Individueel

Contacteer me voor meer info of het maken van een afspraak via mail naar info@janaschoefs.be of telefonisch op 0474/61.33.81

Online sessies

De sessie komt op het voor jou meest gepaste moment naar jou toe, op je meest favoriete plekje in huis

Dieptransformerende healingsessies voor de reeds bewuste ziel, die oude zielenwonden uit vorige levens wenst te transformeren.
De ziel krijgt op deze manier de kans om zich weer als “HEEL” te ervaren

Deze diep transformerende sessie duurt minstens 1,5 uur en zolang als nodig is (maximum 2,5 uur).

Er vindt een rechtsreekse traumahealing plaats van je diepste zielenwonden. Tijdens deze intensieve doch zachte energetische gesprekssessies gaan we samen rechtstreeks in gesprek met de diepste blokkades in je ziel, die je steeds opnieuw in dezelfde zelfdestrucieve patronen doen belanden en je klein houden.

Ze vormen de basis van je grootste angsten, waar je moeilijk verandering in kan brengen op rationele manier. Door deze wonden de aandacht en erkenning te geven die ze nodig hebben komen er ook in familielijnen weer dingen in beweging, die vaak al eeuwen vastzaten.

Dus ook bepaalde patronen die je herkent bij jezelf en je kinderen zullen hierdoor in beweging komen en transformeren.

Door jezelf te bevrijden van de gestagneerde energie en de overtuigingen en patronen die daardoor in je celgeheugen werden opgeslagen, bevrijd je ook alle andere betrokken partijen in heden, verleden en toekomst.

Er wordt een voelbare brug geslagen tussen je onderbewuste en je hogere bewustzijn en je ervaart hoe je al je aspecten weer kan integreren in je menselijke vorm. Je ervaart aan levende lijve dat alles in je aanwezig is en dat je altijd al HEEL was.

Doordat de blokkades bewust worden opgelost komt er meer ruimte voor je intuitie en het vorm geven van je volle potentieel hier op aarde.

Gedaan met klein spelen, gewoon authentiek jezelf zijn en je mooiste leven leven.

Doordat je zelf heel bewust als observator gewaarwordt wat er allemaal plaatsvindt haal je er voor jezelf ook enorm veel informatie en wijsheid uit, zodat het ook daadwerkelijk makkelijker wordt om dingen in je dagelijkse leven toe te passen.

De ruimte die er vrij komt tijdens zo een sessie geeft je hogere bewustzijn de kans om steeds vollediger in te dalen in je lichaam.

Deze sessies zulen vooral heel diepgaandee effecten hebben als je zelf al een basis van bewustwording en spirituele groei hebt, het is vooral geschikt voor oude zielen die er klaar voor zijn om in het reine te komen met de trauma’s uit vorige levens en die zichzelf willen gunnen om deze ronde op aarde hun volle potentieel te leven en volop te genieten van het aardse leven ipv er aan de rand van te staan en te blijven geloven dat je geen macht hebt over hoe je leven eruit ziet, anderen proberen te redden of spiritualiteit boven het aardse leven te plaatsen…

Typisch aan deze mensen is dat ze vaak gebukt gaan onder intens schuldgevoel en dat ze zichzelf alleen het hoognodige kunnen gunnen.

De echte overvloed, het genieten en het levensgeluk  kunnen ze vaak moeilijk omarmen omdat er een diepgeworteld gebrek aan zelfliefde en eigenwaarde is.

Ze lijken ook vaak de last van de hele wereld op hun schouders te dragen en voelen zich extreem verantwoordelijk voor anderen.

 Lanceringstarief (tot 31 augustus): 125 euro incl btw + je krijgt er een gratis op maat gemaakte klankopname bij, afgestemd op jouw zielsontwikkeling

Leer als gevoelige ziel hoe je bewust en ontpannen in het leven kan staan, ontdek hoe je emoties je kracht kunnen worden en hoe je gedachten en andere signalen van je lichaam weer kan interpreteren als de krachtige signaalmeesters die ze zijn!

Stressmanagment
Relaxatie
Emotionele vaardigheden
Mindset
Traumahealing

 

De begeleidingen die ik bied zijn er maximaal op gericht om je alle tools naar zelfstandigheid in handen te geven. Ik werk met trajecten, die je allerlei handvatten aanreiken om thuis, in je dagelijkse leven, praktisch toe te passen wat je leerde.

Elk traject wordt vooraf gegaan door een kennismakingsgesprek waar we samen kijken wat er voor jou de meest ideale begeleidingsvorm is.

Al naargelang je hulpvraag zal het accent meer op hanteren van emoties, ontspanning en mindset of bewustwording liggen.

