Bevrijd jezelf , laat je zorgen los en relax...

Uren wakker liggen ’s avonds omdat je in je hoofd keer op keer het zelfde filmpje ziet aflopen.

Telkens je gaat zitten lijkt het wel alsof er een kudde paarden ronddavert in je lijf…

Terwijl je de afwas doet ben je al helemaal aan t uitpluizen wat er nog allemaal moet gebeuren voor het avondeten, wat de kinderen morgen nodig hebben voor school en ben je tegelijkertijd nog aan het napeinzen over het niet zo vlotte gesprek met je baas vanmiddag…

Je lijkt tijd tekort te hebben en als je op het einde van de dag eindelijk klaar bent met je ellenlange takenlijst plof je doodmoe in de zetel en ben je niet meer in staat om te bewegen laat staan om naar je leuke hobby te gaan…

Het lijkt wel alsof alles en iedereen voor gaat op jou en het een onmogelijke taak is om voor jezelf een adempauze in te lassen om even bij je positieven te komen…

Als je hier een aantal of verschillende punten in herkent is de kans heel groot dat je heel erg snakt naar een rustmoment voor jezelf! Een beetje rust in dat drukke hoofd en dat pijnlijk vermoeide lijf even op adem laten komen…

Vergis ik me?

Deze online cursus is het kleine zusje van de cursus “van gepieker naar gerust en bewust leven…”

Deze heb ik ontworpen met als doel om een leeromgeving aan te bieden aan mensen die op zoek zijn naar korte, eenvoudige rustmomenten voor zichzelf. Deze formule is nog laagdrempeliger omdat je er net zoveel tijd over doet als je zelf wil.

Momenten die je kan inlassen waar of wanneer je ook maar wil en waar je je niet speciaal voor hoeft te verplaatsen, het kan gewoon van thuis uit.

Korte momenten van bewuste rust, waarin je én op adem komt én je lichaam en hoofd weer wat lichter maakt én tegelijkertijd je meer bewust kan worden van wat je op dit moment zou kunnen helpen om nog beter in je vel te zitten.

Je hoeft niet meer te zoeken naar de inspiratie , er staan 23 lessen kant en klaar voor jou.

Ook de hinderpaal van afdwalende gedachten wordt vermeden omdat er gebruik kan worden gemaakt van begeleidende geluidbestanden die je helpen om je focus bij jezelf te houden.

Een laagdrempelige, eenvoudige cursus waarin je gegarandeerd het effect voor en na zal ervaren.

Meer rust, meer regelmaat in het inbouwen van momenten van zelfzorg en meer inspiratie om dit op een korte doeltreffende manier te doen.

Daarnaast heb je na deze cursus zeker en vast heel wat meer inzicht gekregen in jouw meest efficiente ontspanningsmanieren, zodat je een eigen ehbo lijstje hebt kunnen opbouwen voor de toekomst.

Geen reden meer om nog zo in het rood te gaan!

Als kers op de taart ga je ook sneller en duidelijker je grenzen aanvoelen zodat ze ook sneller kunnen worden aangegeven aan de omgeving!

Klinkt interessant?

Aarzel niet en gun jezelf dit kostbare cadeau!

Schrijf je nu in en betaal slechts 45 euro voor een leven lang meer rust!

Voldoende rust en ontspanning zijn basisvoorwaarden om je echt goed in je vel te kunnen voelen.

Als het molentje in ons hoofd maar door blijft draaien en we van de ene naar de andere taak rushen, komt niet alleen ons hoofd in overdrive, ook ons lichaam draait dubbele shiften en doordat we zo gewend raken aan een bepaald level van adrenaline is het soms een behoorlijke opgave om die rust waar we zo vaak stiekem naar verlangen ook echt te kunnen bereiken.

In deze cursus leer je op veel verschillende manieren rust ervaren in je lichaam en geest. De oefeningen zijn laagdrempelig en makkelijk uit te voeren, je hebt er absoluut geen voorkennis voor nodig en het vraagt alleen engagement van jouw kant om deze oefeningen ook regelmatig uit te voeren om optimale resultaten te behalen.

De oefeningen die in de lessen worden aangeboden hebben als doel om je enerzijds handvatten aan te reiken om makkelijker te ontspannen, anderzijds gaan ze je helpen om je meer bewust te worden van hoe je lichaam aanvoelt, en leer je de signalen die je lichaam geeft over waar het op dat moment behoefte aan heeft beter begrijpen.

Je leert hoe je gedachten tot rust kan brengen alleen al maar door je aandacht bewust in je lichaam te brengen en via ademhaling of bewust bewegen je lijf te helpen ontspannen.

Je ontvangt zo leuke tools waarmee je aan de slag kan om jezelf steeds makkelijker en dieper te leren ontspannen en tegelijkertijd meer feeling te krijgen met je eigen triggers van stress en je ehbo voor ontspanning!

Je kan volledig zelf bepalen welke oefening je graag wil doen en kan dagelijks meerdere oefeningen of maar 1 oefening toepassen, helemaal zoals je zelf verkiest.

en het KOST JE 45 EURO en MAXIMUM 15 MINUTEN van je tijd per dag!