Het pad van bewustzijn

 

 

een bewuste reis naar zelfliefde en zachte kracht.

Van 28 juni tot 16 augustus

online cursus

Ben jij één van die prachtige mensen die al een hele weg bewandeld hebben in bewustwording en zelfontplooiing?

Heb je soms ook het gevoel dat er zo’n groot potentieel in je zit, een krachtig licht dat om één of andere reden niet helemaal kan stralen?

Het blijft op een of andere manier net onder de oppervlakte.

Vraag je je regelmatig af wat je hier eigenlijk komt doen? Het lijkt alsof je een missie hebt, alleen kan je ze niet herinneren.

Erger nog, de samenloop van omstandigheden in je leven heeft gemaakt dat je zelfs steeds meer bent gaan twijfelen aan jezelf en die missie… Wie ben jij uiteindelijk? Wat zou jij te bieden hebben?

En toch… op van die onbewaakte momenten flakkert het vlammetje weer op en krijg je de wildste ideëen en dromen die oppoppen, en ook weer even snel weer in de lade verdwijnen, omdat ze op dit moment onhaalbaar lijken… de omstandigheden zijn er niet naar, je bent nog niet sterk genoeg, wat zou jij wel te bieden hebben, je kan niet eens jezelf tevreden stellen…

Heb je al uren tijd, geld en energie gestoken in allerlei zelfhulpboeken, workshops, trainingen die je allemaal wel heel wat kennis hebben opgeleverd, maar word je regelmatig teleurgesteld (in jezelf) omdat de uitvoering niet altijd lukt zoals in de boekjes?

Het lijkt allemaal zo LANG te duren…

Heb je in je leven vooral anderen voorop gesteld en kom je er nu achter dat je eigenlijk zelf ook best wel wat behoeften hebt die tot nu toe niet helemaal aan bod kwamen hierdoor?

Heb je ook zo vaak last van SCHULDgevoel en hecht je veel belang aan dingen “juist” doen?

Heb je regelmatig het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van zelf bewust te leven?

Misschien merk je op dat je eigen energielevel vaak veel lager ligt dan je zou willen en dat je regelmatig een ONRUST opmerkt in jezelf…

ANGST is één van de grootste spelbrekers die je ter plaatse lijkt te houden in je leven… Je wil wel vooruit maar je lijkt vastgenageld te zijn waar je staat.
Zo is het moeilijk om in vertrouwen los te laten wat er achter je ligt.

Als je je in bovenstaande omschrijvingen herkent is de kans heel erg groot dat je een behoorlijk bewuste ziel bent. Misschien zelfs een oude ziel, eentje met heel veel baggage in zijn rugzakje, helpende en niet zo helpende baggage ( als je hem gewoon maar meesleurt ipv hem te recycleren)

Baggage die er om vraagt om uitgepakt te worden, om erkend, gesorteerd, getransformeerd, geïntegreerd en losgelaten te worden waar nodig.

Je begint onbewust steeds meer contact te maken met onbewuste informatie die opgeslagen ligt in je celgeheugen, wat zich uit in lichamelijke pijnen of ongemakken en wisselvallige gevoelens of onbegrijpelijke angsten.

Je hebt misschien nog niet ontdekt hoe je jouw lichaam optimaal kan “besturen” om je eigen energie aan te vullen en zuiveren, bewust contact te maken met de voedende energieën van de aarde en het universum en van daaruit ook een beetje afgesloten bent van al je hulpbronnen die je tot je beschikking hebt.

Doordat je je eigen “apparatuur” niet optimaal gebruikt is het logisch dat het vlammetje niet zoveel licht geeft als het potentieel in zich draagt.

Een deel van je missie hier op aarde is uiteindelijk dat lichtje weer aanwakkeren, door de juiste aandacht en zorg en door het opruimen van de ballast die het vlammetje klein houdt. Zodat je van daaruit ook anderen mag gaan raken met jouw mooie UNIEKE LICHT!