Meer info vind je onderaan de pagina.

 

Kennismakingsgesprek ( ongeveer 1,5 uur)

75 euro ( btw incl)

Traject 1: ontspanning + stop met piekeren ( 2 maanden)

Online cursus ” Van gepieker naar gerust en bewust leven”  + 1 individuele sessie van 1,5 uur = 222 euro ( btw incl)

Traject 2: emoties hanteren ( minstens 1 maand, maximum 2 maanden)

 Online cursus “Dwars door de emotie heen” + hulplijn via mail + 2 individuele sessies van 1,5 uur 222 euro (btw incl)

Traject 3: bewustzijnsmix ( ontspanning, emoties hanteren, gedachtenkracht, werken met energie, bewustzijn )( 2 maanden)

 Online cursus ” Het pad van bewustzijn” : + hulplijn via mail + 1 individuele sessie  van 1,5 uur 333 euro ( btw incl)

Ontspannen en vertragen is een basisvoorwaarde om bewust te kunnen leven en vooral voor heel gevoelige mensen een niet weg te denken onderdeel van hun leven!

  • Traject 1: RELAXATIE en POSITIEVE MINDSET

Het doel is om meer rust te leren ervaren in je leven. Je ontdekt hoe eenvoudig het kan zijn om de juiste invalshoek te vinden, waarbij ook jij  met meer gemak, meer rust kan ervaren in je leven. Je leert stress herkennen en je eigen triggers ontmaskeren zodat je op een meer ontspannen manier met deze stress kan omgaan. Je leert onderandere je eigen EHBO-kistje  samenstellen met doeltreffende middeltjes die behulpzaam zijn voor jou om energie te ontladen, je weer te herbronnen en beter om te gaan met de energie en impact van anderen op jouw energie.

Bovenal leer je weer tijd en ruimte vrij maken in je eigen leven voor je ontlaad en oplaadmomenten, die je levenskwaliteit sterk zullen doen toenemen!

Vanuit rust is het stukken makkelijker om ook je gedachten op een positieve manier te benaderen, zodat de gedachtenkracht en wet van de aantrekking weer helpend worden ipv je te boycotten!

Individuele sessie in combinatie met de online cursus ” Van gepieker naar gerust en bewust leven”

  • Traject 2: EMOTIES HANTEREN 

Gevoelens echt leren hanteren is een gigantische meerwaarde in een mensenleven. Ipv ze op te kroppen, te onderdrukken of te overanalyseren, kan je ze leren uiten op een manier die jezelf en anderen niet schaadt. Je komt op deze manier ook weer makkelijker bij de boodschap van je emoties die altijd een beeld vormen van je diepste behoeften.

Individuele sessie is altijd in combinatie met de online cursus Dwars door de emotie heen

 

  • Traject 3: BEWUSTWORDING

Bewustwording van je eigenheid, van je grenzen, van je gevoelens, van je gedachten, van je gedrag,…, het is een levensproces.
Hoe bewuster je in je leven staat, hoe vrijer je eigen keuzes kan maken. Overlevingsmechanismes en stress nemen minder een loopje met je en je kan je eigen energie en humeur zelf bewust leren reguleren. Het overleven gaat dan heel natuurlijk over in een ” bewust leven”.

De bewustwordingssessies zijn in combinatie met de online cursus Het pad van bewustzijn .

Extra!

De individuele sessies zijn zowel mogelijk in de praktijk als via skype of whatsapp.

Zo kan er perfect op maat gewerkt worden.

 

Unieke vorm van healing, waarbij energetische healing vanop afstand gecombineerd wordt met de krachtige trillingen van klanken.

Deze vorm van healing werkt enorm diep ontspannend in op lichaam en geest en zal tevens ook dieper doordringen in het celgeheugen van je lichaam, om enerzijds oude trauma’s en blokkades makkelijker te laten transformeren en anderzijds latente vermogens in jou wakker te maken!

BEN JE HET OOK ZO BEU OM GELEEFD TE WORDEN EN JEZELF VOORBIJ TE HOLLEN?

Zou je graag eventjes uit die mallemolen kunnen stappen en genieten van een portie diepe ontspanning en rust?
Wil je graag (nog) eens ervaren hoe t is om je veilig, geborgen, gedragen en geaard te voelen en zo je batterijtjes weer zachtjes op te kunnen laden?
Wil je genieten van de stilte in je hoofd die overblijft als de piekergedachten en de negatieve gedachtenspiralen stilgevallen zijn?
Of wil je eerder op zachte manier het contact met je innerlijke stem of intuïtie herontdekken?
Hou je van energetische healingsessies die je je eigen heelheid weer laten herinneren en ben je klaar voor dat tikkeltje meer?

