Online cursussen

5-delig zelfhulpset: liefdevol communiceren met jezelf

 

Wil jij leren herontdekken hoe je ECHT zoveel meer impact kan hebben op je eigen geluk, welzijn, leven, dan je nu misschien nog denkt?

Ik heb een gloedNIEUW aanbod voor jou ontwikkeld, een zelfhulpset van 5 podcasts waarin ik je liefdevol bij de hand neem tijdens jouw reis naar binnen.

Zou het niet heerlijk zijn om weer zo dicht bij jezelf te staan dat je vanuit steeds meer rust de leiding over jouw leven kan opnemen?

Het kan! Kijk hieronder voor meer info

> LEES MEER

Maak een gouden start in 2023

Wil jij het dit jaar eens helemaal anders aanpakken?

Zou het niet zalig zijn om de zaadjes van je verse voornemens voor het nieuwe jaar deze keer echt in vruchtbare bodem te voelen vallen, zodat je er maximaal de vruchten van kan plukken in de tijd die komt?

Wist je dat vooral jouw gedachten en het “geloof” dat je hecht aan verhaaltjes in je hoofd, oude overtuigingen, angsten en verwachtingspatronen ervoor zorgen dat je je doelen zo moeilijk lijkt te bereiken?

Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar is om NOG minder macht te geven aan de oude verhaaltjes en op een liefdevolle, zachte manier bewust de discipline aan de dag te leggen om liefdevolle grenzen te stellen aan deze stoorzenders in mijn leven.

Ik neem jullie graag mee op reis!

In de online “mindfulness bootcamp” gaan we een maand lang op een zachte, bewuste manier om met de meest voorkomende valkuilen en zelfboycots die je weerhouden om je doelen te bereiken en een leven te leiden dat je als lichter, gemakkelijker, aangenamer ervaart. Je ontdekt gaandeweg hoe elke valkuil tal van mogelijkheden kent om je doelen krachtiger vorm te geven.

LEES MEER

Audioreeks "Voelen hoe doe ik dat?"

Een inspirerende audioreeks die je de kunst van het voelen weer helpt herinneren.
Ontdek hoe ook jij met gemak je observatiespier kan trainen ipv enkel je denkspier 🙂

> LEES MEER

Dwars door de emotie heen

De online mini-cursus die je dé tools aanreikt om vanaf NU anders met je emoties om te gaan en ze op een rustige volwassen manier te hanteren en transformeren. Energie van opgekropte emoties die weer in beweging komt en bevrijd wordt zal je een energieker, sterker en meer ontspannen gevoel geven. Je kan het overlevingsmechanisme weer even laten vallen en je in alle veiligheid overgeven aan de hoogtes en laagtes van het leven!

> LEES MEER

Relaxatie-&bewustzijnstraject

Leren mediteren / vertragen in tien dagen

Ontdek hoe je eenvoudig meer rust kan ervaren in je lichaam en je hoofd. En dat slechts in 10 dagen!

Een kleine investering in geld en tijd, voor een groot verschil in levenskwaliteit.

> LEES MEER

Rust in je hoofd

25 daagse cursus voor mensen die op zoek zijn naar korte, eenvoudige rustmomenten voor zichzelf. Deze formule is nog laagdrempeliger omdat je er net zoveel tijd over doet als je zelf wil.

Momenten die je kan inlassen waar of wanneer je ook maar wil en waar je je niet speciaal voor hoeft te verplaatsen, het kan gewoon van thuis uit

> LEES MEER

Omarm het kind in jezelf

Omarm het kind in jezelf

Tijdens deze online cursus gaan we samen op zoek naar dat kind in jou. Het pure, vrolijke, levenslustige kind mag aan de hand van creativiteit, beweging, ontspanning en bewustwording weer naar buiten komen. Even niets moeten, alles helemaal mogen en vooral genieten van alle kleine dingen die zich aandienen. Weer even voelen, kijken, luisteren en beleven zoals een kind dat zou doen.

> LEES MEER

Cursus voor jongeren

Je bent jong en je wil ontspannen leven, de volledige cursus waarin je leert ontspannen en op een constructieve manier leert omgaan met je gedachten en gevoelens.

Cursus is ook per aparte module te volgen!

> LEES MEER

Van gepieker naar gerust en bewust leven

Leer op 60 dagen de goede gewoonte kweken om bewust en ontspannen in je leven te staan.

Anders omgaan met je gedachten, de boodschap die onder het gepieker ligt uitfilteren en weer bewust kiezen voor helpende gedachten en overtuigingen,… het ligt allemaal binnen handbereik

> LEES MEER

online cursus

Het pad van bewustzijn

van machteloosheid naar innerlijke kracht

Een cursus voor durvers, die graag vanuit liefde voor zichzelf de transformatie willen aangaan!
Van onmacht naar KRACHT
Van overleven naar leven
Van angst naar vertrouwen
Van strengheid en controle naar zachtheid en overgave

Een prachtig geschenk voor ieder die bewust wenst te kiezen om vanaf NU op een liefdevolle, zachte manier in haar of zijn KRACHT te gaan staan!

> LEES MEER

Blog

Mini workshop ZEN-zijn

Rust en qualitytime met jezelf! 

Dat is waar je aan mag verwachten in deze online mini workshop

> LEES MEER