Ontspannen en vertragen is een basisvoorwaarde om bewust te kunnen leven. en vooral voor heel gevoelige mensen een niet weg te denken onderdeel van hun leven!

 RELAXATIE

Tijdens de individuele sessies en coachings word je op een unieke manier begeleid om meer rust te leren ervaren in je leven. Je ontdekt hoe eenvoudig het kan zijn om de juiste invalshoek te vinden, waarbij ook jij  met meer gemak, meer rust kan ervaren in je leven. Je leert stress herkennen en je eigen triggers ontmaskeren zodat je op een meer ontspannen manier met deze stress kan omgaan. Je leert ook je eigen EHBO-kistje  samenstellen met doeltreffende middeltjes die behulpzaam zijn voor jou om energie te ontladen, je weer te herbronnen en beter om te gaan met de energie en impact van anderen op jouw energie.

 Niet iedereen is het zelfde, de aanpak zal dus ook individueel verschillen. Bij het opstellen van het plan van aanpak wordt er nauwkeurig rekening gehouden met de signalen die jouw lichaam geeft op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Dit zorgt ervoor dat er op elke moment op maat wordt gewerkt, volgens jouw hoogste noden van het moment, volgens jouw tempo… op iedere moment je grenzen respecterend. En nog belangrijker perfect afgestemd op je hogere zelf, dat deel van jou dat zoveel groter is dan alleen maar je  zichtbare lichaam, dat deel van jou dat perfect weet wat je verlangt, nodig hebt in je leven om helemaal volgens jouw essentie te leven!

Een aantal mogelijke handvatten die worden aangereikt zijn meditatie, visualisatie, ademhalings- en andere ontspanningsoefeningen, yoga, haptonomie,… 

BEWUSTWORDING

Vanuit de rust die je zelf weer leert ervaren is het maar een hele kleine stap naar bewustwording: bewustwording van je eigenheid, van je grenzen, van je gevoelens, van je gedachten, van je gedrag,…
Hoe bewuster je in je leven staat, hoe vrijer je eigen keuzes kan maken. Overlevingsmechanismes en stress nemen minder een loopje met je en je kan je eigen energie en humeur zelf bewust leren reguleren. Het overleven gaat dan heel natuurlijk over in een ” bewust leven”.

 

 EMOTIES HANTEREN EN POSITIEVE MINDSET

 Van daaruit is het weer een kleine stap om te leren ontdekken hoe je je gevoelens echt kan leren hanteren, hoe je je gedachtenkracht kan gebruiken in je voordeel en dat van anderen ipv het tegen jezelf te gebruiken, hoe je je gedrag zo eenvoudig kan veranderen door in kleine stapjes helemaal op jouw tempo en binnen jouw haalbare grenzen dingen aan te pakken.

 

TRANSFORMATIE

 Tijdens de coachings die eigenlijk ook diep-transformerende ontmoetingen zijn met jezelf leer ik je hoe je zelf deze transformaties telkens opnieuw weer tot stand kan brengen, zodat je eindelijk die oude beperkende overtuigingen, zielenpijnen en oude familiepatronen tot op celniveau kan leren transformeren.

 Dingen die in je kindertijd of op andere momenten in je leven als traumatisch of beangstigend werden ervaren, die niet voldoende verwerkt konden worden en die je dus nog steeds in jouw energie meesleurt, zodat ze je leven tot op de dag van vandaag nog bepalen worden tot in de wortel aangepakt.

 

 TARIEVEN:

 

 Coachsessie of trajecten:  

 Kennismakingsgesprek + korte ontspanning ( ongeveer 1,5 uur)

 75 euro ( btw incl)

 Pakket 1: ontspanning

 5 sessies + gratis online cursus ” vertragen in 10 dagen”  : 375 euro ( btw incl)

 Pakket 2: emoties hanteren

 5 sessies van een uur + gratis online cursus “dwars door de emotie heen” : 375 euro (btw incl)

 Pakket 3: stop met piekeren

 5 sessies van een uur + gratis online cursus “rust in je hoofd” : 375 euro ( btw incl)

 Pakket 4: bewust werken met energie

 5 sessies van een uur+ gratis toegang voor meditatiekanaal voor 1 jaar : 375 euro ( btw incl)

 Pakket 5: bewustzijnsmix ( ontspanning, emoties hanteren, gedachtenkracht, werken met energie, bewustzijn )

10 sessies van een uur + gratis online cursus ” Van gepieker naar gerust en bewust leven” : 700 euro ( btw incl)

 Energetische (klank)sessie: lees meer

 Korte sessie ( 30 min): 50 euro ( btw incl)

 Lange sessie (1 uur): 75 euro ( btw incl) 

Zielsintegratiesessie: lees meer

 1,5 à 2,5 uur:125 euro ( btw incl)