Doorleefde spiritualiteit

leven als een bewuste ziel in een gevoelig lichaam

Start: pas een nieuwe ronde in 2021

Spiritualiteit, gevoeligheid en bewustwording, thema’s die voor de nodige onrust en onzekerheid kunnen zorgen en tegelijkertijd niet weg te denken zijn uit het leven van iedere bewuste ziel!

EEN PITTIGE REIS 

Ik leerde met vallen en opstaan hoe belangrijk het is om mezelf niet meer te willen “fixen” of veranderen en dat die gevoeligheid een essentieel onderdeel is van mij. Het accepteren dat je bent wie je bent en voelt wat je voelt opent een portaal naar rust, zelfontplooiing, zelfvertrouwen, zelfliefde en kracht.
Een mens heeft een fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch lichaam. Als je “selectief” wil voelen ga je zowel het fysieke, als het emotionele als het energetische lichaam doodzwijgen en verwaarlozen waardoor je je eigen kracht ondermijnt en he keven veel complexer maakt dan nodig is!

DOORLEEFDE SPIRITUALITEIT

Zowel de “aardse” componenten als de” spiritualiteit” zijn niet meer weg te denken uit het leven van een bewuste ziel! Het aardse zonder de diepgang vanuit het spirituele geeft op den duur leegheid. Het spirituele zonder het durven toelaten van de menselijke, aardse component is even leeg en gaat je vaak het gevoel  geven dat je dingen niet in de praktijk krijgt toegepast of vorm gegeven. Het is de bedoeling om beiden te mogen verenigen zodat je met beide voeten op de grond en je hoofd in de hemel, je hoogste potentieel mag leven hier op aarde. En dat kan niet door een ander te volgen of door te doen wat je ” denkt” dat het beste is. Ook niet door veroordeelde deeltjes van jezelf te negeren, bevechten of jezelf er van te willen genezen.

EEN BEZIELD LICHAAM

Het is een kwestie van echt indalen in dat prachtige lichaam van je!
Omarmen, accepteren en leren omgaan met wat er IS… Ruimte geven aan al die energieën, angsten, overtuigingen, ballast die je als ziel misschien al eeuwen met je meedraagt. Alles wat je nodig hebt om bewust, liefdevol en krachtig in je leven te staan zit nu al in je! Je moet het alleen leren ontdekken, erkennen en er bewust mee aan de slag te gaan!

Deze jaartraining brengt je in contact met al je aspecten die je nodig hebt om je plekje als bewuste, liefdevolle, krachtige creator van je leven weer op te eisen.

WAT MAG JE ACHTER JE LATEN?

Gedaan met machteloos aan de zijlijn staan en je een slachtoffer voelen van de omgeving.
Gedaan met die omgeving als je grootste vijand ervaren.
Gedaan met dat diepe verterende gevoel van leegte en eenzaamheid
Gedaan met wachten op een beter leven, het ideale moment, de ultieme redding
Gedaan met ontkennen en negeren van essentiële stukken van jezelf…

*************************

WAT WIN JE ERBIJ?

🙏Het is een herinneren wie je echt bent.
🙏Het leren omgaan met de gevoeligheid van je lichaam,
hanteren van emoties,
bewust zijn van en gebruik maken van de kracht van je gedachten,
🙏Oude ballast, angst en pijnen erkennen en bevrijden uit je celgeheugen,
🙏Bewust samenwerken met de aarde en het universum,
toepassen van doorleefde wijsheid van je intuïtie

Dat is waar je weer contact mee leert leggen in deze intensieve , complete jaartraining…

❤ Lijkt het je niet heerlijk om steeds meer rust te kunnen ervaren middenin de onrust en de uitdagingen?

❤ Of te ervaren hoe je stappen kan zetten in de richting van je dromen, ondanks en soms zelfs dankzij de angst?

❤ Hoe mooi is het om je eigen koers af te kunnen toetsen aan je eigen kompas, doordat je de signalen van je lichaam weer leert opmerken en lezen?

❤ Hoe zou het zijn om pijn niet langer te verdoven of je erdoor te laten belemmeren, maar er gewoon mee om te kunnen gaan en het als hanteerbaar te ervaren?

❤ Het ligt binnen jouw handbereik om niet alleen meer energie te ervaren, maar ook nog eens bewust de ladingen los te laten die je onbewust oppikte uit de omgeving.

❤ Ook jij bent in staat om die oude belemmerende familiepatronen te doorbreken en nu voor eens en voor altijd JOUW leven te leven.

❤ Vanuit een bewuster omgaan met AL je aspecten schep je veiligheid, deze brengt rust en vertrouwen… en voor je het goed en wel door hebt voel je jezelf weer aan de leiding staan van jouw leven.

❤ Dromen, worden zoveel meer dan idealistische beelden in een verre toekomst… ze zijn ” de kiem” van de wereld die je voor jezelf vorm aan t geven bent!

Live is Magic, live your dream!

 

PROGRAMMA:

10 lesdagen verspreid over 10 maanden :

1 dag: mijn unieke verhaal
2 dagen : mijn lichaam als tempel
2 dagen: gedachten als vriend
2 dagen : gevoelens als kompas
2 dagen : intuïtie en spiritualiteit als leidraad
1 dag: integratiedag

Een kijkje op de inhoud: klik hier

Spiritualiteit heeft pas waarde als ze geleefd wordt op aarde…

    PRAKTISCH:

    – Kan je er een dag niet bij zijn omwille van omstandigheden, je ontvangt sowieso de syllabus en oefeningen / opdrachten van die dag en mag deze dag gratis inhalen in de volgende jaartraining van 2020-2021.

    – Naast de 10 intensieve lesdagen ontvang je ook nog eens gratis toegang tot alle lessen/ opdrachten van de Online cursus “ Van gepieker naar gerust en bewust leven” ( normaal 150 euro) en word je lid van een besloten facebookgroep waar je nog ervaringen kan delen met elkaar en mij, waar je nog extra feedback kan ontvangen door het jaar heen!

    – Als kers op de taart krijg je als cursist van de jaartraining gedurende de hele cursusperiode de gelegenheid om indien gewenst 1 enkele individuele sessie met mij te boeken voor 50 euro ipv 75 euro per sessie!

    Deze volledige formule met alles erop en eraan die je een maximale kans biedt om er alles uit te halen wat eruit te halen valt, kost je 999 euro.