Mindfulness bootcamp

Maak een gouden start voor de rest van je leven

Wil jij het deze keer eens helemaal anders aanpakken?

Misschien heb je prachtige voornemens om dingen écht aan te pakken in je leven. Maar merk je op dat er vaak “iets” tussen lijkt te komen. En dat iets is maar al te vaak het eigen hoofd, met niet helpende gedachten, oevrtuigingen, vooroordelen, angsten,…

Ben je er klaar voor om je voornemens deze keer echt in vruchtbare bodem te voelen vallen, zodat je er maximaal de vruchten van kan plukken in de tijd die komt?
Dan help ik je graag je bodem even zachtjes doch krachtig voorbereiden met deze MINDFULNESS BOOTCAMP.

Het is tijd voor actie

Je zal vast al wel ontdekt hebben dat gewoon uitspreken wat je graag wenst te veranderen in je leven niet voldoende is om het ook daadwerkelijk plaats te laten vinden.

Je zal misschien ook al wel ervaren hebben hoe frustrerend het is om ondanks die vastberaden intentie om het deze keer ook ECHT te doen, je de voornemens gaandeweg ziet afzwakken en uitlopen op een sisser.

Misschien heeft het je zelfs een bepaald beeld over jezelf gegeven van “opgever”, “niet in staat om…”, “net niet goed genoeg om …”, een beeld dat je liever niet zou willen hebben, maar helaas steeds meer gaat geloven en er moeilijk vanaf lijkt te komen.

Ben je het beu om vol goede moed ergens aan te beginnen en voordat je goed en wel vertrokken bent de eerste struikelblokken of afleidingen al tegen te komen, die je van het pad afleiden?

Wil jij graag op een zachte manier meer leiding nemen over je gedachten, gedrag en dus ook de uitkomsten in je leven? Zonder door te schieten in krampachtige controle en zwoegen?

Ben je er klaar voor om op een liefdevolle, ontspannen manier de juiste bodem te creëren en onderhouden om je zaadjes van goede voornemens en nieuwe helpende gewoonten voor dit nieuwe jaar op te zaaien en daar diep te laten wortelen?

In de online “mindfulness bootcamp” ga je een maand lang op een zachte, bewuste manier om met de meest voorkomende valkuilen en zelfboycots die je weerhouden om je doelen te bereiken en een leven te leiden dat je als lichter, gemakkelijker, aangenamer ervaart. Je ontdekt gaandeweg hoe elke valkuil tal van mogelijkheden kent om je doelen krachtiger vorm te geven.

Ik leer je opmerken waar je jezelf in de weg gaat staan met onbewust gedrag, gedachten en vooral diepgewortelde verwachtingspatronen en overtuigingen en hoe je hier anders mee om kan leren gaan.

Ik leer je ervaren hoe je op een liefdevolle manier discipline kan hebben zonder door te schieten in zeer vermoeiend, verkrampt controlegedrag.

Ik laat je graag ontdekken hoe deugd het doet als je liefdevolle grenzen stelt aan “innerlijke” stoorzenders die je leven beheersen en overheersen als je ze bezig laat.

Hoe goed ben jij in zelfdiscipline?

Vind je jezelf heel gedisciplineerd en ga je op een daadkrachtige manier zo gedreven om met het uitvoeren van je stappenplan, dat het vaak ten koste gaat van het plezier en de rust die je ervaart in je leven?

Krijg je al de kriebels als je het woord discipline hoort?
Dan is de kans groot dat je in eerdere levensfases geconfronteerd bent geweest met de doorgeschoten vorm van hardcore discipline waarbij je voortdurend over je eigen grenzen gaat om je doelen maar te bereiken. Niet verwonderlijk dus als je als tegenreactie hierop (onbewust) het kind met het badwater wegkieperde en allergisch lijkt te zijn geworden van alles wat nog maar enigszins sturend kan zijn.

Wees gerust, dat is niet de vorm waar ik het hier over heb.

Ik bedoel die zachte, doch vastberaden vorm van zelfdiscipline waarbij je op ieder moment KIEST hoe je je wenst te gedragen, waar je aandacht aan schenkt en dus voedt, waar je je meer of minder mee omringt, wat je al dan niet zegt.

Ik heb het dan over jij als leider van jouw leven, die bepaalt hoe lang je in welke bui blijft hangen, welke overtuigingen je nog wenst te doorleven, waar je je energie aan schenkt en mee oplaadt.

Jij die zelf bepaalt ipv bepaald wordt of je met je aandacht in het NU, het verleden of de toekomst verblijft.

Ik heb het dan over jij die meester bent over je gedachten, gevoelens, gedrag zonder hen te onderdrukken of extreem onder controle te houden.

Eerder gewoon als een ervaren ruiter één zijn met het paard en ervoor zorgen dat jullie beiden veilig thuis geraken.

Ik neem je graag mee op een gezamenlijke reis.

Laat je voluit inspireren en motiveren om de goede voornemens ook echt te vertalen in nieuwe handelen, kleine stappen, die elkaar vloeiend en ontspannen opvolgen en leiden tot nieuwe gewoonten.

Ben jij er klaar voor om er écht voor te gaan?

Schrijf je dan nu in via onderstaande link en ik kijk er alvast naar uit om samen aan de slag te gaan!

 

Wat mag je verwachten?

– je krijgt inzicht over de échte laag die onder je doelen schuil gaat

– je leert een onderscheid ervaren tussen je verlangens en doelen en de manier waarop je ze kan bereiken

– je leert je doel opsplitsen in kleine, haalbare stappen

– je ontdekt waar je reageert uit gewoonte, angst of controle en hoe hier anders mee om te gaan

– je krijgt meer inzicht in je eigen valkuilen en meest voorkomende boycots

– je ontvangt meer inzicht in “the way out”

– je ontdekt handige tools om op een zachte manier je gedachten, gevoelens en gedrag te corrigeren zonder het te onderdrukken of controleren

– je leert de vooruitgang opmerken die je boekt

– je ervaart de kracht van dankbaarheid en tevredenheid 

– je ontdekt de rust, vrijheid en kracht die zelfdiscipline en regelmaat je brengen

 

Online werkomgeving

Deze mindfulness bootcamp vind je na aanschaf terug op je eigen cursuspagina.

Je ontvangt er elke werkdag een opdracht, filmpje, aanknopingspunt, inzicht,… waar je die dag mee aan de slag kan gaan.
Je bepaalt zelf het moment waarop je er mee bezig wil zijn, maar uiteraard is het aan te raden om echt wel élke dag een moment er voor uit te trekken.

Zo krijgt je goede voornemen onmiddelijk een liefdevolle boost aan het begin van het jaar en draag je zelf bij aan het zoveel grotere slaagpercentage van je inspanningen. Een nieuwe gewoonte heeft ongeveer een maand nodig om zich te nestelen als je er dagelijks aandacht aan besteedt.

Wat denk je? Ben je er klaar voor?

Aarzel dan niet en schrijf je vandaag nog in via onderstaande link.

Voor slechts 44 € is hij voor jou!