Meld je nu aan voor deze gratis online cursus

Getuigenissen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Het lijkt onwaarschijnlijk dat deze korte cursus en oefeningen een verandering in gang zetten. Ik ondervind dat ze effectief zijn, een impact hebben en veel moois brengen. Rust en bewust-zijn waardoor ik helderder kan zien en voelen wat ik nodig heb. Dat creëeren voor mezelf voelt zo goed en geeft energie. Hele kleine dingen die het verschil maken. Ik blijf ermee aan de slag en ben je heel dankbaar voor het delen van zoveel wijsheid.

H.S.

Beste Jana, Bedankt om de filmpjes te posten tijdens de online cursus. Ik maakte met jouw ontspanningsoefeningen kennis tijdens een fysieke yoga cursus. Daar leerde ik mij vooral te focussen op de ademhaling. Ik was deze technieken wat verleerd en dankzij deze filmpjes kan ik ze weer toepassen. Een tijd geleden moest ik een gastroscopie laten uitvoeren. Ik paste de geleerde ademhalings- en ontspanningsoefeningen toe tijdens dat onderzoek. De arts feliciteerde mij omdat ik zo rustig gebleven was.

anoniem

Dank je wel voor je filmpjes, oefeningen en vele nuttige tips! Ik vond het erg verrijkend!

Anoniem

Eigenlijk wil ik je alleen maar danken, omdat je rust weer even op mijn voorplan hebt gezet. Ik weet het wel, maar dikwijls is een dag zo om zonder even mezelf in de kijker te zetten. Terwijl ik het allemaal toch eigenlijk wel weet ! Hoop dat de dagelijkse rust-routine weer wat blijft plakken !

Anoniem

Ik wil je heel erg bedanken voor al je lieve en zeer diepgaande boodschappen die zeer uitnodigend zijn om tot rust te komen. vooral het leren herkennen van signalen en de me-time mogen schenken aan mezelf zonder schuldgevoel daarover te hebben ga ik zeker ter harte nemen. Elke dag eventjes uit de drukte stappen en jouw rustgevende filmpjes beluisteren zijn welkom in deze hectische tijd. Vooral het los kunnen laten van zorgen maken rond de hele situatie zoals ze is nu  op het moment….en energie putten uit kleine dagdagelijkse dingen waar ik blij van word… Je oefeningen werken enorm helend, even uit de drukte stappen en bewust tijd nemen en de pauzeknop inhouden om de batterij op te laden om er weer tegenaan te kunnen… een welgemeende dankjewel

Anoniem

Tot nu toe waren de oefeningen en info zeer waardevol. Ik kan goed tot rust komen met de muziek en bodyscan.  Het belangrijkste is dat ik er ook tijd voor neem en een rustig plekje vind.

Anoniem

Jana Schoefs- Ontspannen en bewust leven