Online cursus: omarm het kind in jezelf

Omarm het kind in jezelf

Het stemmetje van je innerlijk kind vertegenwoordigt al je ervaringen, trauma’s en geluksmomenten uit je verleden. Het is jouw meest directe toegangspoort tot de meest pure, zuivere levensenergie.

Herwonnen contact met jezelf

Door weer contact te leggen met je kleine ik, kan je zoveel makkelijker in het reine komen met oude pijn en de pure kracht en levensvreugde van het kind in jou weer herontdekken. Je leert jezelf en anderen vergeven en vooral weer echt genieten van de kleine wonderen om je heen.

Nu je volwassen bent ben je in staat om zelf de rol op je te nemen van liefdevolle ouder voor dat “onvolwassen” deel in jezelf, je vervult voor jezelf de rol die een ander omwille van bepaalde omstandigheden in het verleden niet helemaal volgens jouw behoefte kon invullen. 

Ook jij kan ontdekken wat het echt nodig heeft om helemaal te kunnen openbloeien en te evolueren tot een volwassen versie! Eigenlijk leer je zelf de volledige verantwoordelijkheid opnemen voor je eigen leven en je geluk! Je bevrijdt je van de ketens die je vasthielden aan het verleden en je geeft jezelf de kans om echt helemaal authentiek jezelf te zijn!

Vrede sluiten met het kind in jou

Tijdens deze online cursus gaan we samen op zoek naar dat kind in jou. Het pure, vrolijke, levenslustige kind mag aan de hand van creativiteit, beweging, ontspanning en bewustwording weer naar buiten komen. Even niets moeten, alles helemaal mogen en vooral genieten van alle kleine dingen die zich aandienen. Weer even voelen, kijken, luisteren en beleven zoals een kind dat zou doen.

Naast het herontdekken van deze pure zonnekanten, wordt er ook een veilig kader gecreëerd waar er ECHT ruimte is voor ALLES wat er gevoeld wil worden. Ook je minder gewenste gevoelens, onderdrukte angsten en overtuigingen, kinderlijke frustraties en onzekerheden mogen weer een rechtmatig plekje krijgen. Jezelf even echt horen, zien, voelen en zonder oordeel ondersteunen is het meest kostbare geschenk dat je jezelf kan geven. Aan den lijve ervaren dat je wel degelijk in staat bent om veilig met ongemakken en uitdagingen om te leren gaan is de basis voor vertrouwen in jezelf en de wereld om je heen.

Leren hoort leuk te zijn

Aan de hand van informatieve filmpjes, leuke speelse en luchtige opdrachten, oefeningen gaan we veiligheid creëren, ontdekken, ervaren en ontdek je gaandeweg het ongedwongen deel in jou, dat daar op je ligt te wachten. Uiteraard zullen ook de zachtheid en geborgenheid niet ontbreken die meditatie en visualisatie je kunnen brengen. 

Wil jij ook weer bewust contact leggen met dat kind in jou en ontdekken wat het je te vertellen heeft? Wil je het meer voeding en steun kunnen geven om uit te groeien tot een “volledigere” versie van jezelf?

Aarzel dan zeker niet en schrijf je nu voor de pilootversie van deze heerlijk speelse, ontspannende, leerrijke en vooral bevrijdende online cursus, die je nu aan een mooi lanceringstarief kan meepikken!

Concreet

Je kan er voor jezelf een ervaring op maat van maken. Je ontvangt de opdrachten 4 weken op je cursuspagina, waar de oefeningen en opdrachten voor altijd zichtbaar blijven op je eigen cursuspagina op de website.

Lieve Jana,

 

Deze cursus is voor mij een waardevol hulpmiddel om terug mezelf te vinden. Ik wil je graag bedanken voor alle mooie momenten die je afgelopen maand deelde. Door jouw eigen reis en belevingen mag jij anderen begeleiden in hun leven en dat doe je op zo’n zachte en liefdevolle manier. Daar worden ik en dat kleintje daar vanbinnen zo gelukkig van. Ik kan stap voor stap mijn eigen weg volgen en daar word ik zo blij van. Ook al lopen er ook wat dingen mis, ik kan ze beter verdragen. Ik laat me er niet meer in meeslepen, maar kijk er vanop een afstand naar. Zo kan ik voelen wat de boodschap voor mij is en mag ik weer groeien.

W.S.