Lentereeks Energiesessies

Net zoals er in de lente bloempjes en ander nieuw leven de kop beginnen op te steken, beginnen bij ons de lentekriebels ook weer vernieuwing te zaaien!

Mijn levenspartner Koen en ik hebben iets nieuws voor jullie in petto in de lente :-).

Koen gaf het afgelopen jaar wekelijks een energiesessie vanop afstand, zelf ben ik ook al ruim 17 jaar bewust bezig met allerlei vormen van energiewerk. Hoewel het de laatste jaren meer vanop de achtergrond was en als ondertoon van de groepslessen, meditaties en individuele sessies die ik mag geven, roept het nu om weer even meer uit de schaduw te treden.

Daarom gaan we deze lente onze krachten bundelen en hebben we voor jullie een LENTEREEKS van 7 GROEPSENERGIESESSIES vanop afstand, waarbij we samen instaan voor de begeleiding. 

Waarom samen? 

Omdat onze energieën complementair zijn en elkaar versterken. Dat voelen we in wie we zijn en in alles wat we apart en samen doen.

Deze sessies zijn een groepsproces, waarbij we met z’n allen bewust inpluggen op de oneindige bron van licht, waar ieder van ons toegang toe heeft. Als ondersteuners mogen we een veld creëren, een veilige bodem waarbij jouw ontvankelijkheid voor de energie extra gefaciliteerd wordt. 

Ik zorg voor een korte meditatie ter introductie, die je vrij kan beluisteren om zelf al wat dieper tot ontspanning te komen en zo nog ontvankelijker te zijn voor de energie die vrij mag stromen. Bovendien deelt Koen voor elke sessie één van zijn piano- impro’s als te beluisteren muziek.

Soms komen er bij energiesessies die ik begeleid spontaan ondersteunende klanken naar boven, deze verankeren de energie nog dieper en brengen voor wie er voor openstaat nog een extra verdieping. Deze klanken worden dan opgenomen en achteraf naar de deelnemers gestuurd, zodat je bij het luisteren naar de klanken nogmaals ondergedompeld wordt in deze energie.

Dergelijke energiesessies zijn ideaal om op een laagdrempelige manier weer leren samen te werken met de overvloed aan energie die er voor ieder van ons beschikbaar is. Vanuit deze subtiele ondersteuning wordt het nog makkelijker om zelf je eigen weerstanden en energiestagnaties in je lichaam weer leren op te merken en los te laten of transformeren. Zo wordt het eens zo makkelijk om ook zelf weer vaker de connectie met het universum op te zoeken!

De tijd is rijp dat steeds meer mensen zich deze aangeboren optie van het menszijn mogen herinneren en er weer bewust mee aan de slag mogen gaan. 

Wil je graag deelnemen? 

Lees dan even de praktische info hieronder. De start is op 24 maart, maar wacht niet zo lang om je in te schrijven.

Praktische info?

7 woensdagen na elkaar, van 24 maart (net na de start van de lente) t.e.m. 5 mei, telkens om 21 uur, een half uur lang

kostprijs voor de reeks van 7 woensdagen: 60 euro per persoon; schrijf je in met twee personen tegelijk, dan betaal je 100 euro voor twee

inschrijven kan via een privé-berichtje of via een berichtje naar Koen via 0497 99 87 35 of 

naar mij 0474 61 33 81

We kijken er alvast heel erg naar uit! 

Lieve ziel,

Ik wil hier even benadrukken dat ELKE ervaring uniek is, elke sessie zal toch weer net dat beetje anders zijn en iedereen ervaart het dus op zijn of haar eigen, unieke manier.

Er bestaat geen goed of fout, je kan er niets mis mee doen en je mag er helemaal op vertrouwen dat het zich aandient op die manier die voor jou NU het meest optimaal is.

Sommige mensen voelen vanalles gebeuren in hun lichaam, terwijl anderen gewoon ontspanning ervaren of zelfs in slaap vallen. Sommige mensen zie beelden of krijgen opeens plots inzichten, terwijl anderen eerder emoties of spanningen voelen verschuiven in hun lichaam.

Niet iedereen krijgt verwoord wat er allemaal ervaren werd. Hieronder vind je alvast een paar ervaringen terug van mensen die het wel duidelijk wisten te benoemen.

Hoe minder je het proces wil sturen, hoe minder je vast houdt aan een gewenste ervaring, hoe meer je de controle kan loslaten hoe zachter en harmonieuzer je het proces zal ervaren.

Als je jezelf deze ervaring gunt, zorg er dan zeker voor dat je haar aangaat met een open mind. Zoals een nieuwsgierige observator alles opmerkt en laat passeren. Spanningen herkennend als lichte weerstand en een uitnodiging om steeds meer in de overgave te gaan!

Dat alleen al zal voor jou een fantastische training zijn om je krachtige vrouwelijke gave om te ontvangen en energie vrij te laten stromen weer duidelijker te herinneren en activeren in jezelf. Ongeacht of je nu een man of vrouw bent.

Liefs

Jana en Koen

Zo prachtig!
Zo kiekenvel mooi!
Én wat een energie!
Dank jullie wel!
Ik ben zo blij dat ik me heb ingeschreven.
Dat wordt nog weken genieten
💝

Anne

Dag Koen en Jana

Van harte bedankt om ons gisteren al eens te laten proeven van een energiesessie op afstand. Ik vond het heel fijn om eerst de meditatie te doen, een kwartiertje voor de sessie. Zo was ik al heel ontspannen vooraf.

