Kennismakingsdag: Doorleefde spiritualiteit

 

 

Zaterdag 26.08 van 13-17 uur

Zaterdag 26 augustus mag ik een heel bijzondere workshop aanbieden!

Deze workshop, speciaal voor bewuste zielen die al een hele tijd hun persoonlijk ontwikkelingspad bewandelen en klaar zijn om een liefdevolle balans te vinden tussen de hemel en aarde in zichzelf, biedt je heel wat praktische inzichten en handvatten en vooral laat je even aan den lijve ervaren hoe ook jij beide werelden hand in hand kan laten gaan.

Ben jij er klaar voor om je intuïtie een grotere plek te geven in je leven en de keuzes die je maakt, stappen die je zet in je leven?
Beroepsmatig én privé?

Deze kennismakingsdag “DOORLEEFDE SPIRITUALITEIT”, bied je op één namiddag een mooie samenvatting en tegelijkertijd een liefdevolle basis om vanaf hier spiritualiteit met beide voeten op de grond te kunnen toepassen in je leven.

– Niet langer vluchten in de zucht naar inzichten en kennis.
– Niet langer leven alsof je benen in spagaat staan, de ene voet in de materiële aardse realiteit en de andere in de verlichtende spirituele wereld.
– Niet langer wegvluchten of omzeilen van gevoelens of gedachten,
niet langer jezelf sussen met loze beloftes dat het later beteren zal en dat je eerst nog hard moet oefenen en ploeteren of moet wachten tot de tijd rijp is om dan eindelijk te mogen genieten.
– Niet langer de illusie blijven voeden dat dingen gefixt of gecontroleerd dienen te worden en dat het juiste stappenplan daartoe leidt.
– Niet langer jezelf naar beneden halen door de perfectie na te streven en te geloven dat groei betekent dat je nooit meer struikelt of geconfronteerd kan worden met dezelfde oude kwelgeesten.
– Niet langer moeten kiezen tussen jou en de ander, tussen gevoel of verstand, tussen hemel of aarde.
– Niet langer vol vertrouwen je hart voelen opengaan terwijl je yoga doet, mediteert, op retraite bent, een cursus volgt en na één dag weer thuis moeten vaststellen dat je weer in het oude straatje bent beland.

Deze workshop is ook uitermate geschikt voor teachers, coachen, psychologen, hulpverleners, die graag nog meer vanuit hun hart en de afstemming met hun hoger bewustzijn willen handelen. Een prachtig geschenk voor jezelf én de mensen die je mag ondersteunen met jouw gaven.

Wil jij ook graag meer in de praktijk, in je dagelijkse leven, kunnen toepassen wat je dankzij al je rijke tools al kan en mag ervaren als je in diepe ontspanning bent en bewust tijd maakt om je te richten tot die innerlijke bron van kracht en inspiratie?

Wil jij je steeds meer als vanzelfsprekend kunnen identificeren met die Bron van overvloed IN jou ipv jezelf te reduceren tot je pijnen, gebreken en tekorten?
Ik laat je met veel liefde proeven van deze magie.

En bied je zo zelfs een mogelijk opstapje naar de intensieve jaartraining “doorleefde spiritualiteit” die start op 30 september 2023.

Mooi om weten is misschien wel dat deze workshop op zich al magisch transformerend kan inwerken en je na afloop niet meer dezelfde zal zijn.
Mocht je achteraf zelfs voelen dat het je roept om er nog intensiever en dieper mee aan de slag te gaan, is er de mogelijkheid om door te stromen naar de jaaropleiding “Doorleefde spiritualiteit” die start op 30 september 2023.
Ik geef je in dat geval zelfs graag het extra voordeel dat je inschrijvingsgeld van de workshop nog extra gereduceerd wordt van de totaalprijs van het traject!

Ben je bij de snelle beslissers en schrijf je in voor 10 augustus?
Dan ontvang je er nu tijdelijk het online zelfhulptool ” Voelen hoe doe ik dat” ter waarde van 49€ gratis bij!