Hoop-, troost- & zachte krachtpakket

Zijn er momenteel in jouw leven dingen gaande, die wegen op je gezondheid en je energieniveau?
Ben je misschien al een hele tijd ziek, kamp je met chronische pijnen of ga je door een accuut ziekteproces?

Voel je je soms onbegrepen door de omgeving? 
Wil je wel meer steun, maar weet je niet goed hoe deze te vragen en ontvangen zonder je er schuldig om te voelen of het gevoel te hebben dat je de ander hierdoor teveel belast?

Wil je graag op een zachte manier herontdekken hoe jij je eigen genezingsproces en gezondheid kan ondersteunen?
En zo met meer energie, minder pijn en ongemak de uitdagingen kan dragen die je momenteel op je pad treft?

Het kan en hoeft ook helemaal niet de bedoeling te zijn om je sterker te houden dan je je voelt.

Mijn jarenlange ervaring in de gezondheidssector heeft me zelfs geleerd dat net dit vaak voor onnodig veel stress, pijn en nog meer ongemak zorgt en de genezing vertragen kan!

Het is zo belangrijk om tijdens het hele proces te mogen blijven beseffen dat je uiteindelijk ook maar gewoon een mens bent, eentje met grenzen, gevoelens, noden, angsten en nood aan af en toe een schouder om op te steunen en het recht om te rouwen om wat er momenteel allemaal niet meer kan!

Wist je dat net in de kwetsbaarheid en het durven aankijken van de frustraties, angsten, teleurstellingen, boosheid, verdriet en onrust die soms gepaard kunnen gaan met dergelijke processen zoveel kracht zit?
Dat net daar voor velen een soms nog onbekende sleutel ligt die leidt naar nieuwe mogelijkheden, een herstel van de relatie met je lichaam en een positieve boost van je gezondheid of genezingsproces?

Als het lichaam om één of andere reden niet helemaal kan functioneren zoals we het gewoon zijn of verlangen kan dit als een hele belasting ervaren worden, die niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal voelbaar is in je leven.

Niemand hoort deze beproevingen alleen te doorstaan en tegelijkertijd is het vaak een hele uitdaging om te rekenen op anderen of om dat begrip te krijgen waar je zo nood aan hebt om deze periode minder zwaar te maken.
Vaak alleen al omdat het voor een ander soms gewoon moeilijk te begrijpen valt als de situatie niet zelf ervaren wordt!

Omgaan met pijn, ongemak en de rollercoaster van emoties die daar mee samen kan gaan kan soms als een hele beproeving voelen.

Net daarom ontwikkelde ik voor jou deze reeks ondersteuningsmiddelen, die je tien weken lang, wekelijks een ander aspect van steun, hoop en troost bieden om vanuit zachte kracht, liefdevol de uitdagingen te trotseren.

Ik laat je via eenvoudige, laagdrempelige technieken uit yoga, relaxatie, ademwerk, energiewerk, mindfulness, lichaamswerk, emotioneel aardingswerk, rouwbegeleiding, traumaverwerking,… ervaren hoe ook jij ongeacht de situatie dichter bij de oneindige bron van rust, kracht, stilte en steun kan komen IN jou.
Je ervaart zo aan den lijve hoe jij vanuit meer rust een positieve impact hebt op je eigen gezondheid en genezingsproces.

Uiteraard is het geen vervanging van de medische ondersteuning die je momenteel krijgt, maar het is er wel een complementaire en positief versterkende invloed voor!

Je ontvangt wekelijks een mailtje van mij met de sessie van die week en daarnaast vind je alle sessies ook terug op je eigen cursuspagina op de website, via je inloggegevens op je eigen account .

De wekelijkse sessie kan geluidsbestanden, een video of ander ondersteunde materiaal bevatten, waar je dan een hele week op je eigen manier en tempo mee aan de slag kan. Heb je vragen bij de opdrachten, wil je graag je eigen ervaring erbij delen of wens je wat extra feedback van mij te ontvangen?
Dan kan je simpelweg door te antwoorden op het mailtje een nog persoonlijkere toets van mij verwachten!

Klinkt het je als muziek in de oren?
Ben je klaar om zelfs de momenten die belastend voor je zijn vanuit meer rust en met voelbare steun te kunnen trotseren?

Schrijf je nu eenvoudig in via onderstaande link en voor slechts 85€ ontvang je meteen al een eerste sessie in je mailbox en mag je tien weken lang genieten van jou wekelijkse “hoop, troost en zachte kracht”moment.