Persoonlijke boodschap in lichttaal

Wil jij graag een op maat gemaakte boodschap in lichttaal ontvangen?

De boodschap bestaat uit gechannelde klanken en coderingen die diep inwerken op jouw celgeheugen.

De trillingsfrekwentie van de klanken wordt gemakkelijk herkend en opgenomen door jouw energieveld en werken diep in tot op DNA niveau.

Deze manier van energiewerk heeft als groot voordeel dat de fysieke vibraties die de klanken veroorzaken ook fysieke blokkades zachtjes weten los te trillen, zodat de ontvankelijkheid voor de energie die weer vrij gaat stromen zoveel groeter wordt.

De informatie die via lichttaal door jouw cellen wordt herkend, zal zoveel makkelijker verandering en transformatie in gang zetten dan als je de zelfde boodschap via woorden zou ontvangen en zou willen begrijpen met je hersenen. Het heeft dus zeker ook een faciliterend effect bij het integratieproces van oude innerlijk kind wonden of zielenwonden.

Je onderbewuste kan op deze manier zoveel zachter bepaalde oude belemmerende energieën vrijlaten of transformeren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je bestelt via onderstaande link een persoonlijke boodschap, met vermelding van je naam, voornaam en geboortedatum en ik maak voor jou een gechannelde opname van max 10 minuten.

Het geluidsbestand wordt je vervolgens toegestuurd zodat je het zo vaak kan beluisteren als je wil. Het zal een krachtige ondersteuning zijn voor je eigen meditaties of relaxatiemomenten en ondersteunt je in je persoonlijke ontwikkelingsproces en bewustwording.

De meeste mensen ervaren de lichtboodschappen ook als heel ontspannend, waardoor ze weer meer rust gaan ervaren in hun dagelijks leven.

Voor slechts 20 euro is deze unieke ervaring voor jou!

 

Wens je een volledige energetische klankhealing vanop afstand?

Lees er hieronder meer over!