Online cursus: omarm het kind in jezelf

Omarm het kind in jezelf

Maandag 18 juli 2022- 14 augustus 2022

Speciaal zomeraanbod

Nu krijg je naast deze heerlijke cursus ook nog de minicursus “dwars door de emotie heen” twv 49 euro er GRATIS bij!

Deze keer nog eens samen in een Facebookgroep!

Het stemmetje van je innerlijk kind vertegenwoordigt al je ervaringen, trauma’s en geluksmomenten uit je verleden. Het is jouw meest directe toegangspoort tot de meest pure, zuivere levensenergie.

Herwonnen contact met jezelf

Door weer contact te leggen met je kleine ik, kan je zoveel makkelijker in het reine komen met oude pijn en de pure kracht en levensvreugde van het kind in jou weer herontdekken. Je leert jezelf en anderen vergeven en vooral weer echt genieten van de kleine wonderen om je heen.

Nu je volwassen bent ben je in staat om zelf de rol op je te nemen van liefdevolle ouder voor dat “onvolwassen” deel in jezelf, je vervult voor jezelf de rol die een ander omwille van bepaalde omstandigheden in het verleden niet helemaal volgens jouw behoefte kon invullen.

Ook jij kan ontdekken wat het echt nodig heeft om helemaal te kunnen openbloeien en te evolueren tot een volwassen versie! Eigenlijk leer je zelf de volledige verantwoordelijkheid opnemen voor je eigen leven en je geluk! Je bevrijdt je van de ketens die je vasthielden aan het verleden en je geeft jezelf de kans om echt helemaal authentiek jezelf te zijn!

Vrede sluiten met het kind in jou

Tijdens deze online cursus gaan we samen op zoek naar dat kind in jou. Het pure, vrolijke, levenslustige kind mag aan de hand van creativiteit, beweging, ontspanning en bewustwording weer naar buiten komen. Even niets moeten, alles helemaal mogen en vooral genieten van alle kleine dingen die zich aandienen. Weer even voelen, kijken, luisteren en beleven zoals een kind dat zou doen.

Naast het herontdekken van deze pure zonnekanten, wordt er ook een veilig kader gecreëerd waar er ECHT ruimte is voor ALLES wat er gevoeld wil worden. Ook je minder gewenste gevoelens, onderdrukte angsten en overtuigingen, kinderlijke frustraties en onzekerheden mogen weer een rechtmatig plekje krijgen. Jezelf even echt horen, zien, voelen en zonder oordeel ondersteunen is het meest kostbare geschenk dat je jezelf kan geven. Aan den lijve ervaren dat je wel degelijk in staat bent om veilig met ongemakken en uitdagingen om te leren gaan is de basis voor vertrouwen in jezelf en de wereld om je heen.

Leren hoort leuk te zijn

Aan de hand van informatieve filmpjes, leuke speelse en luchtige opdrachten, oefeningen gaan we veiligheid creëren, ontdekken, ervaren en ontdek je gaandeweg het ongedwongen deel in jou, dat daar op je ligt te wachten. Uiteraard zullen ook de zachtheid en geborgenheid niet ontbreken die meditatie en visualisatie je kunnen brengen.

Wil jij ook weer bewust contact leggen met dat kind in jou en ontdekken wat het je te vertellen heeft? Wil je het meer voeding en steun kunnen geven om uit te groeien tot een “volledigere” versie van jezelf?

Concreet

Je kan er voor jezelf een ervaring op maat van maken.

4 weken lang ontvang je vijf keer per week een korte opdracht waarmee je aan de slag kan. Je ontvangt de opdrachten in een Facebookgroep, waar je ook de gelegenheid krijgt om je ervaringen te delen, je vragen te stellen en feedback van mij te ontvangen.

De lesjes openen daarnaast ook op je eigen cursuspagina op de website, waar ze ook achteraf nog beschikbaar blijven voor jou!