Hoe mooi zou het zijn als jij je dat helemaal zou mogen gaan herinneren en zelfs weer bewust kan gaan samenwerken met de liefdevolle hulpbronnen die voor jou beschikbaar zijn, in en buiten jezelf.

Iets zelf doen is immers niet het zelfde als alles alleen moeten doen!

HOE ZOU JE HET VINDEN ALS JE LEVEN WAT LUCHTIGER, LICHTER EN SPEELSER ZOU ZIJN?

Ik ontdekte na jarenlang dwalen met mijn half uitgedoofde lichtje, dat het echt wel anders kan.  Niet alleen is ” anders”  echt wel mogelijk,  het geeft je zelfs vleugels en helpt om jouw leven vanuit innerlijk leiderschap, rust, liefde en plezier vorm te geven. 

Mijn persoonlijke queeste

Het lijkt niet altijd makkelijk om in je eigen kracht te gaan staan als je de binding met je eigen lichaam, gevoel en verlangens kwijt bent, als je niet meer weet hoe je nu handig zelf je energiepeil weer kan regelen, als je gebrek aan vertrouwen hebt in jezelf en de omgeving en misschien zelfs het leven zelf, als je zo vol strengheid zit naar jezelf toe dat je het jezelf en anderen moeilijk kan vergeven, het is niet simpel om je leven vorm te geven vanuit kracht als je het gevoel hebt er alleen voor te staan omdat je alle binding met je inner guiding kwijt bent…

Ik ben zelf mijn leven lang een verdwaalde zoeker geweest, op zoek naar wie ik was, naar rust, naar mijn levensdoel, naar mijn eigen kracht…
In mijn eigen ontwikkelingsproces is strengheid en een serieuze, bijna maniakale manier van groei stimuleren iets geweest dat enerzijds lang heel sterk gevoed is geweest en anderzijds me heel veel onnodige omwegen en ellende heeft opgeleverd.
Thema’s zoals schuld en schaamte waren een vaste waarde in mijn leven.
En ik vind het een beetje pijnlijk om toe te geven maar van zelfliefde is er lang weinig of geen sprake geweest…

Van het moment dat ik mezelf bewust liefdevoller en zachter en vanuit mildheid en vergeving ben gaan benaderen een aantal jaren geleden is daar een reuzeverandering in gekomen.

Het leven werd makkelijker, ik had meer draagkracht voor wat er op mijn pad kwam en mijn authenticiteit en plezierfactor werden weer sterk gevoed.
Hoe minder strengheid en dwang, hoe meer ik durfde kijken naar de schaduwen, hoe makkelijker het werd om ermee te dealen en er ook mooie groei uit te halen.

Mezelf en anderen VERGEVEN bleek een enorm krachtig medicijn… een booster voor zelfliefde en COMPASSIE…

Dit alles maakte een belangrijk onderdeel uit van mijn eigen HEALINGsproces.

Mijn groei naar heel zijn, helemaal herinneren wie ik in essentie ben… niet alleen het fysieke, ook het mentale, emotionele en spirituele/ energetische deel…

Dit is iets wat ik ook jou zo erg gun!!!

Dat is ook de hoofdreden waarom ik deze training ontwikkelde!

Ik wilde dolgraag met je delen hoe het anders kan.

Hoe je via de opzet van deze training toegang krijgt tot een totaalformule waarin je op een speelse , liefdevolle, zachte manier wordt meegenomen op je eigen unieke ontdekkingstocht naar jouw HEELHEID en onderliggende KRACHT!

Op het einde van de rit heb je alle tools in handen om:

–  de signalen van je lichaam op te pikken en te interpreteren, hierdoor meer rust en veiligheid te ervaren
– zelf energie te ontladen en op te laden en de verbinding met je hogere zelf en andere universele krachten te ervaren en versterken
– vanuit die verbinding oude pijnen, overtuigingen, angsten te kunnen ontdekken en zachtjes te transformeren
– diepe steun en transformatie te ervaren via vergeving en zelfliefde
– helderheid te krijgen over je diepste verlangens gesteund door je hogere zelf

Kom oog in oog met WARE KRACHT !

