Meditatieset

Van angst naar liefde

Van angst naar liefde ❤

Ik gun het je zo dat je de kracht van liefde en verbinding mag herontdekken in jezelf!

Van oud naar nieuw

Deze meditatie ondersteunt je om oude ballast te localiseren, transformeren en te integreren wat belangrijk is voor jou om mee te nemen naar een volgende fase in je leven!

Transformeren vanuit verbinding met jezelf

Vanuit liefde, diep verbonden zijn met je hogere zelf en je eigen helende kwaliteiten gebruiken om tot op celniveau te transformeren

Veilige verbinding

Jezelf gunnen om een veilige omgeving te creeren waarin je de steun en liefdevolle geborgenheid van de engelenwereld mag toelaten.

Ben je klaar voor een grote opruimbeurt om een oude fase in schoonheid af te sluiten? En vanuit hernieuwde energie verder te gaan?
 
Jezelf ondersteunen met helende meditaties, een krachtig tool om diepe transformaties plaats te laten vinden!
Je communiceert vanuit rust met je onderbewuste en hogere bewustzijn, waardoor je toegang krijgt tot je eigen helende potentieel!
Soms vergeten we wel eens hoe krachtig dat potentieel is en hoezeer we in staat kunnen zijn om als krachtige creators ons leven vorm te geven naar wens!
 
Is het herkenbaar voor jou dat je soms zo in beslag genomen wordt door de wereld om je heen dat onbewuste patronen, overtuigingen, gedragingen zich stiekem in je systeem kunnen nestelen waar ze nog nauwelijks opvallen?
 
Wellicht ben je dan wel al een aantal resultaten hiervan tegengekomen:
– De irritatie die voelbaar is als je na zoveel keren proberen weer eens vastloopt op iets.
-Het verdriet dat onverwachts zijn kop weer opsteekt en je eraan herinnert dat je dromen al zolang in de diepvries zitten.
– De boosheid omdat er keer op keer over je grenzen heen wordt gegaan door een omgeving die niet lijkt te snappen wat jij nodig hebt.
– De angst die je keel dichtknijpt en je ervan probeert te overtuigen dat je niet in staat bent om iets aan je toestand te veraderen, dat je er alleen voor staat of er nooit voldoende is voor iedereen,…
Zoveel beperkende overtuigingen en energieën die zich in ons celgeheugen nestelen, die er soms al eeuwen zitten van generatie op generatie. Anderen zijn er terecht gekomen door de interactie met de omgeving; je opvoeding, contacten met anderen, opleiding,… hebben allemaal een impact op de overtuigingen en ladingen die jij in je rugzakje meedraagt!
“If you always do, what you always did. You will always get what you always got”  Albert Einstein
– Wil je graag jezelf optimaal ondersteunen om vanuit veiligheid en vertrouwen in je leven te staan?
– Ben je er klaar voor om je rugzakje op te ruimen en ballast te transformeren in kostbare wijsheid, kennis, ervaring?
– Wil je graag samenwerken met je hogere zelf, dat deel van jou dat beter dan wie dan ook kan vertellen wat jij nodig hebt en wat je volgende stap in je leven kan zijn?
– Wil je terug als krachtige creator de leiding over jouw leven in handen nemen?
 
Deze drie meditaties geven je alvast prachtige, krachtige tools om in schoonheid af te sluiten wat niet meer bij je past.
 
Doordat je zo vaak je wil de meditatie kan toepassen geeft het je de mogelijkheid om patronen die soms onbewust in je aanwezig zijn en best wel diepgeworteld kunnen zijn, steeds meer te ontkrachten, transformeren en vervangen door nieuwe helpende patronen!
 
 
Ze bieden  je de basis om ook door het jaar heen nog heerlijk verder te gaan met het bewust creëren en transformeren van je leven!
 

Van angst naar liefde ❤

Ik gun het je zo dat je de kracht van liefde en verbinding mag herontdekken in jezelf!

Ik hou ontzettend van de meditaties van Jana waar ze me via haar rustige stem in verbinding brengt met energieën die stromen in en rondom mezelf. Het heldere licht of de mooie kleuren van de chakra’s kan ik zo mooi zien van achter de gesloten oogleden. Ook voel ik, begeleid door Jana’s suggesties, de energieën zo heerlijk warm en tintelend stromen door mijn lichaam. Het lijkt wel een gevoel van verliefd zijn of een gevoel van ontroering of intense blijdschap of dankbaarheid.

In momenten dat ik het moeilijk heb kan zo’n meditatie me echt weer terug in m’n kracht en vertrouwen helpen brengen.

 

Dankzij Jana heb ik ook weer mijn affiniteit met engelen terug gevonden. Zalig om je zo omringd en gesteund te voelen door deze liefdevolle wezens.

Er is een tijd geweest dat ik ze heb afgewezen, bang om mezelf iets wijs te maken. Maar nu laat ik hun liefde, hulp en steun weer helemaal toe!

Sabrina

Lieve Jana

Ik wil je even laten weten wat jouw meditaties voor mij betekenen.
Meditatie helpt mij om rust te vinden na of tijdens een drukke dag. Ik heb lang gezocht naar een geschikte meditatie die ik steeds weer opnieuw kon luisteren en vond die in jouw meditatie met de zee geluiden.
Jouw lieve, rustige en zachte stem is iedere keer weer een genot om naar te luisteren.
De opbouw en inhoud van al jouw meditaties is erg prettig. Je begrijpt precies hoe spanning werkt en op welke manier je dit los kan laten.
Ik wil je dan ook heel hartelijk danken voor alle mooie dingen die je maakt en nog gaat maken. Je hebt er in ieder geval een grote fan bij.

Anoniem

Dag lieve Jana
Graag laat ik je weten dat de meditaties een ongekende invloed hadden op mijn gevoel van wel-zijn. Een unieke ervaring, de impact die de meditaties hebben.
Anoniem

Wow, wat was dat? Eerst werd ik heel, maar dan heel warm van binnen. Ook voelde ik mij héél licht, het was bijna of ik ging zweven. Ook voelde ik mij overlopen met een gelukzalig gevoel, was het liefde? Was het geluk? Geen flauw idee eigenlijk, ik vind het heel moeilijk om te benoemen maar het stopte niet het bleef maar komen en het bleef ook wat hangen na de meditatie. Dank je wel!

Anoniem

Wow, wat een TOPoefening! Ik merkte zoveel beweging op ter hoogte van mijn chakras.

T.T.