Infosessie “Ontspannen & bewust ondernemen”

Woensdag 3 januari 2024 om 19.30u

Jouw zaak en jij zijn één

Gratis infosessie voor de bezielde ondernemer, die weer meer wil kunnen genieten van de vrijheid en de luxe die het zelfstandig ondernemen je kan bieden. Meer ontspanning en bewustzijn kunnen niet alleen je privéleven maar ook je zaak een gigantische boost geven.

Jouw persoonlijke groei staat immers niet los van de groei van je zaak.
Je zaak is je grootste leermeester en door de uitdagingen, lessen en inspiratie die ze je kan brengen weer te kunnen zien, begrijpen en ontvangen, zullen jullie beiden floreren.

Gratis infosessie voor bezielde ondernemers, die op zoek zijn naar meer rust en bewuste afstemming in hun zaak.

 

Een aanrader voor de bezielde ondernemer die graag een gezond evenwicht wil leren bewaren tussen het professionele en privéleven, tussen actief bezig zijn en ontspannen, tussen de mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten die ingezet kunnen worden in de onderneming.
Om zo ook echt te kunnen genieten van de vrijheid en de luxe die het zelfstandig ondernemen je kan bieden.

Maar al te vaak zal een onevenwicht op één of meerdere lagen gaan leiden tot stress, oververmoeidheid, spanningen binnen je relaties en gezinsleven, gezondheidsproblemen, emotionele en mentale beladenheid.
Hoe meer we onze dag vullen met actie en mentale activiteiten, hoe verder we afdrijven van onze intuïtie, ons natuurlijke kompas dat ons via subtiele lichaamssignalen haarfijn op de hoogte houdt van onze huidige behoeftes en welke stappen we best kunnen zetten. En wil nu net dat je als bezield ondernemer jouw droom om te gaan ondernemen vanuit je intuïtie kon herinneren!
Het was geen keuze van je hoofd, maar eentje van je hart.

Door de beslommeringen en spanningen die de verantwoordelijkheden binnen een zelfstandige onderneming met zich mee kunnen brengen, raken velen net de connectie kwijt met hun krachtigste drijfveer, hun grootste talent, hun meest trouwe raadgever,… hun innerlijke leiding.

Hoe meer feeling je hebt met jouw innerlijke kompas, hoe moeilijker je ten prooi valt aan angsten, onbewuste invloeden van eerdere ervaringen, overtuigingen, vooroordelen, niet helpende verwachtingspatronen of gewoontes.
Het connectie kunnen houden met je lichaam, je gevoelens en je ware behoeften is niet alleen een krachtig basiselement van een ontspannen en bewust leven.
Het is een basisvoorwaarde voor het ontspannen en bezield ondernemen.

Tijdens deze infosessie laat ik je alvast even proeven van de rijkdom die ook jij weer kan leren herontdekken als je je hart en mind weer opent voor deze vaak vergeten laag van ondernemen.

Locatie: Smisberg 5, 3700 Tongeren

Inschrijven: info@janaschoefs.be