Helende meditatiesessie

NIEUW!

Vanaf heden kan je bij mij terecht voor individuele helende meditaties ( online of in levende lijve)

Ik neem je tijdens zo’n meditatie mee in een perfect op maat gemaakte ervaring voor jou, die je ondersteunt om de energieën in je lichaam weer in balans te brengen.

Het brengt rust waar er rust mag zijn,
inzichten waar deze op zijn plek zijn,
het geeft je een liefdevolle energetische ruggensteun waar er actie vereist is in je leven,
het helpt je bewust worden van de blokkades en niet meer helpende patronen die nog steeds tussen jou en je mooiste leven in staan.
Het geeft je de steun en tools die je nodig hebt om de relatie met jezelf volwaardig te herstellen en je eigenwaarde en zelfvertrouwen een flinke boost te geven

Ik neem je in een privé-meditatiemoment ( ongeveer een uur met korte nabespreking erbij) mee in een diepe, helende, ontspannende en bekrachtigende reis in jezelf.
Ik combineer er mijn ervaring als energietolk, healer en ondersteunend kanaal om energieën door te geven en jou te ondersteunen in het dragen en ontladen van de energieën die jou belemmeren in je groei.
Tijdens deze intieme ontmoetingen met jezelf en de bron, herinner je je als vanzelf je eigen zelf-helend vermogen en de HEELHEID die in je zit!

Deze meditatiemomenten maken je latente potentieel wakker om op een ontspannen manier je eigen energie te reguleren en is daarom ook een heerlijk zachte vorm om in het reine te komen met oude zielenpijnen, innerlijk kind stukken, onverwerkte ballast uit het verleden, zonder dat je ze helemaal moet gaan herbeleven en er steeds opnieuw in moet gaan keuteren.

De inzichten drijven als vanzelf naar boven in jouw onderbewuste , waar deze ondersteuningsvorm mee samenwerkt, via de taal van energie, metaforen, beelden, lichttaal,…

Ben jij er klaar voor om je ware potentieel te leren herinneren, ontmoeten en ontgrendelen?

Boek eenvoudig je sessie via info@janaschoefs.be of 0032 474613381

Kostprijs: 75 euro