Een voordracht over de eerste stappen in (zelf)liefde.
Een gebrek aan zelfwaardering en zelfliefde is één van de grootste oorzaken van stress- en angstproblemen, van ziekte en relatieproblemen, zelfs van elke vorm van tekort.
Tijdens deze voordracht ga ik vanuit ervaring uit mijn eigen leven en vooral vanuit mijn ervaring als relaxatie- en bewustzijnscoach, dieper in op het thema zelfliefde en krijg je heel wat handige tips en toepassingsmogelijkheden aangereikt om vanaf nu liefdevoller met jezelf om te gaan en van daaruit ook je relaties met de buitenwereld vanuit meer vertrouwen en overgave aan te kunnen gaan.
Op een liefdevolle manier met jezelf leren omgaan is niet alleen stressreducerend, het helpt je jezelf zoveel beter kennen, je leert je eigen grenzen, noden en verlangens beter kennen en je kan ze van daaruit weer makkelijker communiceren naar anderen toe.
Eén van de krachtigste troeven van zelfliefde is dat het de kracht heeft om oude angsten, overtuigingen, oordelen over jezelf en de wereld om je heen te overstijgen. Om vanuit bewuste aandacht jezelf na al die jaren eindelijk de zorg te geven waar je al je hele leven naar verlangde en die je tot nu toe tevergeefs bleef zoeken in de buitenwereld.
Deze zachte en liefdevolle levenshouding helpt je om vanaf nu niet meer zo afhankelijk te zijn van de goedkeuring, de oordelen of wensen van de ander. Ze helpt je om je eigenwaarde weer helder te leren ervaren en van daaruit je leven echt te LEVEN in plaats van zo goed als mogelijk te overleven.
Wil jij graag ontdekken hoe dit ook voor jou een meerwaarde kan zijn in jouw leven?
Reserveer dan je plaatsje ten laatste op 31/10 via mail naar hilde-voncken@hotmail.com
Deelnameprijs: 15 euro