Jouw LICHT dat straalt uit alle macht!

 

 

Nu speciale vroegboekkorting tot 15 juni:

betaal slechts 165 euro ipv 225

+ 2 super BONUSSEN:

  • je ontvangt wekelijks een korte klankhealing om de energie van de opdrachten nog dieper te laten inwerken
  • Je mag GRATIS deelnemen aan de verdiepingsworkshop die op maandag 30 augustus online plaatsvindt ” Alchemist van je leven”

LUXE UITVOERING

Wil je net dat extraatje meer? Ontvang bij de cursus een 1 op 1 coachingsgesprek om de puntjes op de i te zetten.

De cursus is doorweven met beelden, symbolen en andere triggers om je diep te raken…

De symboliek achter de woorden, de energie van zachtheid, magie, liefde en vertrouwen die door elke opdracht en meditatie heen schijnen zullen op magische manier inwerken op jouw onderbewuste… Wil het nu net zijn dat dat de plek is waar we de diepste transformaties tot stand kunnen brengen!

Wat mag je verwachten?

Een heerlijk ontwapenende reis, waar je in alle veiligheid je opdrachten ontvangt in een besloten facebookgroep. 6 weken lang ontdek je 3 à 4 dagen per week een nieuwe uitdaging, om in het weekend alles heerlijk tot rust te laten komen of verder uit te werken.

De opdrachten worden geleidelijk opgebouwd en je ontdekt onderweg je trouwste metgezellen: veiligheid, steun, vertrouwen, rust, zelfliefde, vergeving,…

De opzet is optimaal om het vertrouwen te winnen van angst en strengheid, je krijgt alle gelegenheid om hen in alle veiligheid te leren herkennen en begrijpen, om ook langzaam hun steun te ontvangen in jouw queeste op weg naar KRACHT.

De 5 grote etappes zijn:

1. Claim je kasteel : Ontdek de gebruiksaanwijzing van je lichaam, gevoelens en gedachten

2. Wek de Merlijn in jezelf : laat de energieën stromen en leg bewust contact met de helpende energieën die voor jou beschikbaar zijn

3. Tem de draken in jou : pijn en puin ruimen, baggage recycleren tot op celniveau

4. Ontdek de Heilige Graal : je unieke, geheime formule voor diepe transformatie en zelfliefde

5. Claim je KRACHT en je troon : creëer je hemel op aarde en leef je droom of missie

Na afloop van de cursus is er nog een vraag/antwoord moment live in de facebookgroep zodat alles mooi geïntegreerd kan worden.

OP HET EINDE VAN JE REIS ZAL JE NOOIT MEER DEZELFDE ZIJN:

Je bent in het bezit van jouw unieke toverformule waardoor je ook in de toekomst alles in handen hebt om de uitdagingen op je weg  met opgeheven hoofd te trotseren .

Een aantal geschenken die je kan meebrengen van je reis zijn o.a.:

– je ervaart meer veiligheid en zachtheid in jezelf
– je weet hoe je je energie zelf positief  kan beïnvloeden
– je hebt een duidelijker beeld van wat je zelf nodig hebt en welke richting je uit wil

een zachte verschuiving van (on)macht naar kracht
– een groeiend vertrouwen in je eigen KRACHT
– je hebt de helende kracht van vergeving mogen ervaren
– je zelfliefde heeft een boost gehad

– je weet hoe je vanuit rust kan omgaan met de uitdagingen in je leven
– je herinnert je weer hoe te leven ipv overleven
– je hebt alles in huis om je eigen bestemming te kunnen bepalen
– je hebt een volle toolbox om jezelf elke dag meer te gunnen dat je bent wie je bent!

 

Het enige wat het van jou vraagt is dat je er helemaal voor gaat!  Vanuit een vastberadenheid om je eigen leven weer in handen te nemen vanuit zachte kracht. Niet omdat het MOET, maar omdat je dit WIL en jezelf dit graag gunt, omdat het simpelweg je geboorterecht is!!!

