Gevoelens, we hebben ze allemaal! Soms kunnen ze zo overweldigend of wispelturig lijken dat je ze misschien liever niet zou willen hebben.

De meeste mensen hebben nooit geleerd om te praten over hun gevoelens, we hebben vaak al heel jong geleerd dat de omgeving het leuk vind als we bepaalde gevoelens hebben en dat andere gevoelens minder fijn onthaals worden. Een hele logische reactie daarop is dat we zelf heel selectief gaan proberen worden op welke gevoelens we tonen aan onszelf en anderen en welke we proberen te verdringen.

Het is net het verdringen dat gevoelens zo explosief en extra wispelturig kan maken.

Vandaar dat we in deze module leren onderzoeken welke gevoelens je allemaal kan hebben, hoe ze aanvoelen voor jou, welke gevoelens jij liever niet hebt en daardoor gaat verdringen en zelfs even kijken welke boodschap of verlangen daar voor jou onder ligt, je leert emoties weer toelaten en hanteren op een manier die heel zacht en toegankelijk is voor jou en je omgeving!

Door hormonale schommelingen ga je in de puberteit sowieso meer kans hebben op stemmingswisselingen en gevarieerde emoties, beter er mee leren omgaan en ze leren doseren, zodat je zelfs op jonge leeftijd ze weer leert gebruikne voor wat ze dienen, namelijk als duidelijk signaal over hoe het met je gaat en wat je nodig hebt!

Hoe beter jij je eigen gevoelens en emoties leert kennen en hanteren hoe makkelijker het ook zal worden om aan de buitenwereld uit te leggen wat er in je omgaat en wat je precies nodig hebt!

Je krijgt een ganse maand lang 2 keer per week een nieuwe opdracht, oefening met handige tips en kan je 1 keer per maand een livestream volgen op een besloten facebookpagina!

En dit voor slechts 37 euro

Nu pilot versie: de drie modules voor slechts 37 euro!!!