Deze cursus is voor mij een waardevol hulpmiddel om terug mezelf te vinden. Ik wil je graag bedanken voor alle mooie momenten die je afgelopen maand deelde. Door jouw eigen reis en belevingen mag jij anderen begeleiden in hun leven en dat doe je op zo’n zachte en liefdevolle manier. Daar worden ik en dat kleintje daar vanbinnen zo gelukkig van. Ik kan stap voor stap mijn eigen weg volgen en daar word ik zo blij van. Ook al lopen er ook wat dingen mis, ik kan ze beter verdragen. Ik laat me er niet meer in meeslepen, maar kijk er vanop een afstand naar. Zo kan ik voelen wat de boodschap voor mij is en mag ik weer groeien.

W.S.

Ik heb door deze cursus zeer waardevolle ontdekkingen gedaan, of liever gezegd, ik heb mij weer mogen herinneren dat ik als klein kind tot vele overtuigingen was gekomen, en vooral waarom ik tot die overtuigingen was gekomen en dat heeft veel duidelijkheid gebracht. Ik heb veel kunnen ‘opruimen’ in mijn hoofd, dat schiep weer veel ruimte waardoor ik lichter door het leven kon gaan.

M.P.

Het voelt fijn om vanuit rust mezelf steeds meer te kunnen accepteren. Het wordt dan zoveel makkelijker om buiten mijn comfortzone te komen en liefdevol te groeien, zonder strijd. Ik kan nu al zoveel makkelijker relativeren!

Anoniem

Deze cursus heeft mij veel duidelijkheid gebracht. Helderheid over ingesleten patronen en overtuigingen, ooit ontstaan in mijn kindertijd, die mij later gingen tegenwerken.

Onlangs deed ik de cursus voor de tweede keer, en tóch nog weer nieuwe, andere inzichten gekregen. Kortom: het is een waardevolle investering geweest, die mijn kijk op mezelf totaal heeft veranderd, en heeft gezorgd voor meer zelfvertrouwen en rust.

Marion

Mag ik je van ganser harte, lieve Jana, bedanken.

Heb heftige, gevoelige momenten meegemaakt maar heb het angstig innerlijk kindje gevonden en met liefde omarmt na een rollercoaster van intense gevoelens. Leven voluit vanuit liefde en vertrouwen dan is er géén ruimte voor angst, géén rede vóór bang te zijn, maar grenzen aangeven . Weg trauma’s uit mijn kindertijd. Heb altijd geprobeerd om anderen te helpen, maar ik ben mezelf op een of andere manier kwijtgeraakt in mijn helersrol. Heb eindelijk geleerd op mijn instinct en intuïtie te vertrouwen. Dank je wel lieve Jana …… Voor de hulp tijdens mijn zoektocht naar mijn Autentieke zelf . Ik voel me niet langer verantwoordelijk voor het geluk van anderen, en anderen ook niet voor het mijne . Ik heb mij herontdekt 🙏❤️😃

A.S.

Ik ben heel blij dat ik m’n gevoel gevolgd heb en de cursus een 2de keer gedaan heb. Ik vind het een heel fijne, waardevolle cursus, voor mij persoonlijk degene waar ikzelf het meest nood aan had en heb, omdat zelfliefde voor mij een thema is dat ik altijd heb voelen terugkomen doorheen de jaren en wat ik denk dat de basis is waarmee ik verder kan werken aan andere thema’s zoals angst. In de cursus omarm het kind in jezelf zitten er heel speelse, luchtige oefeningen die me eraan herinnerden niet alles in het leven te serieus of zwaar te zien, maar luchtiger ermee om te gaan, ook de oefeningen/meditaties om meer van mezelf te leren houden, en te leren hoe ik er voor mezelf kan zijn en mezelf de steun kan geven op momenten dat ik het moeilijk heb vind ik heel fijn en herhaal ik regelmatig. 😘 

Carolien