Relaxatie

 

Online cursus : vind rust in jezelf

Ontdek je eigen unieke toegangspoort tot ontspannen en leer bewust omgaan met die dingen die nog tussen jou en een ontspannen en bewust leven in staan

SCHRIJF IN

LEES MEER

Ontspanningsmeditatie

Geniet van deze heerlijk ontspannende bodyscan

BESTEL HIER

Sensipowerreeks

Bekijk deze inspirerende filmpjes ivm gevoeligheid, bewustzijn, ontspannen en bezield leven.

KIJK HIER

Yoga live in groep

Kom genieten van de diep ontspannende lessen relaxatieyoga, een ware deugd voor lichaam en geest.

LEES MEER

Yoga online via zoom

Wil je de yogalessen graag volgen van thuis uit? Dan zijn de heerlijk ontspannende zoomlessen relaxatieyoga ideaal voor jou

LEES MEER

Psoasrelease en diepe bekkenbewustwording

Woensdag 27 december 2023 van 10.00-11.45 u

Tijdens de psoasrelease & bekkenbewustwordingsworkshop laat ik je graag ervaren hoe ook jij weer meer bewust en liefdevol contact kan ervaren met dit belangrijke deel van je lichaam.

Via eenvoudige bewustwordingsoefeningen, ademhalingsoefeningen, bewegings- en zachte rekoefeningen mag je aan den lijve ervaren hoe je letterlijk en figuurlijk weer kan “landen” in je bekken.

LEES MEER

Klankhealing: inner healer
Tijdens deze zachte, doch krachtige klank-healing maak je in alle eenvoud weer contact met je ” Inner healer”.
Dat stuk in jou, dat perfect in staat is om je lichaam in balans te brengen en opgestapelde energieën weer vrij te laten stromen en te transformeren.
Ontspannen yogapakket

Geniet op eigen tempo vanop je eigen cursuspagina van een pakket yoga. ( een pakket van 3, 5,10 of 20 reeds eerder opgenomen lessen staan er klaar voor jou)

LEES MEER

Thuiscursus: Van gepieker naar gerust en bewust leven

Laagdrempelige cursus waarbij je in 60 dagen jezelf traint op het bewust integreren van ontspanning en bewustzijn in je dagelijkse leven. Eenvoudige, speels e oefeningen en opdrachten laten je proevern van de ee ontspannen levensstijl.

LEES MEER

Thuiscursus: Rust in je hoofd

Korte cursus voor mensen die op zoek zijn naar korte, eenvoudige rustmomenten voor zichzelf. Deze formule is nog laagdrempeliger omdat je er net zoveel tijd over doet als je zelf wil.

Momenten die je kan inlassen waar of wanneer je ook maar wil en waar je je niet speciaal voor hoeft te verplaatsen, het kan gewoon van thuis uit.

LEES MEER

Miniworkshop zen ZIJN

Rust en qualitytime met jezelf! 

Dat is waar je aan mag verwachten in deze online mini workshop ( masterclass)

LEES MEER

Thuiscursus voor jongeren

Je bent jong en je wil ontspannen leven, de volledige cursus waarin je leert ontspannen en op een constructieve manier leert omgaan met je gedachten en gevoelens.

Cursus is ook per aparte module te volgen!

LEES MEER

Hoop-, troost- & zachte krachtpakket

Een gloednieuwe zelfhulptool die ik speciaal voor jou ontwikkelde, opgebouwd uit een reeks ondersteuningsmiddelen, die je tien weken lang, wekelijks een ander aspect van steun, hoop en troost bieden om vanuit zachte kracht, liefdevol de uitdagingen te trotseren.

Ik laat je via eenvoudige, laagdrempelige technieken uit yoga, relaxatie, ademwerk, energiewerk, mindfulness, lichaamswerk, emotioneel aardingswerk, rouwbegeleiding, traumaverwerking,… ervaren hoe ook jij ongeacht de situatie dichter bij de oneindige bron van rust, kracht, stilte en steun kan komen IN jou.
Je ervaart zo aan den lijve hoe jij vanuit meer rust een positieve impact hebt op je eigen gezondheid en genezingsproces.

LEES MEER