SensiSEA

School voor sensitieve ontwikkeling en subtiel energiebewustzijn

Relaxatie

Sensitiviteit

Bewustzijn

Transformatie

Spiritualiteit

Ondernemen

Welkom op deze pagina!

 

Ik laat je hier graag kennismaken met het ruime aanbod dat ik met je mag delen in de school voor sensitieve ontwikkeling en subtiel energiebewustzijn.

Het is een plek waar ik mijn hart kan ophalen aan het weer tastbaar, begrijpbaar en behapbaar maken van een vaak vergeten laag van het leven.

Stuk voor stuk “vakken”, leergebieden, ontwikkelingskansen die ik dolgraag ooit in het basisonderwijs zou zien verschijnen. Maar voor nu is het al heerlijk dat ik dit platform, mijn job en mijn leven mag inzetten om het op laagdrempelige, eenvoudige wijze en op microformaat in de wereld te zetten.

Het is dan misschien geen school voor kinderen, maar wel eentje voor de (innerlijke) kinderen van destijds, die de kans niet kregen om deze waarden weer te omarmen in hun leven. Zodat de vergeten vaardigheden en de onverwerkte of verkeerd begrepen realiteit vanaf hier niet langer zoveel brokken hoeft te maken. Ook jongeren hebben heel wat baat bij de rijke inhoud.
En de rimpeling die je als ouder verder kan geven naar de volgende generatie, is meer dan waardevol te noemen.

Want elke rimpeling heeft een impact. Hoe groot of klein hij ook mag lijken.
Ik kijk er al naar uit om mee te genieten van de impact die het ook op jou leven mag hebben!

Je vindt hieronder een handige opdeling van alle activiteiten, die je online, live in groep, of live als individuele begeleiding kan volgen.
Je vindt hier ook een aantal gratis proevertjes terug, die je al onmiddelijk laten ervaren wat het voordeel is van een ontspannen en beuwste levenshouding.

Het ervaren, bewustworden en -ZIJN van de subtielere lagen van je menszijn, kan je leven zoveel makkelijker maken. De controlerende stresshouding, die je op automatische piloot doet leven, verliest op deze manier steeds meer haar nut.

Zoals de naam SENSISEA het laat vermoeden ligt de focus bij alle activiteiten op het verfijnen en verdiepen van de gevoeligheid.
Het weer leren optimaliseren van één van je grootste krachten die je meekreeg bij je geboorte en die door omstandigheden soms niet voldoende aandacht, liefde kreeg en daardoor dus ook niet tot de nodige ontwikkeling kon komen.

Als basis van alles ligt de onstpannen levenshouding, relaxatie als gezonde bodem om op verder te bouwen.

Alle aspecten van je menselijke natuur krijgen de nodige aandacht: je lichaam, je geest, je emoties, de energie in én om je heen en het spirituele aspect van je leven.

Klik op de vakken hieronder om het programma te kunnen zien.

Laat je inspireren en geniet van je eigen unieke ontdekkingsreis binnen het sensisea-aanbod!

Heb je nog vragen voor me?

Contacteer me vrijblijvend via info@janaschoefs.be

Liefs

Jana

Relaxatie

Sensitiviteit

Bewustzijn

Transformatie

Spiritualiteit

Ondernemen