Door bijvoorbeeld dagelijks je opdrachten te doen en de uitwerking ervan te delen in de facebookgroep ga je merken dat alles nog dieper zal inwerken. Niet alleen omdat je de dingen consequent aanpakt, maar ook omdat je zichtbaar maakt wat onzichtbaar in je leeft, dingen komen echt letterlijk in beweging en kunnen daardoor makkelijker transformeren!

Bovendien kan je dan ook heel persoonlijk feedback op je uitwerkingen ontvangen in de groep van mij, een uitgesproken kans om het onderste uit de kan te halen!

Ben je er klaar voor?

 

De cursus was intens, maar ik heb er veel inzichten door gekregen.
Ik ga er zeker nog verder mee aan de slag.

Anoniem

Ik heb er veel aan gehad en wil voor mezelf de opdrachten blijven herhalen… Ik ben blij dat ik me ingeschreven heb!

Anoniem

Ik vond het super!
Het waren fijne meditaties die ik nog vaak zal beluisteren.
De cursus heeft me deugd gedaan.

Anoniem

De cursus heeft me deugd gedaan.
De dagelijkse filmpjes met uitleg geven een goede motivatie.
De cursus zat goed in elkaar, met duidelijke info en met een warm hart gebracht… Ik ga het zeker proberen blijven toepassen.

Ik heb wel nood aan nog herhaling, ik wil het nog dieper laten inwerken.

S.D.

Deze cursus voelt heel waardevol voor me.
Bedankt om te zijn wie je bent en dit met ons te delen…

Anoniem

Nogmaals dank voor het verrijken en verfijnen van mijn persoonlijke groei!!!Dat ik dit ook verder mag delen!!!

P.E.

Ik wil even delen dat de cursus intens was voor me en heel waardevol.Ik ga de opdrachten zeker nog een tweede keer doen met meer rust en aandacht om mij nog verder te verdiepen in wat je deelt.

​Hartelijk dank voor je werk, je energie, je liefde en oprechte toewijding en echtheid! Knap!

Anoniem

Deze cursus was precies wat ik zocht!

Ik volgde al vaker dingen over spiritualiteit, die werden voor mij snel te zweverig en ijl.

Dit voelt voor mij als aardse spiritualiteit, makkelijk toepasbaar in het leven van alle dag.

Anoniem

Dank je wel voor deze ervaring.

Ik merk op dat ik veel makkelijker voel wat er in me omgaat. Ik jaag me minder snel op aan dingen die ik niet kan veranderen en merk op dat ook anderen hier positief op reageren.

Het voelt fijn om liefdevoller met mezelf om te kunnen gaan.

Ik kan zeker nog groeien hierin, maar dit voelt al heel fijn!

Anoniem

Ik heb meer inzichten gekregen in mijn zijn. Ik wist al langer dat ik een gevoelsmens ben. In mijn job sloot ik me af van mijn gevoel en nam mijn verstand het over waardoor ik dacht dat ik mijn job niet graag deed.

Nu weet ik dat het vooral is omdat ik dan mezelf niet ben en dat ik eerder naar mijn gevoel oet luisteren en dat werkt voor mij beter.

De cursus was voor mij ook een begin van persoonlijke groei.

Het was geen cursus voor enkel weken, het is een cursus voor het leven.

Bedankt daarvoor!

K.V.

Ik neem nu veel vaker tijd voor mezelf om bewust te voelen, te mediteren en aardingsoefeningen te doen en om je filmpjes te herbeluisteren…

Dank je wel hiervoor, ik ben er zeker van dat ik nog veel kan groeien en leren, dankzij jou.

P.C.

Het mooiste resultaat is mezelf durven voelen in bijzijn van een ander.Contact durven maken met mijn hogere zelf, met mijn kern. Echt durven voelen diep vanbinnen.

Ik durf nu dingen meer op mijn eigen tempo doen ipv te haasten.

