Interactief werkboek: lichaamsfluisteraar

Is het je al ooit opgevallen dat je lichaam tegen je fluistert?

Dat het via tal van signalen je probeert duidelijk te maken hoe het met haar gaat, welke behoeften er nog meer aandacht vragen en wat al dan niet gezond voor je is?

Ben je je er al bewust van dat je dankzij je zintuigen en de gewaarwordingen in je lichaam heel veel te weten kan komen over je eigen gemoedstoestand, stressniveau, behoeftes, angsten, …

De drukke westerse levensstijl maakt vaak dat er zoveel drukte, omgevingsruis en continu afleiding is waardoor het gefluister amper of zelfs niet meer opfgemerkt wordt en het lichaam in sommige gevallen zelfs luid gaat schreeuwen om aandacht. Deze vorm van aandachttrekken gaan we zelden als aangenaam ervaren!

Als jij ook graag weer meer zicht wil krijgen op je eigen relatie met je lichaam en haar taal weer beter wil leren begrijpen, kan dit interactieve leerboek je daar een heel eind mee op weg helpen!

Ontdek dit gloednieuwe e-book waarin woord en daad zich harmonieus afwisselen en jou meenemen op een zachte reis in je lichaam.

Herontdek aan de hand van deze mix van informatie, inzichten en ludieke, eenvoudige oefeningen hoe ook jij de fluisteringen van jouw lichaam weer duidelijker leert opmerken, begrijpen en kan inzetten voor je persoonlijke groei.

Bestel het nu voor slechts 33€ en ontvang er een bijzondere, ondersteunende meditatie bovenop! 

Met dit interactief werkboek leer je de relatie met dat wonderlijke lichaam van jou en mooie verdieping te geven.

Het werkboek is zo opgesteld dat je stap voor stap meegenomen wordt in de verschillende aspecten van je lichaam. Laat de woorden je zachtjes raken en ontdek hoe jouw lichaam tegen jou spreekt.

De oefeningen die je verspreid in dit e-book terugvindt geven je bovendien de extra handvatten die je nodig hebt om deze intieme reis op je eigen tempo te doorlopen.

Ontdek, voel, ervaar, leer al spelend en met de nieuwsgierigheid van een kind. Een kind dat vol verwondering mag kennismaken met de verschillende opties en wonderbaarlijke werking van dat bijzondere voertuig dat je lichaam is.

Ontdek hoe je je lijf weer kan eren als de waardevolle tempel die het is.
Herontdek haar gefluister aan jou en herinner je deze taal, alsof ze je moedertaal is.

Ik wens je een heerlijke reis in jouw lichaam en neem je in de volgende hoofdstukken met veel liefde mee als jouw gids.