Hallo prachtig mens,

Ik heb weer iets NIEUWS voor jou. Energie en bewustzijn zijn de krachtigste tools die ik ken om heel oude vastgeroeste energieën weer in beweging te laten komen.

Het is zo menselijk om door de jaren heen heel wat oude ballast, angsten, pijnen, trauma’s te verzamelen die zich allemaal tot op zekere hoogte opslaan in jouw lichaam. Op celniveau liggen er heel wat herinneringen in de vorm van vastgehouden energie opgeslaan.

Als je enkel mentaal of gedragsmatig deze oude patronen wil veranderen en aanpakken kom je vaak tot de conclusie dat je vastloopt, dat je niet tot bij de kern lijkt te raken en dat je cirkeltjes draait.

In het beste geval vormen die cirkeltjes een opwaartse spiraal en kom je langzaam aan meer los van die oude mechanismes, maar heel vaak zal een vooral analytische, mentale aanpak waarbij er onvoldoende veiligheid wordt gecreëerd om opgekropte energie weer te bevrijden eerder leiden tot een steeds dieper verstrikt geraken in die oude wonden.

De machteloosheid lijkt groter te worden en het zelfvertrouwen en de hoop op verandering wordt steeds minder.

Wat mij betreft hoeft er helemaal niets gefixt te worden, kan een mens nooit niet heel zijn, maar zijn er wel periodes in een mensenleven waar er minder contact voelbaar is met die heelheid, waar de natuurlijke energiestroom wat stroever lijkt te verlopen.

Op mijn eigen ontdekkingstocht naar mezelf ben ik heel wat kostbare tools tegengekomen, om mijn energie weer vrij te laten stromen en weer bewust in te pluggen op mijn verbinding met mijn lichaam, de aarde en het universum.

Sommigen pasten al beter bij mij dan anderen. Degenen die me het diepst raakten en meest op het lijf geschreven zijn, zijn diegenen die eenvoudig zijn.

Zo weinig mogelijk regeltjes, dogma’s, ritueeltjes of voorwaarden. Vaak kwamen ze zelfs helemaal uit het niets bij me terecht en was het eerder een soort “herinneren” van oude, vergeten kennis en vaardigheden.

Daarom heb ik nu voor jou ook iets helemaal nieuws gecreëerd.

Het ontstond gewoon…
Een combinatie van klanken, beeld en woorden, allemaal op intuïtieve manier door mij ontvangen en vorm gegeven.

Ze combineren een aantal van de krachtigste tools die ik door de jaren heen heb mogen ontwikkelen in mezelf.

Deze unieke belevingservaring dompelt je helemaal onder in een energie van verandering, bevrijding, liefde. Een energie van diepe acceptatie en compassie voor jezelf, je huidige leven en je verleden.

Je wordt 18 minuten lang opgenomen in een bad van liefde en heling op jouw maat…

Door de verschillende invalshoeken zal de energie als een totaalervaring tot je komen en mag je haar gewoon “ondergaan” en je er door laten raken.

De helende klanken die ik een aantal jaren geleden spontaan begon te maken hebben een sterk transformerende impact op celniveau.

Doordat de trillingsfrekwenties niet “begrepen” moeten worden door je brein kunnen ze makkelijker door allerlei barrières heendringen. De meer open en ontvankelijke staat van je lichaam en onderbewuste op die momenten maakt het dan weer zoveel makkelijker om ook de beelden en woorden te “ontvangen”. Beide hersenhelften worden aangesproken en zorgen voor een harmonieuze inwerking van de helende energie op verschillende lagen van je zijn.

Wil jij jezelf deze liefdevolle ondersteuning van je eigen groeiproces gunnen?

Voor slechts 20 euro kan je jezelf deze ervaring cadeau doen, via een klik op onderstaande knop.

Via onderstaand filmpje krijg je alvast een tip van de sluier gelicht!