eigen leven weer terug.
Elke dag een beetje meer, babystapje na babystapje… maar in plaats van stagnatie, verlamming, vluchten, controledrang of verzet, komt er dan wel die zo belangrijke groei!

Waarom kiezen voor tralies als je ook vrij kan zijn?

 

 

Deze cursus is exclusief voor mijn ledengroep. Omdat ik deze cursus iedereen wil gunnen aan de best mogelijke voorwaarden en met de beste ondersteuning, kan je nu zelfs voor één maand lid worden als dat voor jou het beste voelt.

Lid worden is immers iedere maand makkelijk opzegbaar met een mailtje.

Praktisch:

In de besloten Facebookgroep staat er elke weekdag een filmpje voor je klaar.

We gaan op een liefdevolle manier de inzichten, tools, mogelijkheden ontdekken om op een positief voedende manier met je angsten om te gaan.

In principe duurt de cursus 1 maand, maar je kan het perfect op je eigen tempo volgen EN feedback en ondersteuning van mij krijgen zolang je lid blijft van deze besloten groep!

 

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus moet je lid zijn van deze besloten groep, waar je door een lidmaatschapsbijdrage van slechts 15 euro per maand wekelijks de nodige prikkelingen ontvangt om weer bewust om te gaan met je gevoelens, gedachten, lichaam, omgeving,…

Wil je graag meer weten en jezelf dit lidmaatschap en de bijhorende inspirerende, liefdevolle, ondersteunende omgeving gunnen?

Ben jij er ook bij?
info@janaschoefs.be