Dat kan allemaal in één!

HOE WERKT HET?

Je reserveert je op maat gemaakte klanksessie en geeft me je naam door.
Ik tune in op jouw energie en maak een geluidsopname voor jou met de exacte energie die jij nu nodig hebt in je leven om de volgende stappen in je leven te kunnen zetten.
Nadien kan je via mail je ervaringen delen en nog verdere feedback vragen, indien nodig.

Je krijgt de geluidsopname thuis toegestuurd en kan hem zo vaak je wil beluisteren waar en wanneer je maar wil. Dit is trouwens de ideale manier om jezelf dat beetje ondersteuning te bieden om ook in je eigen bubbel de rust te leren ervaren, waar je zo naar verlangt.

Het enige wat jij ervoor hoeft te doen is heerlijk ontspannen liggen en ontvangen, jezelf de toestemming geven om helemaal open te staan voor en geraakt te worden door de “helende” klanken, die je kan beluisteren op het geluidsbestand dat je van me ontvangt.

De codering van de klanken dringt diep door tot de herinneringen van je celgeheugen en helpt daar slapende energie en wijsheid ontwaken.
De trilling helpt spanningen loskomen en maakt ruimte om je “unieke” boodschap tot diep in je ziel te ontvangen!
Je wordt letterlijk even terug ingeplugd in de bron waaruit jij ontstaan bent.

Vermits energie niet gebonden is aan tijd en ruimte, leent dit zich perfect om vanop je eigen favoriete plek je ervaring te ondergaan, keer op keer opnieuw.

De energie zal elke keer andere reacties opwekken in je lichaam en andere informatie doen inklikken op celniveau, het is dus perfect mogelijk om met de zelfde opname tal van nieuwe ervaringen op te doen.

Dat maakt dit concept zo uniek, waar je anders maar 1 ervaring op verplaatsing zou hebben, kan je nu zo vaak je wil genieten van je boodschap en er telkens weer nieuwe aspecten van ontdekken.

Je zal zelf aanvoelen wanneer je lichaam behoefte heeft aan een nieuwe impuls.  Het is een unieke manier van communicatie met je hogere bewustzijn en gidsen, die via geluidstrillingen de informatie doorgeven.

Wil jij graag zo een 1 op 1 sessie boeken met je hogere zelf en kennis maken met deze unieke manier van healing met een muzikaal tintje?

Dat kan!

Prijs voor een sessie van 30 min : 50 euro

info@janaschoefs.be
of 0474/61.33.81

Wat anderen erover zeggen

Ben je nog op zoek naar een origineel geschenk voor een bijzondere persoon of een speciale gelegenheid? Doe dan eens wat rust cadeau!

De bonnen van Relaxatie Jana Schoefs zijn in te ruilen voor een privésessie, yogalessen, meditatieles, workshop,…

Jij bepaalt zelf het bedrag en de bon blijft een jaar geldig!

De bon kan ook ingeruild worden tegen 1 van de online aanbiedingen. ( mail me op info@janaschoefs.be en ik stuur je een speciale code door om online je tegoed te kunnen gebruiken op www.janaschoefs.com)

De bonnen zijn verkrijgbaar bij Jufa, St-truiderstraat 39, 3700 Tongeren
(openingsuren: van dinsdag tot zaterdag van 10.00-18.00 uur)

TARIEVEN:

 

Kennismakingsgesprek ( ongeveer 1,5 uur)

Tijdens het kennismakingsgesprek, kijken we samen welk traject voor jou het beste is

75 euro ( btw incl)

Traject 1: ontspanning + stop met piekeren ( 2 maanden)

Online cursus ” Van gepieker naar gerust en bewust leven”  + 1 individuele sessie van 1,5 uur = 222 euro ( btw incl)

Pakket 2: emoties hanteren ( minstens 1 maand, maximum 2 maanden)

 Online cursus “Dwars door de emotie heen” + hulplijn via mail + 2 individuele sessies van 1,5 uur 222 euro (btw incl)

Pakket 3: bewustzijnsmix ( ontspanning, emoties hanteren, gedachtenkracht, werken met energie, bewustzijn )( 2 maanden)

 Online cursus ” Het pad van bewustzijn” : + hulplijn via mail + 1 individuele sessie  van 1,5 uur 333 euro ( btw incl)

 

Energetische (klank)sessie: lees meer

Korte sessie ( 30 min): 50 euro ( btw incl)

 

Zielsintegratiesessie: lees meer

1,5 à 2,5 uur:150 euro ( btw incl)

Lieve Jana,

Een tijdje geleden heb ik een afspraak gemaakt voor een relaxatiesessie omdat ik nogal een stresskonijn ben dat zwaar in het rood zat. 
In plaats van een relaxatiesessie heb ik véél meer gekregen. Je nam de tijd om me uit te leggen waar ik doorheen ga en het klonk heel herkenbaar. Het gaf mij enorm veel steun te weten dat ik niet de enige ben die niet alles gedaan krijgt wat ze wil doen. Ik voelde me minder hard falen.

