Inner healer traject

Het INNER HEALER traject is een individuele begeleiding van 3 maanden.

Het traject is ontworpen voor jou als gevorderde energiewerker of sensitieve persoon die klaar is om zijn/haar sensitiviteit nog meer te verfijnen en verdiepen. Om op deze manier nog intuïtiever en meer vanuit afstemming en overgave het leven te kunnen leiden dat voor je bestemd is.

Steeds minder vastlopen in de stormen in en om je heen, maar heel bewust de energie leren shiften en jezelf ondersteunen om elk moment net dat beetje meer HEEL te ZIJN.

Wat mag je verwachten van het traject?

 • Energiewerk in de meest subtiele vorm
 • Geen initiaties, rituelen of andere externe tussenkomst nodig, je leert rechtsreeks zuiver en diep contact leggen met de bron in jou
 • Je leert helderder communiceren met je intuïtie
 • Je verfijnt je gevoeligheid zoveel dieper dan ooit tevoren
 • Je leert het leven nog meer bekijken vanuit de bril van energie en traint jezelf op het ontdekken van de subtiele energie onder elke “vaste “vorm”
 • Je leert op een speelse doch krachtige manier energie transformeren en in beweging zetten
 • Je herontdekt met steeds meer gemak je eigen diepe connectie met de aarde en de bron, die oneindig veel mogelijkheden in zich draagt
 • Je leert de subtiele lagen van je “lichaam” nog dieper kennen en leert spelen met de onderliggende energie
 • Je ontdekt je blokkades en leert er op een zachte en efficiënte manier doorheen bewegen
 • Je herinnert je steeds meer die natuurlijke healer in jezelf die met gemak naar de eenheid en heelheid in zichzelf beweegt, eenmaal de huidige energie erkend en herkend wordt

 

Op een praktische laag leer je dus nog meer vanuit het energetische veld omgaan met angsten, fysieke ongemakken, pijn, teleurstellingen, emoties, gedachten, overtuigingen, gedragspatronen,…

Je gaat op een eenvoudige manier aan de slag met de alchemie in je huidige leven.
Je ontdekt hoe je in alle eenvoud de chaos in buiten- en binnenwereld niet langer JOUW energie moeten laten kelderen of verzwaren, maar hoe je zelf een liefdevolle, voedende, transformerende impact hebt zowel binnen als buiten.

Je herinnert je de impact die jij op elk moment hebt op je leven en energieveld en autoregulatie wordt weer een vanzelfsprekend onderdeel van je dag en leven.

 

Wat zit er in het traject?

 • 3 halve dagen 1:1 live lesmomenten ( van telkens 4 uur)
 • Er zijn 3 healing/guidingsessies inbegrepen online
 • Er is continue mogelijkheid tot extra ondersteuning via chat/mail
 • We vertrekken vanuit een intakegesprek en stellen daar de focus en doelen helder waarmee je energetisch wil werken, de tools,oefeningen en inzichten zullen daar omheen geweven worden
 • Je ontvangt een op maat gemaakte ondersteunende meditatie die extra ondersteunend werkt
 • Er zitten 3 maanden gratis toegang tot de online zielsdiepgroep bij, waar er nog extra inspiratie en steun ervaren kan worden

 

Kostprijs: 850€ ( in schijven betalen is bespreekbaar)

De startdatum wordt onderling besproken.
Inschrijven kan via info@janaschoefs.be

Lieve Jana,

Ik wil je graag van harte bedanken voor het mooie traject dat ik samen met jou mocht afleggen. Het bracht me opnieuw in contact met dat diepere stuk in mezelf, met mijn kern.
De kern die ik miste, waar ik leegte voelden die ik kwijt was, die ik onbewust gekoppeld had aan andere dingen, andere tijden, andere mensen en andere plaatsen.
Je leerde me dat mijn kern ALTIJD bij mij en van mij is, een onderdeel van wie ik ben, wie ik wil zijn.
Misschien zelfs een deel van mijn missie op aarde. Dit is een van de grootste geschenken voor mezelf.
Het besef dat het bij mij hoortin mij zit en niet “afgepakt”, “weggerukt”, “verloren”,…
Dat het altijd bij me heeft gezeten, in me heeft geleefd, maar ondergestopt geraakte door allerlei overtuigingen van mijn hoofd, van mijn verwarde emoties, van misbegrepen spiegels of boodschappen van anderen,…
Dankjewel voor dit kostbare inzicht!
Ook al gaat het met vallen en opstaan om terug dieper in contact te komen met dit stuk van mezelf, het is zo’n geschenk te weten dat het er altijd is.Dat het bij me is.
Ik mag nog oefenen om het nog meer tot bloei te laten komen. En ik mag hierbij hulp vragen! Hulp vragen aan de bron, het universum, het goddelijke om me hiermee te helpen.
Dit is het tweede mooie geschenk dat ik mocht ontvangen in het traject.
Namelijk het niet enkel weten dat ik mag vragen maar het ook voelen dat het kan en mag en weten dat er ook hulp komt!
Hulp in de vorm van verzachting, meer geduld met mezelf , begrip voor mezelf, transformatie van stukken die zich aandienen, het sneller kunnen loslaten van de emotie zelf en het weer weer verstaan van wat de emotie me komt vertellen.
Tot slot brachten de sessies me stuk voor stuk terug dichter bij mezelf, dichter in mijn lijf, ze brachten me tot rust, brachten meer rust in mezelf.
Dankjewel Lieve Jana voor zoveel diepgang in mijn leven, voor het terug in contact komen met mezelf!
Namaste.

N.H.

De opleiding Inner Healer is een van de mooiste geschenken die ik in lang mocht ontvangen.

Het herinneren van de connectie met de essentie, de bron die ons laat reizen door en naar de zovele verschillende lagen van zijn en welke tegelijkertijd toch die ene zelfde kern vertegenwoordigen.

De eenvoud en tegelijkertijd de immense kracht.

Het glijden door een energie die zo vertrouwd voelt en zo geconnecteerd met alles en waar we kunnen aan afgeven wat getransformeerd of mag worden of wat niet meer nodig is en waaruit we kunnen putten op elk moment waar we nood aan hebben.

Dit is de Kern.

Dank je voor deze life changing experience.

Y.S.