Mijn naam is Jana Schoefs, als mama van 2 prachtige tienerzonen, gevoelige ziel en relaxatietherapeute mocht ik al een heel boeiende weg afleggen in mijn leven. Zowel persoonlijk als zakelijk is mijn sterkste drijfveer bewustzijn verruimen en groei faciliteren, ook het steeds meer kunnen genieten van de kleine dingen in het leven en transformatie van diepe oude wonden zijn 1 van de vaste pijlers in mijn leven. 

Als gevoelig mens met neiging tot piekeren, faalangst en moeite om mijn eigen ruimte in te nemen en grenzen te stellen kreeg ik net als velen heel wat persoonlijke uitdagingen op mijn pad, die me achteraf een pak sterker en weerbaarder achterlieten.
Het feit dat ik aan den lijve kon ervaren hoeveel ik eigenlijk wél zelf kan bepalen in mijn leven en veel minder machteloos ben dan ik ooit dacht dat ik was, dat ik wel degelijk een impact kan hebben op hoe ik dingen ervaar, op mijn gezondheid, dat ik in staat was om angsten te leren transformeren tot krachten, dat ik mijn piekergewoonte wist om te buigen naar ondersteuning van groei, dat de heftige emotionele buien veel hanteerbaarder bleken dan ik verwachtte, dat ik zelf in staat ben om mijn energie te reguleren, net als de spanning in mijn lijf en dat ik met mijn eigen gedachten in staat ben om steeds meer gewenste realiteit te creëren, heeft me alleen maar bekrachtigd in mijn verlangen om dit ook toegankelijker te maken voor anderen.

Ik leerde heel wat deuren achter me sluiten en de moed bijeen rapen om anderen te openen en ook echt voor mijn dromen en het best mogelijke leven voor mezelf en mijn jongens te gaan.

Ik leerde mijn relatie met mezelf heropwaarderen en écht omgaan met mijn heftige emoties, ik leerde mezelf vergeven voor wat ik vond dat anders had gekund en koos ervoor om steeds bewuster om te gaan met alles wat zich aandient in mijn leven.

Ik leerde weer meer vertrouwen krijgen in mezelf, de omgeving en het leven zelf. Mijn intuïtie werd steeds meer mijn bondgenoot en naarmate ik de signalen van mijn lichaam, gedachten, emoties en zelfs de spiegels uit mijn omgeving beter leerde opmerken en begrijpen werd dus ook mijn intuïtie steeds krachtiger. 

Mijn eigen groei en rijke ervaring die ik door de jaren heen bijeen mocht sprokkelen, zowel uit ervaring als meegepikt uit tal-rijke, leerrijke opleidingen en cursussen, mag ik nu al ruim 20 jaar delen met anderen.

Een belangrijk keerpunt in mijn leven is mijn beslissing geweest om ondanks alle onzekerheden en uitdagingen die ik persoonlijk tegenkwam, mijn ” veilige” job als kinesiste achter me te laten en volop te kiezen om voor mijn droom te gaan, die eerder aanvoelt als een roeping: anderen van dienst zijn in hun eigen zoektocht naar zichzelf en hen onderstenen om een liefdevolle relatie met zichzelf en de wereld om zich heen op te bouwen en bewuster en meer onstpannen in het leven te staan.

Mijn eigen zaak die ik ruim 9 jaar geleden opstartte evolueerde van een praktijkruimte, waar er louter individuele relaxatietherapie gevolgd kon worden, naar een ruimer concept. Je kan nu bij me terecht voor zowel individuele begeleiding,energetische ondersteuning als groepslessen, workshops, lezingen en daarnaast ook een ruim aanbod online cursussen die je de juiste handvatten voor thuis aanreiken.

Omdat ik door de jaren heen mocht merken hoe belangrijk deze laatste tools zijn, zitten ze nu ook standaard in de trajecten die ik aanbied.

De nadruk ligt in de begeleidingen steeds minder op het therapeutische,wel eerder op het aanreiken van tools en ondersteuning om zelf weer te ontdekken waar je lichaam, geest, emoties en energie toe in staat zijn… Het is eerder een helpen herontdekken van wat er onder de oppervlakte zit, zodat je het kan gebruiken om er sterker door te worden. 

Net als in mijn eigen proces, geniet ik er enorm van om mensen weer in contact te brengen met hun diepste verlangens, grootste angsten en verborgen laagjes die hen boycotten tot op heden. Ik fungeer daarbij als een soort van boodschapper of vertaler en tegelijkertijd facilitator van dat hele proces. 

Ik ben dan ook enorm dankbaar dat mensen zoals jij me de kans bieden om deze passie te leven en in mijn volwassen leven al die kwaliteiten die ik als kind reeds bij me had, nu ook beroepsmatig mag inzetten voor anderen.

Ben jij degene die zich aangesproken voelt door mijn verhaal en die graag zelf aan den lijve wil ervaren hoe natuurlijk het kan voelen om onstpanning, bewustzijn, gerust dealen met gedachten, emoties en energie kunnen aan voelen? 
Heb je er nood aan om nog meer te “leven” en het overleven te overstijgen?

Neem hier alvast even een kijkje tussen het aanbod!

 

 

Liefs

Jana