De gesprekken met jou doen enorm deugd, ook al is het soms vermoeiend omdat het zo confronterend is, je bedenkingen en inzichten zijn er dikwijls boenk op. Ik ben echt dankbaar dat ik naar je toe mag komen en dat je me leert wat beter voor me zelf te zorgen en af en toe rust te nemen.

K.J.

Jana, wat ik vooral voel is dankbaarheid. Dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen, dankbaar voor de mooie Reiki-opleidingen die ik kreeg van jou, de gesprekken die we hebben gehad die tot inzicht hebben geleid en de mooie momenten van loslaten. De bewustwording dat niet alles hard en moeilijk hoeft te zijn, maar dat het ook op een zachte manier kan, blijft nog nazinderen. Dank je voor je krachtige, heldere maar toch zachte energie die ik mocht voelen en die stukjes in me in beweging hebben gezet. Tot snel.

Y.S.

Lieve Jana,

vanaf dag één dat ik je leerde kennen via je yoga cursus aan mijn dochter en als relaxatie therapeute hebben wij alleen maar woorden van lof…….

P.G.

Lieve Jana,

Bedankt om mij te helpen met het verwerken van mijn verleden.

De gesprekken en tips tijdens mijn therapie hebben mij echt geholpen. Jij hebt een zacht karakter en voelt meteen aan hoe ik me voel, dat vind ik fijn.

W.S.

Toen ik in mei 2019 een afspraak had met Jana mbt emotie-begeleiding, wist ik op voorhand niet via welke wijze we rond mijn emoties zouden gaan werken. Ik mocht plaatsnemen in een zetel. Jana stelde me al snel gerust en startte de sessie met een visualisatie-oefening waarbij ademhaling ook heel centraal stond. Haar zachte en rustige uitstraling en stem namen me al snel mee door de donkere stukken van mijn gevoelswereld. Ik herinner me dat telkens wanneer er bij mij inwendige weerstand opdook , zo van “oh hier wil ik niet naar toe of oh dit is te pijnlijk om te voelen” en ik voelde dat ik terug wilde, ze dit op één of andere manier haarfijn aanvoelde en op dat ogenblik het initiatief nam om zelf bijzondere klanken te uiten. Het waren deze uitzonderlijke vibrerende klanken die me telkens weer over de drempel hebben geholpen om een stap verder te gaan in het doorvoelen en beleven van mijn emoties. Ze namen op één of andere manier voor mij de angst en de weerstand weg. Op een bepaald ogenblik werd het zelfs zo intens dat ik het gevoel had, dat ik letterlijk van heel oude pijnen en emoties ben bevallen, ze vielen letterlijk uit mijn lichaam de grond in. Ik weet dat ik me na de sessie ontzettend ‘verlicht’ en dankbaar voelde. Ons tijdsbesef was na de sessie ook weg – alsof we veel langer onderweg geweest waren dan de tijd die feitelijk verstreken was. Ik ben Jana dankbaar voor deze uitzonderlijke ervaring.

Ilse S.

Hey Jana,

het mooiste inzicht dat je me bracht is dat gevoelens er mogen zijn en ze ook laten zijn. Niet tegen vechten, niet verdringen, niet opkroppen…

Ik groei nog in hoe ik dat moet doen. Maar het was een prachtige openbaring, dank je wel daarvoor.

K.P.

Ik durf weer luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Yoga was hier het eerste in en wat voel ik het als ik eens een week geen yoga doe!

In onze gesprekken sprak je mijn kleine ik aan, mijn innerlijke kind. Het grootste gekwetste deel van mijn zijn.

Ik durfde terug de stap naar therapie zetten om dingen met beide handen aan te pakken. Ik durf terug geloven dat ik mezelf mag zijn en dingen op mijn manier mag doen.

Ik leerde ervaren dat spiritualiteit en geaard zijn perfect hand in hand gaan.

Ik weet waar ik naar toe wil en durf stapje voor stapje te bewegen in die richting, niet tever vooruit kijken, vandaag doen wat vandaag al kan.

anoniem

Je leerde me weer bewust omgaan met energie. Ik leerde anders omgaan met emoties en energie, waardoor ik ze makkelijker vrij kon laten. Het herkennen en erkennen van emoties en energie was hier een krachtige doorbraak in.

Dank je wel hiervoor

Y.S.