Exclusieve online cursus 

Laat je angsten vrij

De angst leren gebruiken om weer dichter bij jezelf te komen.
Aan de hand van opdrachten, informatieve livestreams, vraag en antwoordsessies, meditaties, … steeds meer de angel uit de angst halen en weer bewuster de verbinding aangaan met je lichaam, gevoelens, gedachten, omgeving, verlangens,… en de veiligheid weer voor jezelf te creëren.

Waarom zou je kijken naar je eigen relatie met je angsten? Want in t eerste opzicht lijkt daar natuurlijk niet zoveel aan 😉

Het antwoord is heel eenvoudig:
door je bewust te worden van je angsten, de angst-mechanismes beter te leren begrijpen, te ontdekken wat jouw triggers zijn en vooral wat je eraan kan doen om anders met die angsten om te gaan, geef je jezelf het stuur van je eigen leven weer terug.
Elke dag een beetje meer, babystapje na babystapje… maar in plaats van stagnatie, verlamming, vluchten, controledrang of verzet, komt er dan wel die zo belangrijke groei!

Waarom kiezen voor tralies als je ook vrij kan zijn?

 

Er wachten 17  filmpjes met inspiratie en opdrachten in de groep, waar je op je eigen tempo en eigen manier mee aan de slag kan.

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus moet je lid zijn van deze besloten groep, waar je door een lidmaatschapsbijdrage van slechts 25 euro per maand wekelijks de nodige prikkelingen ontvangt om op een bewuste manier om te gaan met alles wat je als mens en ziel kan raken hier op aarde.

Dit is dus het ideale moment om jezelf de kans te gunnen om kennis te maken met dit waardevolle abonnement, waarmee je naast deze levensveranderende cursus ook nog talrijke andere inspirerende filmpjes en mini-cursussen terugvindt, die nergens anders in mijn aanbod re verkrijgen zijn. Dit lidmaatschap is de meest laagdrempelige manier om intensief met me samen te werken EN te genieten van een extra ledenkorting van 20% op al mijn online cursussen!

Lees hieronder wat je nog allemaal extra mag verwachten als je jezelf dit geschenk gunt!

Wil je graag meer weten en jezelf dit lidmaatschap en de bijhorende inspirerende, liefdevolle, ondersteunende omgeving gunnen?

Ben jij er ook bij?
info@janaschoefs.be