Gedachtenkracht & bewustzijn

Sensipower

Bekijk deze inspirerende filmpjes ivm gevoeligheid, bewustzijn, ontspannen en bezield leven.

KIJK HIER

Yoga live in groep

Kom genieten van de diep ontspannende lessen relaxatieyoga, een ware deugd voor lichaam en geest.

LEES MEER

Yoga online via zoom

Wil je de yogalessen graag volgen van thuis uit? Dan zijn de heerlijk ontspannende zoomlessen relaxatieyoga ideaal voor jou

LEES MEER

Psoasrelease en diepe bekkenbewustwording

Woensdag 27 december 2023 van 10.00-11.45 u

Tijdens de psoasrelease & bekkenbewustwordingsworkshop laat ik je graag ervaren hoe ook jij weer meer bewust en liefdevol contact kan ervaren met dit belangrijke deel van je lichaam.

Via eenvoudige bewustwordingsoefeningen, ademhalingsoefeningen, bewegings- en zachte rekoefeningen mag je aan den lijve ervaren hoe je letterlijk en figuurlijk weer kan “landen” in je bekken.

LEES MEER

Klankhealing: inner healer
Tijdens deze zachte, doch krachtige klank-healing maak je in alle eenvoud weer contact met je ” Inner healer”.
Dat stuk in jou, dat perfect in staat is om je lichaam in balans te brengen en opgestapelde energieën weer vrij te laten stromen en te transformeren.
Jaartraining: doorleefde spiritualiteit

Intensieve jaartraining waarin je je eigen gebruiksaanwijzing weer leert ontdekken om een aards en spiritueel leven hand in hand te laten gaan!

Bewust omgaan met je fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam wordt voor jou weer kinderspel en zal je helpen om je maximale potentieel te leven hier op aarde, als de aarde-engel die je bent !

Ideale mix tussen live trainen en online op eigen houtje oefenen

Voorlopig geen nieuwe data

 

> LEES MEER

Inplugsessie

Een inplugsessie is een intuïtief coachinggesprek, waarbij je energetisch ondersteund wordt om op een ontspannen manier meer bewust te worden van waar je nu momenteel écht tegenaan loopt en vooral hoe je daar weer beweging in kan krijgen voor jezelf.

Tijdens een inplugsessie maak je vaak voor de eerste keer in je leven heel bewust ECHT contact met jezelf.
Je steekt als het ware de stekker weer even helemaal IN, zodat je maximaal kan ontspannen en opladen tegelijkertijd.

> LEES MEER

traject: bewustzijn

Bewustwording van je eigenheid, van je grenzen, van je gevoelens, van je gedachten, van je gedrag,…, het is een levensproces.
Hoe bewuster je in je leven staat, hoe vrijer je eigen keuzes kan maken. Overlevingsmechanismes en stress nemen minder een loopje met je en je kan je eigen energie en humeur zelf bewust leren reguleren. Het overleven gaat dan heel natuurlijk over in een ” bewust leven”.

Dit traject is zacht transformatief en is sterk toegespitst op het anders leren omgaan met je eigen schaduwkanten en die dingen die je onbewust met je meedraagt en je leven kleuren. Oude overtuigingen, onderdrukte angsten of andere emoties, oordelen, dingen waar je je over schaamt of schuldig over voelt, dingen die je jezelf en of anderen nog steeds kwalijk neemt,… ze kunnen allemaal impact hebben op hoe jij je leven ervaart. Door er weer met zachtheid en liefde naar te leren kijken kan je die oude wonden ( trauma’s) weer op een liefdevolle manier helpen  oplossen, integreren of transformeren.

LEES MEER

Online cursus: van gepieker naar gerust en bewust leven

Leer op 60 dagen de goede gewoonte kweken om bewust en ontspannen in je leven te staan.

Anders omgaan met je gedachten, de boodschap die onder het gepieker ligt uitfilteren en weer bewust kiezen voor helpende gedachten en overtuigingen,… het ligt allemaal binnen handbereik

LEES MEER

Online cursus: het pad van bewustzijn

Een cursus voor durvers, die graag vanuit liefde voor zichzelf de transformatie willen aangaan!
Van onmacht naar KRACHT
Van overleven naar leven
Van angst naar vertrouwen
Van strengheid en controle naar zachtheid en overgave

Een prachtig geschenk voor ieder die bewust wenst te kiezen om vanaf NU op een liefdevolle, zachte manier in haar of zijn KRACHT te gaan staan!

LEES MEER

Cursus voor jongeren

Je bent jong en je wil ontspannen leven, de volledige cursus waarin je leert ontspannen en op een constructieve manier leert omgaan met je gedachten en gevoelens.

Cursus is ook per aparte module te volgen!

LEES MEER

Online cursus: omarm het kind in jezelf

Tijdens deze online cursus gaan we samen op zoek naar dat kind in jou. Het pure, vrolijke, levenslustige kind mag aan de hand van creativiteit, beweging, ontspanning en bewustwording weer naar buiten komen. Even niets moeten, alles helemaal mogen en vooral genieten van alle kleine dingen die zich aandienen. Weer even voelen, kijken, luisteren en beleven zoals een kind dat zou doen.

LEES MEER

Mindfulness bootcamp

In de online “mindfulness bootcamp” ga je een maand lang op een zachte, bewuste manier om met de meest voorkomende valkuilen en zelfboycots die je weerhouden om je doelen te bereiken en een leven te leiden dat je als lichter, gemakkelijker, aangenamer ervaart. Je ontdekt gaandeweg hoe elke valkuil tal van mogelijkheden kent om je doelen krachtiger vorm te geven.

Ik leer je opmerken waar je jezelf in de weg gaat staan met onbewust gedrag, gedachten en vooral diepgewortelde verwachtingspatronen en overtuigingen en hoe je hier anders mee om kan leren gaan.

Ik leer je ervaren hoe je op een liefdevolle manier discipline kan hebben zonder door te schieten in zeer vermoeiend, verkrampt controlegedrag.

Ik laat je graag ontdekken hoe deugd het doet als je liefdevolle grenzen stelt aan “innerlijke” stoorzenders die je leven beheersen en overheersen als je ze bezig laat.

LEES MEER

Ledenpagina: zielsdiep menszijn

Een liefdevolle online community (op Facebook), boordevol waardevolle info en opdrachten om spiritualiteit, bewustzijn en ontspanning in je leven te integreren.

LEES MEER

Meditatietrio: van angst naar liefde
Jezelf ondersteunen met helende meditaties een krachtig tool om diepe transformaties plaats te laten vinden!
Je communiceert vanuit rust met je onderbewuste en hogere bewustzijn, waardoor je toegang krijgt tot je eigen helende potentieel!
Ledengroep: zielsdiep menszijn

Een liefdevolle online  community, boordevol waardevolle info en opdrachten om spiritualiteit, bewustzijn en ontspanning in je leven te integreren.

> LEES MEER