Over mij

Mijn naam is Jana Schoefs, als relaxatie-, bewustzijns- en transformatiecoach maakte ik van mijn passie mijn beroep. Mijn eigen zaak groeide beetje per beetje uit van alleen een privépraktijk, waar je voor individuele begeleidingen terecht kan, tot een ruimer aanbod van groepslessen, lezingen, vormingen meer info over dit aanbod vind je op www.janaschoefs.be

Sinds kort kan ik ook een aantal online trainingen aanbieden om je zo nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo kan je helemaal op je eigen tempo vanuit je eigen leefomgeving de oefeningen en opdrachten uitvoeren en zo de rust nog beter leren integreren in je leven!

Centraal in dit hele aanbod staan ontspanning, onthaasten, bewustwording, persoonlijke/ innerlijke groei, verbindende communicatie, gezond omgaan met stress/ emoties,…

Vanuit mijn ervaring heb ik geleerd dat het een basisvoorwaarde is om gezond te kunnen leven dat we regelmatig even vertragen en rust kunnen vinden in het moment. In mijn eigen leven mocht ik aan den lijve ervaren hoe schadelijk het kan zijn voor lichaam én geest als je de grenzen van je lichaam niet voldoende respecteert en vanuit automatische piloot systhematisch in het rood gaat…

Na een aantal keren serieus tegen de lamp gelopen te zijn ben ik ook voor mezelf steeds bewuster en gedisciplineerder zelfzorg en rustmomenten gaan inbouwen. Mijn zelfgecreëerde job is daar bijvoorbeeld ook een onderdeel van .

Mijn eigen uren kunnen bepalen, voldoende uitdaging hebben en toch helemaal volgens mijn eigen bioritme kunnen en mogen leven, ganse dagen bezig zijn met het aanleren en dus ook zelf uitvoeren van allerhande ontspanningstechnieken,… Ik had het niet beter kunnen verzinnen voor mezelf .

Toch merkte ik naast dit belang van relaxeren ook een ander belangrijk punt in het blijvend creëren van een meer onstpannen en bewuster leven, namelijk dat er naast dit rust inbouwen ook een ruimer inzicht komt over hoe het echt met je gaat. Je bewuster worden van je gevoelens, gedachten, overtuigingen en gewoonten,

Hoe bewuster je bent van wat er in je leeft hoe makkelijker het wordt om ook echt de juiste dingen aan te pakken en te gaan veranderen in je leven. Deze veranderingen in denken, overtuigingen en handelingen gaan er voor kunnen zorgen dat je ook echt je leven meer vorm kan geven zoals het echt bij je past.

Nog veel te vaak merk ik op dat mensen zich hebben neergelegd bij hun lot en ergens onderweg zijn gestopt met dromen. En ja uiteraard is het een prachtige eigenschap om tevreden te zijn met wat er is en er gewoon het beste van te maken. En tegelijkertijd je weer herinneren wat je diepere verlangens en dromen zijn, doelen stellen in je leven waar je blij van wordt en die je ook echt het gevoel geven dat je leeft!

Dat is iets dat ik aan iedereen gun, een leven vanuit rust en bewustzijn, waardoor je iedere dag opnieuw ten volle kan genieten van de kleine mooie dingetjes in je leven en tegelijkertijd blijven vertrouwen en groeien naar de beste versie van jezelf!

Ik wens je alvast heel veel ontspannen en leerrijke momenten toe!

Neem hier alvast even een kijkje tussen het aanbod!

Liefs

Jana