Transformatie en healing

Yoga live in groep

Kom genieten van de diep ontspannende lessen relaxatieyoga, een ware deugd voor lichaam en geest.

LEES MEER

Yoga online via zoom

Wil je de yogalessen graag volgen van thuis uit? Dan zijn de heerlijk ontspannende zoomlessen relaxatieyoga ideaal voor jou

LEES MEER

Psoasrelease en diepe bekkenbewustwording

Woensdag 27 december 2023 van 10.00-11.45 u

Tijdens de psoasrelease & bekkenbewustwordingsworkshop laat ik je graag ervaren hoe ook jij weer meer bewust en liefdevol contact kan ervaren met dit belangrijke deel van je lichaam.

Via eenvoudige bewustwordingsoefeningen, ademhalingsoefeningen, bewegings- en zachte rekoefeningen mag je aan den lijve ervaren hoe je letterlijk en figuurlijk weer kan “landen” in je bekken.

LEES MEER

Klankhealing: inner healer
Tijdens deze zachte, doch krachtige klank-healing maak je in alle eenvoud weer contact met je ” Inner healer”.
Dat stuk in jou, dat perfect in staat is om je lichaam in balans te brengen en opgestapelde energieën weer vrij te laten stromen en te transformeren.
Zielsintegratie sessie

Een intensieve, dieptransformerende ervaring die je ondersteunt om als ziel je lichaam maximaal te bewonen!

Innerhealer traject

Exclusief individueel traject, dat zoveel dieper gaat dan je ooit ervaren hebt!

  • exclusief specialisatietraject
  • subtiel energiewerk
  • sensitieve verfijning
  • pure zelfheling in eenvoud
  • intuïtieve ontwikkeling
  • alledaagse alchemie
  • diepe transformatie

Voor de gevorderde energiewerker of bewuste sensitieve persoon

Er zijn maar enkele plekken per jaar beschikbaar, na een kort intakegesprek kijken we samen of dit voor jou de match is waar je op wachtte!

> LEES MEER

Meditatie van angst naar liefde
Jezelf ondersteunen met helende meditaties een krachtig tool om diepe transformaties plaats te laten vinden!
Je communiceert vanuit rust met je onderbewuste en hogere bewustzijn, waardoor je toegang krijgt tot je eigen helende potentieel!
Ledengroep: zielsdiep menszijn

Een liefdevolle online community, boordevol waardevolle info en opdrachten om spiritualiteit, bewustzijn en ontspanning in je leven te integreren

LEES MEER

Online cursus: omarm het kind in

Tijdens deze online cursus gaan we samen op zoek naar dat kind in jou. Het pure, vrolijke, levenslustige kind mag aan de hand van creativiteit, beweging, ontspanning en bewustwording weer naar buiten komen. Even niets moeten, alles helemaal mogen en vooral genieten van alle kleine dingen die zich aandienen. Weer even voelen, kijken, luisteren en beleven zoals een kind dat zou doen.

> LEES MEER

Hoop-, troost- &zachte krachtpakket

Ik laat je via eenvoudige, laagdrempelige technieken uit yoga, relaxatie, ademwerk, energiewerk, mindfulness, lichaamswerk, emotioneel aardingswerk, rouwbegeleiding, traumaverwerking,… ervaren hoe ook jij ongeacht de situatie dichter bij de oneindige bron van rust, kracht, stilte en steun kan komen IN jou.
Je ervaart zo aan den lijve hoe jij vanuit meer rust een positieve impact hebt op je eigen gezondheid en genezingsproces.

LEES MEER