Groepsaanbod

Yoga

Wekelijkse yogalessen relaxatieyoga

> LEES MEER

 

 

MELT Hand & voettechnieken

Een baanbrekend systeem van zelfbehandeling, om middels korte sessies chronische pijn te verminderen en ontspanning teweeg te brengen.

Zowel groepsessies als individuele sessies zijn mogelijk

> LEES MEER

 

 

Workshop psoasrelease & diepe bekkenbewustwording

Tijdens de psoasrelease & bekkenbewustwordingsworkshop laat ik je graag ervaren hoe ook jij weer meer bewust en liefdevol contact kan ervaren met dit belangrijke deel van je lichaam.

Via eenvoudige bewustwordingsoefeningen, ademhalingsoefeningen, bewegings- en zachte rekoefeningen mag je aan den lijve ervaren hoe je letterlijk en figuurlijk weer kan “landen” in je bekken.

> LEES MEER

 

 

Meditatie1 ©️Koen Snyers

Klankhealing INNER HEALER

Tijdens deze zachte, doch krachtige klank-healing maak je in alle eenvoud weer contact met je ” Inner healer”.
Dat stuk in jou, dat perfect in staat is om je lichaam in balans te brengen en opgestapelde energieën weer vrij te laten stromen en te transformeren.

> LEES MEER

Meditatie1 ©️Koen Snyers

Circle of faith

Een ongedwongen samen ZIJN, waarin we vanuit een nieuwsgierige, open houding naar onszelf, elkaar, het wonder van het leven weer openstaan voor het ervaren van diepe lagen van geloof en vertrouwen, los van iedere vorm van religie.

> LEES MEER

Jaartraining

Doorleefde spiritualiteit

Intensieve jaartraining waarin je je eigen gebruiksaanwijzing weer leert ontdekken om een aards en spiritueel leven hand in hand te laten gaan!

Bewust omgaan met je fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam wordt voor jou weer kinderspel en zal je helpen om je maximale potentieel te leven hier op aarde, als de aarde-engel die je bent !

Ideale mix tussen live trainen en online op eigen houtje oefenen

Voorlopig geen nieuwe data

 

> LEES MEER