Online cursussen

Blog

Sensischool

THUISTRAINING

Omarm je hooggevoeligheid en stap weer in je zachte kracht.

Een praktische gids voor gevoelige mensen die graag op een gezonde en eenvoudige manier willen leren genieten van de krachtige geschenken die verborgen liggen in hun gevoeligheid.

Lichaam, gedachten, emoties, energie op een andere manier benaderd.

4 praktische workshops, waar je aan de hand van de nodige inzichten en laagdrempelige tips en tools je eigen gevoeligheid leert finetunen, zodat ze je KRACHT steeds natuurlijker zal blootleggen.

 

LEES MEER 

Blog

Interactief werkboek: Lichaamsfluisteraar

Loop jij ook nog te vaak voorbij aan de signalen die je lichaam je geeft over je gezondheid, gemoedstoestand, behoeftes,…?

Ontdek dit gloednieuwe e-book waarin woord en daad zich harmonieus afwisselen en jou meenemen op een zachte reis in je lichaam.

Herontdek aan de hand van deze mix van informatie, inzichten en ludieke, eenvoudige oefeningen hoe ook jij de fluisteringen van jouw lichaam weer duidelijker leert opmerken, begrijpen en kan inzetten voor je persoonlijke groei.

Bestel het nu voor slechts 33€ 

Ontvang nu een exclusieve meditatie als extra ondersteuning!

LEES MEER

Blog

Hoop-,troost- &zachte krachtpakket

Ondersteun jezelf zacht, liefdevol en bewust in je eigen genezingsproces!

Een gloednieuwe zelfhulptool die ik speciaal voor jou ontwikkelde, opgebouwd uit een reeks ondersteuningsmiddelen, die je tien weken lang, wekelijks een ander aspect van steun, hoop en troost bieden om vanuit zachte kracht, liefdevol de uitdagingen te trotseren.

Ik laat je via eenvoudige, laagdrempelige technieken uit yoga, relaxatie, ademwerk, energiewerk, mindfulness, lichaamswerk, emotioneel aardingswerk, rouwbegeleiding, traumaverwerking,… ervaren hoe ook jij ongeacht de situatie dichter bij de oneindige bron van rust, kracht, stilte en steun kan komen IN jou.
Je ervaart zo aan den lijve hoe jij vanuit meer rust een positieve impact hebt op je eigen gezondheid en genezingsproces.

LEES MEER 

online cursus

Het pad van bewustzijn

 

Een cursus voor durvers, die graag vanuit liefde voor zichzelf de transformatie willen aangaan!
Van onmacht naar KRACHT
Van overleven naar leven
Van angst naar vertrouwen
Van strengheid en controle naar zachtheid en overgave

Een prachtig geschenk voor ieder die bewust wenst te kiezen om vanaf NU op een liefdevolle, zachte manier in haar of zijn KRACHT te gaan staan!

> LEES MEER

online cursus

Ontspannen yogapakket

Wil je graag low budget genieten van reeds eerder opgenomen relaxatieyogalessen?

Bestel dan nu één van de vier pakketten en geniet een aantal weken lang ongelimiteerd van een wekelijks diep ontspannende yogales!

> LEES MEER

Dwars door de emotie heen 2.0

NIEUW

Een gloednieuwe versie van de kort, maar krachtige online cursus, die je dé tools aanreikt om vanaf NU anders met je emoties om te gaan en ze op een rustige volwassen manier te hanteren en transformeren. Energie van opgekropte emoties die weer in beweging komt en bevrijd wordt zal je een energieker, sterker en meer ontspannen gevoel geven. Je kan het overlevingsmechanisme weer even laten vallen en je in alle veiligheid overgeven aan de hoogtes en laagtes van het leven!

> LEES MEER

Audioreeks "Voelen hoe doe ik dat?"

Een inspirerende audioreeks die je de kunst van het voelen weer helpt herinneren.
Ontdek hoe ook jij met gemak je observatiespier kan trainen ipv enkel je denkspier 🙂

> LEES MEER

5-delig zelfhulpset: liefdevol communiceren met jezelf

 

Wil jij leren herontdekken hoe je ECHT zoveel meer impact kan hebben op je eigen geluk, welzijn, leven, dan je nu misschien nog denkt?

Ik heb een gloedNIEUW aanbod voor jou ontwikkeld, een zelfhulpset van 5 podcasts waarin ik je liefdevol bij de hand neem tijdens jouw reis naar binnen.

Zou het niet heerlijk zijn om weer zo dicht bij jezelf te staan dat je vanuit steeds meer rust de leiding over jouw leven kan opnemen?

Het kan! Kijk hieronder voor meer info

> LEES MEER

Omarm het kind in jezelf

Omarm het kind in jezelf

Tijdens deze online cursus gaan we samen op zoek naar dat kind in jou. Het pure, vrolijke, levenslustige kind mag aan de hand van creativiteit, beweging, ontspanning en bewustwording weer naar buiten komen. Even niets moeten, alles helemaal mogen en vooral genieten van alle kleine dingen die zich aandienen. Weer even voelen, kijken, luisteren en beleven zoals een kind dat zou doen.

> LEES MEER

Van gepieker naar gerust en bewust leven

Leer op 60 dagen de goede gewoonte kweken om bewust en ontspannen in je leven te staan.

Anders omgaan met je gedachten, de boodschap die onder het gepieker ligt uitfilteren en weer bewust kiezen voor helpende gedachten en overtuigingen,… het ligt allemaal binnen handbereik

> LEES MEER

Cursus voor jongeren

Je bent jong en je wil ontspannen leven, de volledige cursus waarin je leert ontspannen en op een constructieve manier leert omgaan met je gedachten en gevoelens.

Cursus is ook per aparte module te volgen!

> LEES MEER

Blog

Mini workshop ZEN-zijn

Rust en qualitytime met jezelf! 

Dat is waar je aan mag verwachten in deze online mini workshop

> LEES MEER