De prachtige pianoimprovisatie heb ik daarna beluisterd, tijdens de sessie. Dat was enorm rustgevend en zo mooi!

Ik ervoer een diepe ontspanning en bleef tegelijkertijd heel bewust van wat er in mijn lichaam gebeurde. Ik heb de energie vooral lichamelijk heel erg gevoeld. Ik voelde voortdurend subtiele rillingen (trillingen) terwijl ik warm onder mijn donsdeken lag. Ik voelde geregeld iets als wat ik als gelukzalig kan omschrijven, een glimlachen naar mij. Ik kon het ook ervaren als heel liefdevol, dat heb ik ook achteraf mogen opmerken. Ik voelde me echt gelukkig en er was alleen maar rust en zachtheid in mij.

Ik heb ook af en toe een beeld gezien, al weet ik nu niet meer welk precies. Op dat moment dacht ik dat het een betekenis zou kunnen hebben maar ik ben er niet over beginnen nadenken en vandaag ben ik het dus vergeten. Ik weet nog wel zeer goed dat ik in het begin van de sessie een zwart beeld voor ogen kreeg met 1 sterk en mooi lichtpuntje in het midden dat even later verdween. Ook op het einde kreeg ik net datzelfde beeld met even dat mooie, witte lichtpuntje met een fel blauw randje rondom. Dat was heel speciaal.

Het was een prachtige en unieke ervaring voor mij. De combinatie van alles, een perfecte samenstelling voor een speciaal, energetisch gevoel. Ik ben tot kwart voor 10 blijven liggen, een zalig gevoel gaf het me.

Ik ben benieuwd wat voor moois het nog komt brengen, het werkt écht voor mij. 

 🙏♥

H.S.

Ik krijg het niet verwoord wat het met me deed, maar het deed deugd.
Ik kijk al uit naar de volgende keren.

 

Anoniem

Wij lagen lekker tegen elkaar aan op de bank.

Ik ben erbij in slaap gevallen.

Ik kijk uit naar het vervolg. 

Heb net de klanksessie beluisterd. Z À L I G 🥰
Voel mij erg gezegend om zoveel moois te mogen 🤲 ontvangen.
V.W.

Ik had een hele andere voorstelling van deze sessie, en zag het meer als een cursus waar ik zelf in actie moest komen, vandaar mijn aarzeling om mee te doen. Gelukkig is het toch nog “goed gekomen”, en heb ik een hele bijzondere ervaring mogen hebben.

Ik ben op bed gaan liggen en deed eerst de meditatie van Jana waardoor ik in een diepe ontspanning kwam. En als vanzelf ging het vervolgens in mijn lichaam stromen, van top tot teen. Daarna kreeg ik het warm en voelde ik mijn hart openen. Toen voelde ik ook mijn zonnevlecht en onderbuik..

En ik hoorde zeggen: ik ben helemaal niet alleen, want IK ben bij je. Het was emotioneel en er kwam automatisch een glimlach om mijn mond, het voelde heel veilig en vertrouwd, mijn lichaam leek één te zijn met de ondergrond, en kon niet bewegen, zelfs  al zou ik dat gewild hebben.

Uiteindelijk ging ik als vanzelf weer bewegen, het was 21.33 uur………..

Ik was heel rustig en zeer onder de indruk van mijn ervaringen, die ik op de bank en onder het genot van een kop thee op mij in heb laten werken.

Toen ik weer naar bed ging, leek het alsof de energie nog voelbaar was, want het ging weer zachtjes stromen in mij.

Zojuist naar jouw prachtige muziek geluisterd Koen, en ook al heet het stuk Springtij, het voelde voor mij alsof ik in een herfstbos was, met prachtige kleuren, en een klein meer waarboven een zachte mistlaag hing.

( ik hou nl. zelf heel erg van de herfst, hihi)

Hoe fijn is het dat wij deze prachtige ervaringen mochten hebben, en ik voel mij heel dankbaar.

 

 

Marion

Hey Jana en Koen,
Voor mij was het gisteren een heel bijzondere, intense energiesessie. Tijdens de meditatie vooraf voelde ik een warme gloed in m’n hart en buik. En voelde me al zalig ontspannen bij de start van de energie sessie. In het begin van de sessie voelde ik het heel fel stromen in m’n hoofd en m’n benen, nadien ging dit over in een subtieler voelbare energie.  Op bepaalde momenten wat verkramping in m’n hart en buik voelbaar. Ben ook weer even in slaap gevallen 😉. Na de sessie voelde ik me zalig, veel lichter precies in m’n hoofd. Had wat verkramping in m’n buik en keel en merkte dat ik er deze keer echt op een zachte manier doorheen heb kunnen ademen.
Ik heb juist ook de klanken beluisterd en voelde een combinatie van wat verkramping, bewegingen en een warme gloed in m’n buik, daar is heel wat in beweging precies..😉
Dankjewel voor gisteren. Ik kijk alvast uit naar volgende week! 😀
C.P.

Dankjewel voor de bijzondere ervaring. Ik heb vannacht voor het eerst sinds lang weer goed kunnen slapen.

anoniem