Vertragen in 10 dagen

Mediteren, is één van de meest liefdevolle dingen die je met je kostbare tijd kan doen. Je hebt zo veel soorten meditatie en iedereen heeft er wel een mening over hoe je nu precies zou moeten mediteren, welke manier nu het beste is en aan welke voorwaarden je allemaal dient te voldoen om ook echt goed bezig te zijn…

Voor mij is mediteren niet meer of minder dan even heel bewust de tijd nemen om stil te staan, om vanuit die stilte bewust contact te maken met jezelf: je lichaam, je gevoelens, je gedachten,…

Deze momenten van bewustzijn en rust hoeven ook echt niet lang te duren! Je hoeft er niet per se voor in kleermakerszit op de grond voor te gaan zitten en het is ook niet noodzakelijk om je zelf te dwingen om aan tal van strenge regeltjes en voorwaarden te voldoen.

De kern van meditatie is om bewust te leren ervaren wat er allemaal in je leeft. Dit is iets wat de meesten onder ons misschien niet zo gewoon zijn, toch is het heel eenvoudig aan te leren en is het zooo heilzaam voor jong en oud.

Onze lichaam én geest hebben beiden momenten van rust nodig, van reflectie, van observatie en evaluatie waar je staat op een bepaald moment om van daaruit je koers weer opnieuw te kunnen bepalen!

Vind jij het nog moeilijk om die stilte op te zoeken? Of stoot je steeds op een weerstand of een aantal moeilijkheden als je even tot rust wil komen?Wil je graag laagdrempelig en heel eenvoudig starten… en dit met korte oefenmomenten !!!

Dan is deze basiscursus “leren mediteren” ideaal voor jou!

Stap voor stap gaan we samen ontdekken wat meditatie voor jou betekent, mag je ervaren hoe het voor jou voelt om onder begeleiding die eerste stapjes naar binnen te zetten, ontdekken we samen de uitdagingen en wordt er gekeken hoe je ook die weer eenvoudig kan aanpakken,…

Helemaal op je eigen tempo kan je in 10 lessen ontdekken hoe meditatie ook voor jou een mooie plek in je leven kan gaan innemen.

Je ontvangt een e-book met de nodige informatie en een werkboek om je eigen ervaringen in bij te houden. Er worden in elke les een langere versie met uitleg + de meditatie zelf vrijgegeven.Daarnaast is er ook een korte versie met alleen maar de meditatie op te vinden, die je ook nadien nog steeds kan gebruiken in je dagelijkse meditatiemomentjes!

Ontdek jouw eigen weg naar een leven vanuit meer rust, bewustzijn en mildheid naar jezelf toe!

Jouw opstapje naar een ontspannen levensstijl voor slechts 49 euro!