Maandag 24 februari

19.00- 22.00 uur

St-truiderstraat 39, 3700 Tongeren

STORY TELLING, SCHRIJVEN, WOORDEN EN GEDACHTEN… gigantische krachten als je het mij vraagt!

En je hoeft er helemaal geen schrijftalent of grote creatieveling voor te zijn, we doen het allemaal dagelijks!

Wat je jezelf bewust of onbewust vertelt bepaalt hoe jij je leven ervaart en hoe je leven vorm krijgt!
Denk maar eens even aan wat er gebeurt als je iets vervelends meemaakt en je blijft nadien nog steeds opnieuw oprakelen hoe vervelend het was.
Of misschien herken je eerder het effect van je zorgen maken, piekeren, of op voorhand al rampscenario’s bedenken voor wat er je nog te doen staat.

Klagen, zeuren, steeds opnieuw dezelfde verhalen vertellen over dingen die je niet wil, zullen de focus net op datgene leggen wat je niet meer wil.

Stel nu eens dat het mogelijk is om dit weer om te draaien. Om de kracht van je gedachten nu deze keer eens in je eigen voordeel te gebruiken ipv in je nadeel?

Dat is precies wat we in deze workshop gaan doen. Vertrekkend vanuit een verhaal dat je je vertelt ( dat kan een angst zijn, een onzekerheid, overtuiging over jezelf, de ander of je leven, zelfs fysieke klachten,…) en dat je eigenlijk heel graag anders zou willen zien, gaan we stap voor stap op zoek naar de ingrediënten die je nodig hebt om je verhaal te herschrijven.
Niet door te doen alsof de dingen helemaal anders zijn, maar vanuit de erkenning van je diepste verlangens die onder de rampverhalen liggen gaan we op zoek naar een “herformulering” die je wel meer kans geeft op het ervaren van wat je echt wenst te ervaren.

Zo ga je weer naar huis met jouw eigen mantra, in de vorm van een verhaal waarmee jij je leven een andere wending leert geven.
Uiteraard, eenmaal de truc gevonden kan je dit blijven toepassen op gelijk welk scenario in je leven.

Ook als zoon of dochter lief bv “vastloopt” op school, moeite heeft met het maken van vriendjes, kampt met angsten, moeilijk in slaap kan vallen,… kan je daar een nieuw scenario voor leven schrijven, dat je samen met hem of haar kan lezen of cadeau kan doen als leesverhaal.

Extra service: voor een kleine meerprijs kan je er ook voor kiezen om je verhaal nadien in een meditatie gegoten te krijgen die ik voor je opneem, zodat je er zo vaak je wenst vanuit ontspanning naar kan luisteren en zo een nog diepere inwerking mag ervaren van jouw verhaal! Een leven op maat dat echt bij je past!

Interesse?
Inschrijven kan via info@janaschoefs.be

Er is een beperkt aantal inschrijvingen zodat ik voor ieder voldoende begeleiding kan voorzien!

Bijdrage: 49 euro (of 63 euro met opname meditatie)