Sensitiviteit & hanteren van emoties

Sensipowerreeks

Bekijk deze inspirerende filmpjes ivm gevoeligheid, bewustzijn, ontspannen en bezield leven.

KIJK HIER

Opname masterclass: emoties hanteren vanuit rust

bestel de opname HIER gratis

Yoga live in groep

Kom genieten van de diep ontspannende lessen relaxatieyoga, een ware deugd voor lichaam en geest.

LEES MEER

Yoga online via zoom

Wil je de yogalessen graag volgen van thuis uit? Dan zijn de heerlijk ontspannende zoomlessen relaxatieyoga ideaal voor jou

LEES MEER

Psoasrelease en diepe bekkenbewustwording

Tijdens de psoasrelease & bekkenbewustwordingsworkshop laat ik je graag ervaren hoe ook jij weer meer bewust en liefdevol contact kan ervaren met dit belangrijke deel van je lichaam.

Via eenvoudige bewustwordingsoefeningen, ademhalingsoefeningen, bewegings- en zachte rekoefeningen mag je aan den lijve ervaren hoe je letterlijk en figuurlijk weer kan “landen” in je bekken.

LEES MEER

Klankhealing: inner healer
Tijdens deze zachte, doch krachtige klank-healing maak je in alle eenvoud weer contact met je ” Inner healer”.
Dat stuk in jou, dat perfect in staat is om je lichaam in balans te brengen en opgestapelde energieën weer vrij te laten stromen en te transformeren.
Thuiscursus: dwars door de emotie heen

Een kort, maar krachtige online cursus, die je dé tools aanreikt om vanaf NU anders met je emoties om te gaan en ze op een rustige volwassen manier te hanteren en transformeren. Energie van opgekropte emoties die weer in beweging komt en bevrijd wordt zal je een energieker, sterker en meer ontspannen gevoel geven. Je kan het overlevingsmechanisme weer even laten vallen en je in alle veiligheid overgeven aan de hoogtes en laagtes van het leven!

LEES MEER

Thuiscursus: voelen hoe doe ik dat

Een inspirerende audioreeks die je de kunst van het voelen weer helpt herinneren.
Ontdek hoe ook jij met gemak je observatiespier kan trainen ipv enkel je denkspier.

LEES MEER

Thuiscursus: sensisummerschool

NIEUWE THUISTRAINING

Omarm je hooggevoeligheid en wek de zomer in jezelf!

Deze krachtige online cursus is nu ook beschikbaar als thuistraining!

LEES MEER 

Interactief werkboek: lichaamsfluisteraar

Ontdek dit gloednieuwe e-book waarin woord en daad zich harmonieus afwisselen en jou meenemen op een zachte reis in je lichaam.

Herontdek aan de hand van deze mix van informatie, inzichten en ludieke, eenvoudige oefeningen hoe ook jij de fluisteringen van jouw lichaam weer duidelijker leert opmerken, begrijpen en kan inzetten voor je persoonlijke groei.

Bestel het nu voor slechts 33€ of ontvang het tot en met 21 november GRATIS bij aanschaf van het “hoop, troost en zachte kracht pakket”

BESTEL HET HIER

Zelfulppakket: hoop, troost &zachte krachtpakket

Ondersteun jezelf zacht, liefdevol en bewust in je eigen genezingsproces!

Een gloednieuwe zelfhulptool die ik speciaal voor jou ontwikkelde, opgebouwd uit een reeks ondersteuningsmiddelen, die je tien weken lang, wekelijks een ander aspect van steun, hoop en troost bieden om vanuit zachte kracht, liefdevol de uitdagingen te trotseren.

Ik laat je via eenvoudige, laagdrempelige technieken uit yoga, relaxatie, ademwerk, energiewerk, mindfulness, lichaamswerk, emotioneel aardingswerk, rouwbegeleiding, traumaverwerking,… ervaren hoe ook jij ongeacht de situatie dichter bij de oneindige bron van rust, kracht, stilte en steun kan komen IN jou.
Je ervaart zo aan den lijve hoe jij vanuit meer rust een positieve impact hebt op je eigen gezondheid en genezingsproces.

LEES MEER

Zelfhulptoop: liefdevol communiceren met jezelf

Wil jij leren herontdekken hoe je ECHT zoveel meer impact kan hebben op je eigen geluk, welzijn, leven, dan je nu misschien nog denkt?

Ik heb een gloedNIEUW aanbod voor jou ontwikkeld, een zelfhulpset van 5 podcasts waarin ik je liefdevol bij de hand neem tijdens jouw reis naar binnen.

Zou het niet heerlijk zijn om weer zo dicht bij jezelf te staan dat je vanuit steeds meer rust de leiding over jouw leven kan opnemen?

Het kan! Kijk hieronder voor meer info

> LEES MEER

Meditatieset: liefdesboost

Deze krachtige meditaties die voor mij zoveel in beweging mochten brengen op vlak van (zelf)liefde, kunnen nu ook voor jou zijn!

vergeving – zelfliefde – universele liefde
Een magisch trio!

Uiteraard doen ze niet alles in jouw plaats, ben jij degene die de moeite moet doen om er naar te luisteren, te voelen wat ze met je doen, het jezelf te gunnen om je relatie met jezelf onder de loep te nemen en haar te overgieten met een dosis liefde die groter is dan je waarschijnlijk tot nu toe kon ervaren.

Ongeacht of je single bent, in een fantastische relatie zit of momenteel aanloopt tegen de hobbels in je huidige relatie, deze krachtige meditaties laten niemand koud en zullen de liefde in je leven alleen maar tastbaarder maken.

Wil jij jezelf deze liefdeboost gunnen?

BESTEL NU

Meditatie op maat gemaakt

Laat een meditatie op maat maken voor je kind of jezelf! Als perfecte ondersteuning van jullie zoektocht naar rust in jezelf

LEES MEER

Ledengroep: zielsdiep menszijn

Een liefdevolle online community, boordevol waardevolle info en opdrachten om spiritualiteit, bewustzijn en ontspanning in je leven te integreren.

> LEES MEER