Hier ook in geloven, ervoor staan en mezelf duvren uiten zoals ik in de kern ben; Dat gaat in ministapjes en de start zette ik absoluut door jou.

Dank je wel hiervoor

anoniem

Dank je wel Jana,

Ik durf weer voelen naar de signalen van mijn lichaam.

Ik durf weer geloven dat het op mijn manier mag.

Ik durf weer het gesprek aan gaan met mijn innerlijke kind en mezelf erin laten begeleiden om stukjes met beide handen aan te pakken . Ik heb veel aan alles wat ik van je mocht leren en meenemen!

N.K.

Dag jana,

Je liet me zien dat ik veel meer ben dan wat de maatschappij van me verwacht. En dat ik volwaardig mezelf mag zijn.

Er zijn dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden die ik nu ervaar: energie voelen stromen, kiezen voor wat ik wil ipv wat er van me verwacht wordt.

Dank je wel voor de inspiratie die je me geeft.

 

anoniem

Hey Jana,

Ik heb door de oefeningen rond gevoelens en behoeften geleerd dat ik wel weet wat ik nodig heb als ik goed en alleen naar mezelf luister maar dat ik vooral doe wat anderen willen dat ik doe of wat anderen nodig hebben. Bang om gekwetst te worden of om wat ze anders over mij zouden zeggen of denken. Bewust ervaren wat ik nodig heb en daarnaar handelen, geeft me een beter en geruster gevoel. Ik wil heel graag in mijn kracht komen en kunnen blijven. Dat is een uitdaging voor elke dag. 

Maar ik hou hierbij ook in mijn achterhoofd dat ik niet te streng mag zijn voor mezelf. Want dat ben ik altijd geweest.

Omdat ik veel voel, dingen intuïtief weet of aanvoel vanuit energie rondom mij, voel ik me vaak ‘verloren’. Bij mezelf gaan kijken en gaan voelen en van daaruit reageren, geeft me meer zelfvertrouwen en rust. 

 Ik pieker ook wat minder over allerlei gesprekken en gebeurtenissen die plaatsvinden op mijn werk. Als het voor mij goed voelt wat ik zeg en doe, kan ik dat ok vinden nu en dat is een hele vooruitgang voor mij. 

 Het is voor mij een pad van meer bewust- en ook gerustzijn tot nu toe. Ik ben je heel dankbaar voor alles wat je al bijgebracht hebt. Ik blijf zoveel mogelijk oefeningen en meditaties doen omdat ik er mij zo goed bij voel en omdat het mij oplaadt. 

S.H.

Dag Jana,

Eigenlijk heb ik mezelf een héél mooi geschenk gegeven met het volgen van deze cursus, misschien wel het mooiste geschenk wat ik mezelf ooit zal geven ….

Bedankt dat je mij de tools hebt gegeven om inzichten in mezelf en mijn omgeving te verwerven.

Lieve groetjes,

K.V.

Hallo Jana,

 Jouw filmpjes en oefeningen zijn zeer leerrijk en helend voor mij. De oefeningen doen lukt me goed nu, in het begin vond ik het moeilijker. Vaak confronterend, maar altijd ‘verlichtend’ nadien. De filmpjes beluister ik altijd meerdere keren, er zit zoveel wijsheid in! Ook de meditaties zijn voor mij heel behulpzaam. 

 Ik heb heel wat ervaring met yoga, mindfulness, medidatie, hier en nu… maar ik miste iets. Jouw meditaties rond de krachtige energie van de aarde, het voeden van chakra’s… doen veel met mij. Dit, de wijsheden uit je filmpjes en de oefeningen maken van het pad van bewustzijn een intense beleving. 

 Ik ga bewust meer en meer voelen en kijken bij mezelf en een aantal dingen zijn me duidelijk geworden nu ik vaak dichter bij mezelf kom. 

 Vanaf de eerste oefeningen kwamen er dingen in beweging in mij en daarna heb ik ervaren dat er veel (onverwerkt) verdriet in mij zit dat opborrelt. 

H.S.