Relaxatie en bewustzijnstrajecten

Inplug-sessie

Tijdens een inplug-sessie, word je letterlijk en figuurlijk weer even ingeplugd in de connectie met je eigen lichaam, je gevoel, je aarding en eventueel je hogere bewustzijn als de tijd er rijp voor is.

Al naargelang wat er aan de orde is zal er gebeuren.

We kijken zo ook samen even welk traject of andere ondersteuning er voor jou het beste is.
Alleen al met de informatie en beweging, die op gang gebracht wordt tijdens zo’n sessie krijgt je bewustwording al een flinke boost.

prijs vanaf september 2022 : 90 euro voor 1,5 uur

 

Mogelijke trajecten

Via gebruik van zelfhulpprogramma’s en individuele ondersteuning

Traject 1: Ontspanning en stop met piekeren

( 2 maanden)

Online cursus ” Van gepieker naar gerust en bewust leven”
+ hulplijn via mail(gedurende traject)
+ 1 online yogales per maand
+ 1 individuele sessie van 1,5 u = 299 €(btw incl)

  • Traject 1: RELAXATIE en POSITIEVE MINDSET

Het doel van dit traject is om meer rust te leren ervaren in je leven. Je ontdekt hoe eenvoudig het kan zijn om de juiste invalshoek te vinden, waarbij ook jij  met meer gemak, meer rust kan ervaren in je leven. Je leert stress herkennen en je eigen triggers ontmaskeren zodat je op een meer ontspannen manier met deze stress kan omgaan. Je leert onderandere je eigen EHBO-kistje  samenstellen met doeltreffende middeltjes die behulpzaam zijn voor jou om energie te ontladen, je weer te herbronnen en beter om te gaan met de energie en impact van anderen op jouw energie.

Bovenal leer je weer tijd en ruimte vrij maken in je eigen leven voor je ontlaad en oplaadmomenten, die je levenskwaliteit sterk zullen doen toenemen!

Vanuit rust is het stukken makkelijker om ook je gedachten op een positieve manier te benaderen, zodat de gedachtenkracht en wet van de aantrekking weer helpend worden ipv je te boycotten!

Individuele sessie in combinatie met de online cursus ” Van gepieker naar gerust en bewust leven”

 

Traject 2: Emoties hanteren

( minstens 1 maand, maximum 2 maanden)

Online cursus “Dwars door de emotie heen” + hulplijn via mail + 1 workshop “emotioneel vrij zijn” + 2 individuele sessies van 1,5 u = 299  (btw incl)

  • Traject 2: EMOTIES HANTEREN

Gevoelens echt leren hanteren is een gigantische meerwaarde in een mensenleven. Ipv ze op te kroppen, te onderdrukken of te overanalyseren, kan je ze leren uiten op een manier die jezelf en anderen niet schaadt. Je komt op deze manier ook weer makkelijker bij de boodschap van je emoties die altijd een beeld vormen van je diepste behoeften.

Individuele sessie is altijd in combinatie met de online cursus Dwars door de emotie heen

 

Traject 3: bewustzijnsmix

( 3 maanden)

Online cursus ” Het pad van bewustzijn” : + hulplijn via mail + 3 maanden lidmaatschap van de online leeromgeving “zielsdiep menszijn”+ 1 individuele sessie  van 1,5 u = 425 € ( btw incl)

  • Traject 3: BEWUSTWORDING

Bewustwording van je eigenheid, van je grenzen, van je gevoelens, van je gedachten, van je gedrag,…, het is een levensproces.
Hoe bewuster je in je leven staat, hoe vrijer je eigen keuzes kan maken. Overlevingsmechanismes en stress nemen minder een loopje met je en je kan je eigen energie en humeur zelf bewust leren reguleren. Het overleven gaat dan heel natuurlijk over in een ” bewust leven”.

Dit traject is het meest transformatieve van de drie en omvat eigenlijk de basis van de andere twee sessies en is daarnaast sterk toegespitst op het anders leren omgaan met je eigen schaduwkanten en die dingen die je onbewust met je meedraagt en je leven kleuren. Oude overtuigingen, onderdrukte angsten of andere emoties, oordelen, dingen waar je je over schaamt of schuldig over voelt, dingen die je jezelf en of anderen nog steeds kwalijk neemt,… ze kunnen allemaal impact hebben op hoe jij je leven ervaart. Door er weer met zachtheid en liefde naar te leren kijken kan je die oude wonden ( trauma’s) weer op een liefdevolle manier helpen  oplossen, integreren of transformeren.

Je leert via dit traject weer op een liefdevolle manier omgaan met jezelf en vergeving, zelfliefde en met meer vertrouwen in het leven staan zijn hier zeker een belangrijk onderdeel in. Ook het energetische stuk komt hier uitgebreid aan bod.

Wil je graag meer weten over de inhoud van de online cursus en wat deze mocht betekenen voor anderen? Check dan zeker even onderstaande link!

De bewustwordingssessies zijn in combinatie met de online cursus Het pad van bewustzijn .

 

Navolging

 

Na het traject bestaat nog steeds de optie om nog 1 of meerdere privé-sessies te boeken.
Deze sessies duren max 1,5 u en kosten 90 €.
Dit is compleet vrijblijvend en bied ik nog als extra service aan voor wie graag een maandelijkse evaluatie en upgrade wenst.