Meditatieset: liefdesboost

Liefde, één van de meest bezongen, gegeerde en tegelijkertijd complexe en gevreesde thema’s hier op aarde.

Het lijkt misschien een cliché dat de basis voor elke gezonde relatie begint met een gezonde relatie met jezelf.

Zelfliefde, zelfrespect, eigenwaarde en een gezond zelfbeeld, zijn bouwstenen voor iedere andere relatie die je als mens kan ervaren.

Onze zelfliefde heeft maar al te vaak wat deuken opgelopen in het verleden en het geloof en vertrouwen in een liefde die niet langer op allerlei voorwaarden leunt is hierbij soms ook behoorlijk gekwetst.

Ik ontwierp drie zachte, doch krachtige meditaties voor jou om je zelfliefde en de liefde in je leven een flinke boost te geven.

Deze liefdevolle meditaties die voor mij zoveel in beweging mochten brengen op vlak van (zelf)liefde, kunnen nu ook voor jou zijn!

vergeving – zelfliefde – universele liefde
Een magisch trio!

Uiteraard doen ze niet alles in jouw plaats, ben jij degene die de moeite moet doen om er naar te luisteren, te voelen wat ze met je doen, het jezelf te gunnen om je relatie met jezelf onder de loep te nemen en haar te overgieten met een dosis liefde die groter is dan je waarschijnlijk tot nu toe kon ervaren.

Ongeacht of je single bent, in een fantastische relatie zit of momenteel aanloopt tegen de hobbels in je huidige relatie, deze krachtige meditaties laten niemand koud en zullen de liefde in je leven alleen maar tastbaarder maken.

Wil jij jezelf deze liefdeboost gunnen?

Bestel hem eenvoudig via onderstaande knop.