Manifestatiekracht is kinderspel

Hoe goed ben jij op de hoogte van je eigen manifestatiekracht?

Hoe bewust werk jij samen met de wet van aantrekking?

Ben jij je er überhaupt al bewust van dat er een heel sterke link bestaat tussen wat er in je leven plaatsvindt en wat jij (onbewust) ten diepste verwacht en voedt?

Hoewel ik als klein kindje al een deel van het verhaal helder had en gewoon “wist” dat er een link was tussen wat ik voelde, dacht, uitsprak, deed, verwachtte,… en wat ik in mijn omgeving zag verschijnen, waren er toch ook heel wat lagen van deze natuurwet die ik echt niet zo goed snapte.
Ik heb dus ook een heel groot deel van mijn leven net die dingen aangetrokken die ik eigenlijk liever niet wilde aantrekken vanuit deze onbewuste wisselwerking.
Ik heb heel erg veel onbewust gemanifesteerd en soms waren dat wonderlijke dingen die ik echt wel als heel erg aangenaam kon ervaren, vaak waren het net mijn grootste nachtmerries die ik als een selffulfilling prophecy bleef tot leven roepen.
Ik heb periodes van mijn leven krampachtig mijn gedachten, gevoelens en gedrag onder controle proberen te houden, waardoor ik alleen maar meer van het ongewenste op mijn bord kreeg.
Andere periodes ging ik het zo los laten dat ik het helemaal in de handen van het “lot” liet liggen en mijn kruis gewoon droeg onder het mom van: het is nu eenmaal wie ik ben, dit hoort nu eenmaal bij mijn sterrenbeeld, dit is nu eenmaal zoals ik het geleerd heb, dit is wat het “leven” van mij verwacht, dit is een test die ik moet doorstaan,… en nog meer van dat moois 😉

De laatste jaren leerde ik op verfijnde manier het verschil ervaren tussen:

  • het stuur van mijn leven loslaten of liefdevolle overgave aan mijn innerlijke leiding
  • mezelf, dingen en een ander controleren of bewuste zelfdiscipline, focus en aandacht kiezen
  • Mijn leven creëren vanuit egoïstische verlangens of vanuit mijn hoger bewustzijn
  • gewoon gedwee laten beslissen over mijn lot en mijn dromen loslaten omdat ik geloof dat er toch niets beters mogelijk is ( of dat het gulzig zou zijn om meer te verwachten) en diepe acceptatie van wat nu is om van daaruit stappen te zetten in de richting die nog beter bij me past op elk moment 
  • Meditatie als vlucht gebruiken van de werkelijkheid of meditatie inzetten om de werkelijkheid op een liefdevollere, serenere, diepere manier te kunnen ervaren
  • Me laten leiden door onbewuste angsten en hen leren kennen en er mee samenwerken
  • Het onderdrukken van gevoelens en gedachten en ze leren inzetten om een duidelijk zicht te krijgen op wat er onbewust in me leeft en mijn leven stuurt
  • Loze zinnetjes affirmeren in de hoop je leven te kunnen veranderen ( en niet meer te hoeven dealen met wat je niet leuk vindt) en mijn denken, voelen, spreken echt van in de kern meer aan te passen aan hoe het leven via mij geleefd wenst te worden
  • Dingen buiten mezelf plaatsen en hopen op redding van buitenaf en weer de eigen kracht ervaren en een dieper weten dat alles wat je nodig hebt al in je zit
  • Een slachtoffer te zijn van het verleden en de omgeving en weer herinneren dat ik degene ben die de leiding heeft ( bewust en onbewust)

Ik geloof met elke vezel van mijn zijn dat we als mens op een punt beland zijn waar we in staat zijn om ons weer te herinneren hoe krachtig en waardevol we in essentie zijn.

Zodat we beslissingen kunnen nemen vanuit liefde en trouw aan onszelf, geleid door dat deel van ons dat zoveel groter is dan al onze conditioneringen en menselijke beperkingen, dat deel dat rechtsreeks vanuit de bron het grotere plaatje ziet en een hemel op aarde kan creëren voor onszelf en ieder die met ons in aanraking komt.

Tijdens deze lezing deel ik met heel veel liefde een deel van mijn eigen ervaringen en til ik graag een tip van de sluier op over hoe ik zelf kijk naar deze prachtige, krachtige natuurwet.

Zodat ook jij vanaf hier steeds meer het leven mag gaan leven waarvoor je geboren bent, op de manier zoals het bedoeld is. 

Met gemak, liefdevol, vol vertrouwen, vol vreugde en in oneindige overvloed die gedeeld mag worden met de wereld om je heen.

De mooiste manier om vrede op aarde te brengen is je weer herinneren dat je in kern die vrede BENT.

Het is tijd dat we onszelf dat weer durven gunnen !

Ik gun het mezelf en jou alvast 🙂

Wil jij graag aanwezig zijn op deze inspirerende avond, waar ik nog net een beetje kwetsbaarder en ongecensureerder zal verschijnen dan je nu al gewoon bent van mij?

Je bent van harte welkom op woe 13/4 om 19.30 

Inschrijven kan via mail naar info@janaschoefs.be

Bijdrage: 15 euro

                 Kom je met twee? Dan betaal je 25 euro

Ik kijk er alvast enorm naar uit om wat magie met jou te mogen delen !