Ontspannen door het leven gaan…

Ontspanning, er zijn zoveel manieren om te ontspannen. We zijn allemaal anders, hebben andere voorkeuren en daardoor zullen we ook allemaal onze eigen favoriete manieren hebben om te ontspannen!

Wist je dat het heel eenvoudig is om bepaalde ontspanningstechnieken aan te leren en dat je via deze technieken heel snel stress kan verminderen in je lichaam en je hoofd?

In deze module leer je talrijke technieken kennen en ervaren die je kunnen helpen om meer ontspannen door de dag te gaan. De oefeningen zijn vooral gebaseerd op de kunst om je aandacht te focussen bewust in het nu te zijn en je eigen ademhaling en spierspanning te beïnvloeden.

Dat maakt dat de meeste oefeningen ook echt altijd en overal bruikbaar zijn, in gelijk welke situatie! Thuis, op school, als je ruzie hebt met iemand, als je bang bent, als je moeilijk in slaap kan vallen, als je zenuwavhtig bent voor een toets,…

Zo leer je een eigen toolbox samenstellen waardoor je veel weerbaarder en krachtiger in je leven kan staan! En dit vanuit rust in plaats van veel inspanning en last!

Wil jij ook graag mee doen en van thuis uit zelf je eigen lesjes volgen?

Je krijgt een maand lang 2 keer per week een oefening die geopend wordt op je eigen cursuspagina. Je kan via je login en eigen account steeds op je pagina terecht komen en ook nadien zal de pagina voor jou beschikbaar blijven zodat je nog verder gebruik kan maken van de oefeningen als je dat wenst!

Ook krijg je toegang tot een besloten facebookpagina waar je eens per maand een livestream kan meevolgen en op deze manier nog meer uitleg, info krijgt en zelfs ook de gelegenheid hebt om vragen te stellen!

Schrijf je via onderstaande link in en vorm nu al de basis voor een gelukkig en ontspannen leven!

Voor slechts 15 euro